Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kalhotky pro háravky ???
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 19:54
- Nahlásit

Ahoj všichni,
ráda bych se dozvěděla o možnostech,variantách,velikostech a zkrátka vašich zkušenostech s kalhotkami pro háravé fenky. Mám fenku boxera,která teď prvně hárá a na příště bych už ráda předešla kapkání po celém bytě ? Poradíte mi?

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 21:04
- Nahlásit

Zašla bych s fenkou do zverimexu, když nebude hárat a tam se přimo domluvila, je to asi ta nejlepší varianta, protože takových kalhotek se vyrábí spousta...

Eimy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2005 21:31
- Nahlásit

Jinak my máme takovýhle :

bordelu si nevsimej dodelavali sme pokoj

Anonymní
# Zasláno: 18 Bře 2005 14:49
- Nahlásit

Já mám kokřici a jak nemá ocásek, tak jí ty kalhotky dost padaj. Nemáte na to někdo nějakou fintu? Ty co mám vypadaj podobně jako má fenečka na fotce.

ušák
# Zasláno: 19 Bře 2005 10:43
- Nahlásit

Ahojky,mám taky fenečku bez ocásku. Vyzkoušela jsem asi tři druhy prodávaných kalhotek a bylo to k ničemu, padaly jí nebo jí vadil suchý zip. Můj poslední "experiment" je zatím funkční. Koupila jsem nejmenší velikost černých stahovacích kalhotek (S) normálně na tržnici za "babku", takové ty vyšší, do pasu. Po stranách jsem přidělala druky (cvočky) ke kterým jsem přidělala gumu se cvoky, která se už jen provlékne obojkem. Jestli je to srozumitelné, vypadá to jako kalhotky s kšandama.Ty stahovací kalhotky jsou pružné, nikde neškrtí, lehce se přemáchnou, rychle uschnou, žádnou dirku na ocásek nepotřebujeme a jediné riziko je to, že občas nacházíme obsah kalhotek někde v bytě pohozený..)))!

Anonymní
# Zasláno: 19 Bře 2005 16:34
- Nahlásit

Když čubinám ty kalhotky padaj,našijte jim nahoru gumu a po zádech jí spojte s obojkem.

iva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2005 17:10
- Nahlásit

Ola
Naše boxerka nosila dětské slipy s dětskými kšandami a byloto celkem bez problémů. originál hárací kalhotky jí také padaly (krátký ocásek), ale vyřešili jsme to takto. Fenka si zvykla a mohla i háravá s námi být v celém bytě, jak byla zvyklá.

ola
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2005 19:25
- Nahlásit

Všem moc děkuji za odpověď. Čubina teď začíná přecházet do slabšího krvácení,takže je to trochu lepší. Naštěstí máme vesměs všude dlažbu,takže se to dá uklidit. Na příští hárání už ale určitě nějaký slušivý model pořídíme. A pokud budou "gaťky" padat,přidám dle vašich rad frajerské kšandičky. Ještě jednou všem díky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání