| Autor |
Zpráva |
Shakita
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2005 07:14
- Nahlásit
Zveme VAS na psi sraz v Ostrave v Belskem lese na konecne 11, v 15 h a to dne 28.4. Jste vsichni Vitani! Pac + pusu
|
Rendy
|
# Zasláno: 12 Bře 2005 09:13
- Nahlásit
Škoda, že budu ještě v práci.....
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2005 10:53
- Nahlásit
REndy: Tak prijd v 16:00 pokud to stihnes ) co mas za hafa???
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2005 10:54
- Nahlásit
REndy: Tak prijd v 16:00 pokud to stihnes ) co mas za hafa???
|
Rendy
|
# Zasláno: 12 Bře 2005 11:24
- Nahlásit
Já pracuju do půl páté a jsem z Opavy. Ale přijela bych. Příště to zkuste naplánovat na nějaký víkend... Mám dvě BC.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2005 18:19
- Nahlásit
Shakita
Kolik vás bude? A kam bude namířeno?
Rendy
a co udělat něco v Opavě? (Tam se vyznám líp )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Bře 2005 08:45
- Nahlásit
no bude nas uz nak 120 lidi a psu ,coz je husty,nekteri maji i 2psy treba, takze hlavne mit pohodoveho pejska, BC? Border colie, jedna tam taky bude No namireno, kam by slo asi tolik lidi, na te konecne je jedna velka louka, nikde jinde to teda nevidim
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2005 17:56 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
bude nas uz nak 120 lidi a psu ,
Nevěřím svým očím , jak jste to dali dohromady?? Tak to je teda fakt hustý, tak určitě pak dej do diskuse vědět, jak bylo a tak. (Na mě je to v týdnu taky nemyslitelné.. )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Bře 2005 07:52
- Nahlásit
Terri:
Mno sebrali,ja se ptam vsech na chatu,jsou to chatari pejskari,snad prijdou vsichni a bude psina hehe
|
Rendy
|
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:06
- Nahlásit
Terri
Tak to by bylo úplně super, jenom vědět, kolik lidí je tady z okolí Opavy. Nechcete se někdo přihlásit?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 17:03
- Nahlásit
Rendy
Na cvičáku máme jednu molossí hlavičku, možná by se také přidala (tady na diskusi asi není).
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Bře 2005 17:21
- Nahlásit
az bude pes vetsi,tak bych mozna do Opavy prijela!ale nekdo by me musel na nadrazi vyzvednout
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 18:02
- Nahlásit
Anonymní
nekdo by me musel na nadrazi vyzvednout
To myslím nebude problém, záleží pak, kam vyrazíme
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 18:05
- Nahlásit
no tak to nejak domluvte,ale driv jak za dva mesice nemuzu,pac nechci prcka hned vsude mozne tahat,ju???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2005 18:54
- Nahlásit
Shakita
Jasan, však až bude pěkně a teploučko
|
Rendy
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 08:53
- Nahlásit
Terri
A ty máš co za pejska?
A tu molossí hlavíčku nemyslíš tu nezvladatelnou filu, nebo co to je, že ne?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 10:23
- Nahlásit
Rendy
Mám Irského teriéra alias rudou střelu - má rád ostatní psy a pořád si chce hrát, což někdy ostatním až vadí
nezvladatelnou filu
Kterou myslíš? Ne ne, tam je bulmastif - pořádná to potvůrka
|
Rendy
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 10:34
- Nahlásit
No myslím, že mojemu mlaďochovi to určitě vadit nebude. To je taky takové střevo na hraní.
Zajímavé. Na cvičáku v Opavě jsem irského teriéra ještě neviděla. Irské teriéry měl vždycky náš soused myslivec v paneláku.
No v Opavě mají jedni filu (myslím, že je to fila) a jde z ní strach, ani na vodítku ji pořádně neudrží. Myslím, že ji tam měli v kotci.
Potvůrka může být velká jak chce, hlavně když je hodná....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 21:28
- Nahlásit
Jo táák, no já chodím do Mokrých Lazců. Pes je z Kravař, já z háje (Háje) a tak to tam máme nejblíž. S budoucím knírem budu chodit do Hlučína (Opava či Ostrava to pak jistí). Ty chodíš do Opavy? Jaké máš s nima zkušenosti?
Tak s mlaďochem se náš velmi rád vylítá a uvítá kdejakou taškařici. Nehledě na to, že s potřebou pohybu na tom budou Borderky podobně jako náš..
Tak už se těším na nějaké letní (či jarno-letní) povyražení.
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2005 09:44
- Nahlásit
tak se nak domluvte a pak dejte vedet co a jak ju?
|
Rendy
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 11:27
- Nahlásit
No já chodím do Opavy na agility, tak nevím jak je to třeba se sportovkou. Na agility máme super kolektiv a pohodu.
Zkušenosti se sportovkou nemám. Já si poslušnost cvičím sama a obranu se s nima dělat nechystám. Tak nevím. Je tam víc skupin, tak možná jak která skupina.
Shakita
Neboj, nezapomeneme na tebe....
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:31
- Nahlásit
no beda jestli na me zapomenete,tak vas zataham za usi a to bude bolet hehe
|
Rendy
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:38
- Nahlásit
Jedeš Terri na tu výstavu v neděli? Pojedu se tam podívat v neděli ráno, tak že by se ti naši aspoň trochu oňufali...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 12:43 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Rendy
Jedem v neděli - ale bez psa.. bo beru manžela, jeho auto a mamku a zejména první faktor (v kombinaci s druhým) je krapet problematický (Zkusím ještě navrhnout - nevíš jak to tam chodí, zda chtějí nějaké spešl veter. osvědčení atd.?)
Ale i tak - můžem hodit pár minut, ne?
Shakita
jej jej, za uši nééé , neboj za to nám to nestojí
|
Rendy
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 15:07
- Nahlásit
Nevím, já pro jistotu beru vždycky potvrzení sebou (veterinář mi to píše zadarmo).
No u nás je to úplně stejné. Proto mám svoje autíčko, do kterého pejsci můžou a nikdo mi nevyčítá, že tam zase našel nějaký ten chlup....
Takže jakmile uvidíš pohromadě dvě borderky (blue-merle a ČB), tak jsme to my a klidně se k nám přihlaš..... psiska viz galerie FALCO a ARES.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 15:39
- Nahlásit
Rendy
uvidíš pohromadě dvě borderky (blue-merle a ČB
ok, těším se (a doufám že vás poznám - zkusím na tebe nenápadně zavolat RENDY případně zneužít psí jména
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 18:36
- Nahlásit
ja se jedu podivat jen v sobotu,taky se tesim
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2005 11:38
- Nahlásit
tak jsem prisla z Ostravske vystavy a vubec nelituju,ze nebudu mit psa bez PP,pac to byl chaoz, ani na vyhodnoceni jsem necekala,hlavne jsem koukala na zlataky a borderky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2005 20:38
- Nahlásit
Shakita
Jdu zítra a už se těším na kníry i jiné potvůrky. Psa s PP nechci kvůli výstavám (nespravedlivé, divnej vkus, chaos, špatná organizace ), ale z jiných důvodů, co se už tu probíraly.
Jinak, my už taky mnohdy nečekáváme na vyhodnocení..
Tak jsem zvědavá..
|
Rendy
|
# Zasláno: 19 Bře 2005 20:45
- Nahlásit
Ahojky Terri, možná tě zklamu, ale zítra na tu výstavu nejedu. Byla jsem tam neplánovaně dneska.....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2005 20:01
- Nahlásit
Rendy
Ahoj, no vyhlížela jsem tě neustále, ale stejně tam byl šílený chaos. I divila bych se - když borderky byly v sobotu Tak někdy jindy
|
Rendy
|
# Zasláno: 23 Bře 2005 15:33
- Nahlásit
Mě moc o borderky na výstavě nejde. Výstavy mě nebaví. A většina těch lidí stejně dělá agility nebo se kolem toho motá, takže je znám. Já chtěla oblítat hlavně stánky. No a v sobotu jsme měli mít cvičák. Ale odpadnul vzhledem k počasí a terénu po něm, tak jsme se sebrali a jeli v tu sobotu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2005 20:40
- Nahlásit
Výstavy mě nebaví. A většina těch lidí
Mi se výstavy přestávají líbit právě kvůli tomu chaosu a taky proto že ti psi jsou někdy moc hezcí ale to je tak všechno
Ale je fakt že se mi líbí se pohybovat mezi hordou psů a semotamo si nějakého pohladit a pobavit se s jejími majiteli. Stánků tam bylo docela na Ostravu dost..
Jinak - teď nedávno se v centru Ostravy otevřel ZOO koutek a mají tam toho docela dost od všech zvířat
V sobotu nám také odpadl cvičák, ale kníři byli v Ne, tak jsem si je nemohla nechat ujít.
A máš pravdu s těma lidma - po čase už je skoro všechny u "svého" kruhu znáš
|
Rendy
|
# Zasláno: 24 Bře 2005 13:17
- Nahlásit
Jo? A kde to v té Ostravě je? Zvířecí obchody jsou taková moje malá úchylka. Vydržím se v nich dlouho procházet a koukat co je nového a co se dá všechno zvířátkům pořídit. Byla jsem teď v tom novém Careffouru v Praze a tam prodávají i opičky a krokodýly atd.
Už se těším na Intercanis.....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2005 13:41
- Nahlásit
Vydržím se v nich dlouho procházet a koukat co je nového a
Nápodobně - já se tam chodím uklidňovat když mi je nějak šoufl.
Purkyňova ul. - je to kousek od Ostravského Pajdáku (Reální ul.), jestli víš kde to je. Hned vedle nám. Masarykáče.
Otevřeli to tak měsíc zpátky a je to docela velké a hlavně pěkné, dost papoušků, rybiček, i králíci a další zajímavé potvůrky - hlavně na úrovni, žádné pidi klece atd. A hodně různých nástrojů, pomůcek atd.
Taky se těším na Intercanis, je to lepší než ta únorová. Doufám jen že se poučili z minulé a zlepší organizaci.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Dub 2005 17:34
- Nahlásit
Kvuli ockovani meho psa se SRAZ PSU kona 18.kvetna v 15h v patek Jste vitani vsichni
|
Rendy
|
# Zasláno: 5 Dub 2005 17:49
- Nahlásit
Já nevím, asi mám blbý kalendář, ale 18. května by měla býti středa....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Dub 2005 08:37
- Nahlásit
jojo je to streda,ja se sekla omlouvam se vsem
|
Rendy
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:05
- Nahlásit
Terri, teď o víkendu jsou na cvičáku v Ostravě u ZOO závody Agility. Nechceš se stavit pokecat? Budu tam.....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:43
- Nahlásit
Rendy
Jéé to je škoda, já jsem zrovna o víkendu pryč...
Závodíš?
|
Rendy
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:00
- Nahlásit
Jo jo, jdeme si zaběhat. Příští víkend jsou pak závody v Opavě...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:08
- Nahlásit
Příští víkend jsou pak závody v Opavě
Tak to už zní hodně dobře , a budeš tam? (Bude to u řeky na cvičáku?)
|
Rendy
|
# Zasláno: 6 Kvě 2005 08:04
- Nahlásit
No myslím, že mi ani nic jiného nezbývá, když to pořádáme... Jo, bude to na tom cvičáku u splavu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 09:19
- Nahlásit
No myslím, že mi ani nic jiného nezbývá, když to pořádáme
Tak to jste dobří (Ty) . Tak pokud budu moc, přijdu se kouknout , ještě mi napiš please podrobnosti ohledně času, v sobotu dopoledne totiž býváme na cvičáku u nás...
|
Rendy
|
# Zasláno: 7 Kvě 2005 20:40
- Nahlásit
V sobotu bude prezence od 7 do 8, takže myslím, že tak kolem půl deváté by se mohlo začít běhat. Ale těžko říct, kdy skončíme. Možná kolem pěti. Možná později. V sobotu se myslím běží i dvojice. No a v neděli to samé.....
Budu se hlásit, hned jakmile zahlédnu irského teriéra..... Ale nepočítám, že by se tam pohybovala jiná blue-merle borderka, než ta moje, takže mě určitě poznáš taky...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2005 12:24
- Nahlásit
Rendy
Díky. Víkendy mám zakleté do baráku, utíkám jen na cvičák. Tak nevím jistě, zda přijedu. Ale i tak - přeji mnoho radosti a správňáckého agiliťáckého nadšení
|
ELF
|
# Zasláno: 10 Kvě 2005 17:01
- Nahlásit
AJOJTE VSICHNI CHTELA BYCH VAS, KTERI BY MELI ZAJEM O COURSING POZVAT NA STRANKY WWW.MSCOURSING.COM ,KDE SE VSE O TOMTO SUPER SPORTU PRO PESANY DOZVITE, MUZETE SE ZDE ZAREGISTROVAT ZA CLENY(SPOUSTA VYHOD!!!) A TAKE SE ZDE DOZVITE JAK KDY KDE SI VAS HAFAN MUZE ZABEHAT VASI PESANI POZNAJI SUPER PSI KAMOSE A VY SKVELE LIDICKY NO VSE SE DEJE V AREALU V RUDNE POD PRADEDEM CI V OTROKOVICICH. TAK POKUD MATE BEZCE PESANKY , tAK FRRR A POJDETE VYZKOUSET !! Z VL.ZKUSENOSTI MUZU RICT ZE TO PSY IHNED CHYTNE A JSOU DO TOHOTO SPORTU BLAZNI
:: Vaše odpověď
|
Rendy
|
# Zasláno: 15 Kvě 2005 21:14
- Nahlásit
Terri
Ahojky, já úplně zapomněla, že bys měla přijet se podívat. Nevadí. Nikoho s irským teriérem jsem ale stejně neviděla. Bylas tam?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2005 08:51
- Nahlásit
Rendy
Ahoj Rendy, bohužel nebyla. Vyjma cvičáku jsme strávili celý víkend jako vždy na domku.
Bohužel si budu muset na radovánky počkat.. (ale pak snad bude i knírek a Tvé kolie ještě shlédnu )
Jak jste dopadli? Probíhalo vše ok? Počasí vám vyšlo...
|
Rendy
|
# Zasláno: 17 Kvě 2005 12:22
- Nahlásit
Jo, jo, počasí bylo objednané už dlouho dopředu. Falco se snažil a zvedal packy. V sobotu jsme byli v soutěži dvojic třetí, ve zkoušce druzí a v Openu třetí, takže máme doma i malý pohárek.
Což se ovšem o neděli říct nedá. V Openu shodil 3 laťky a dálku, ve zkoušce dvě laťky a v závěrečném Jumpingu zase shazoval co mohl. Ale oba Openy stály za to. O čemž svědčí i počty doběhnuvších psů. V neděli tam byl i dost drsný náběh do slalomu, ale dali jsme to.
Ale všechno jsme doběhli a myslím až na jeden běh jsme měli dokonce vždy nejrychlejší časy. Ale co z toho....
To my chceme teďka koupit baráček, zrovna dneska se jdeme na jeden podívat. Takže to pak s časem taky nebude zrovna moc slavné....
Jedeš na Intercanis?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2005 13:00
- Nahlásit
Jedeš na Intercanis?
Ještě nevím, chtěla bych, ale nevíme jak to bude s domkem.
teďka koupit baráček
Jak to dopadlo?
|
Rendy
|
# Zasláno: 26 Kvě 2005 14:27
- Nahlásit
Já chci zkusit jestli stihnu něco nacvičit poprvé tanec se psem na Intercanisu.
Baráček se nám líbí a po všemožných problémech, které tam byly už začínáme vyřizovat hypotéku. Tak snad to dobře dopadne. Čekáme už jen na odhad a ten bude v úterý. Je tam pěkná zahrada, "kluci" budou mít radost.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 13:11
- Nahlásit
Rendy
které tam byly už začínáme vyřizovat hypo
Tak držím tlapy! Není to žádná sranda, ale výsledek stojí za to.
něco nacvičit poprvé tanec se psem na Intercanisu
kdybych jela, tak se dám vědět..
|
Rendy
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:50
- Nahlásit
Asi radši ne, bude to pěkný trapas..... ale už jsem to slíbila kamarádkám, které tam budou taky poprvé závodit.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:54
- Nahlásit
Asi radši ne, bude to pěkný trapas
Co se bojíš
|
Rendy
|
# Zasláno: 27 Kvě 2005 14:58
- Nahlásit
No protože u něj těžko odhadnout, jestli v tu chvíli bude dobře naladěn (a bude u toho štěkat na plné pecky) nebo na tanec zrovna nebude mít chuť a bude cvičit z povinnosti.... Na tanec musí mít náladu. Asi budu muset na začátek zařadit nějaké prvky, které má hodně rád.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 16:59
- Nahlásit
Terri
Co takhle sraz v tuto sobotu odpoledne na sádráku v Opavě? Bude sice asi hic, ale psiska si aspoň zaplavou a osvěží se....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2005 17:18
- Nahlásit
Rendy
Sorry Rendy, už jsem si to včera nestihla přečíst
Nechodíš na Benešovský štěrkáč? Bývá tam méně lidí..
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 08:44
- Nahlásit
Já bych tam klidně přijela, ale mám problém s časem. A teď jsem měla vyjímečně volno, tak jsme ti napsala. TO neva. Snad nám to vyjde jindy...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2005 08:48
- Nahlásit
Rendy
No právě, čas. Taky docela nestíhám, o víkendech jsme také na domku...
Neva, napiš až zas budeš moc a já zkusím taky
PS: na Intercanis nejedu, Ty jedeš? I s psama?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2005 21:18
- Nahlásit
Tak Intercanis nic moc, nějak to upadá. Tentokrát jsme poprvé ani nezávodili. Chtěla jsem si vychutnat ty stánky a tak, ale moc tam toho nebylo. Tak jsem aspoň viděla hodně z koňského programu. Mlaďoch si tam rozuměl strašně s jedním hříbětem. Pak jsem mu musela koupit na výstavišti tu střákající květinu. Dělal tam lidem divadlo. Byl za níjak šílený. Tak už ji má doma.
Teď máme v Opavě od pátku do neděle malý tábor, jestli ti to vyjde, tak se stav podívat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2005 21:44
- Nahlásit
v Opavě od pátku do neděle malý tábor
Naši jsou se psem na dovolené.. Nějak se furt míjíme.
Tak Intercanis nic moc, nějak to upadá.
Říká to čím dál víc lidí.. Škoda, mělo by to být naopak, hlavně že tam loni dělali takové ty ankety, co se návštěvníkům líbí a co ne.
výstavišti tu střákající květinu
To si umím představit
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 17:42
- Nahlásit
Příští týden máme opět tábor u nás na cvičáku v Opavě. Bude teď od soboty (i když tam budeme už od pátku večera) do pátku. Budeš-li mít čas, tak se stav Terii. Rádi tě už konečně očmucháme....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 18:12
- Nahlásit
Rendy
Čau Rendy
jenže máme "problém" - už se neteriéříme ale kníračíme, tj. mám doma psí mímo. Takže neslibuju, nejsme ještě ani proočkovaní, ale možná na chvíli...
Já Ti sem ještě napíšu, jo?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 14:20
- Nahlásit
Klidně přijďte i s miminkem...... to neva. Máš toho velkého?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 21:21
- Nahlásit
Rendy
Jasan, malýho velkýho kníra! Na očko jdeme v pátek, vetka nám ale nedoporučila setkávání s psama - byli jsme na červíky. Asi nebudeme riskovat, už tak mám strach, hoven k sežrání tu máme habaděj
Však my brzo vyrosteme..
|