Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nádraží Pardubice
Autor Zpráva
Tonny
# Zasláno: 1 Dub 2005 00:00
- Nahlásit

Ahoj, v úterý jsem viděla zajímavou věc (myslím, ale že ne poprvé) po Pardubickém Hlavním nádraží se procházela skupinka asi 15 lidí (různý věk i pohlaví) a každý měl 1 pejska (většinou velká plemena dobrman i třeba Tibetská doga), myslím, že ti lidé nikam nejeli (psi neměli náhubky a skupinka se pohybovala spíš po prázdných peronech), vypadalo to (neměla jsem bohužel čas se jich zeptat), že zvykají své pejsky na hluk, lidi apod. Nevíte něco, jestli jde o činnost nějakého klubu nebo tak něco?

iva
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2005 22:25
- Nahlásit

O takovém klubu nic nevím, ale na nádraží a v restauracích jsme prožili dost času při zvykání fenky na hluk, houfy lidí atd., aby nebyla vyděšená na výstavách. Je to docela dobré prostředí pro socializaci.

Tonny
# Zasláno: 1 Dub 2005 23:45
- Nahlásit

To mne taky napadlo, hlavně mne ale zaujalo to množství (15 velkých psů člověk jen tak nepřehlédne) já vždycky socializovala sama či se psy kamarádů (nikdy jsme ale nevytvořili skupinu větší než 3 psy), proto si myslím, že budou asi nějak organizovaní (jsem z východních čech a chystám si pořídit psa, tak mne to zajímá)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání