Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co je to za rasu???
Autor Zpráva
Merry
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:32
- Nahlásit

Dobrý den, mám velikou prosbičku. Nedávno jsem byla na výstavě a velmi mě tam zaujal pejsek, ale bohužel nevím co to bylo za rasu. Tak Vás prosím, pokud někdo z mého popisu poznáte jakého pejska mám namysli, budu velmi vdečná za odpověď.

Pejsek měl šedivou, krátkou a hladkou srst. Měl úplně modré oči. A veliký byl asi jako vlčák.

Předem mnohokrát děkuji.

Denisa
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:35
- Nahlásit

Že by výmar?! Co takhle kouknout do atlasu plemen? Jeslti nemáš doma, tak i na netu je jich spousta...

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:35 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Jakou měl hlavu a stavbu těla? (taky mě napadl Výmar)

nefer
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:39
- Nahlásit

a já myslela, že moje záhadné plemeno bude odhaleno a ona nová diskuse na toto téma - ale mě také napadá jedině Výmarský ohař

Anonymní
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:39
- Nahlásit

<body>
<bgcolor>red</bgcolor>
<text>white</text>
Výmarák může mít modré oči?
<body>

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:41
- Nahlásit

moje záhadné plemeno bude odhaleno a ona nová
No jo, Nefer, jak to vlastně dopadlo?

Fan
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:43
- Nahlásit

http://www.vymarskyohar.cz/gal.php
může mít modré, je tady na fotce, moc hezký štěňě )

nefer
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:51
- Nahlásit

no, vyrostlo to do krásy, ale stále tápu. a bohužel pořád ještě nemám fotící mobil, abych ho mohla nenápadně vyfotit a mrsknout sem. se svým foťákem a nebo i digitálem bych si připadala jak úchylák a telefon hold není

Usanda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2005 14:47
- Nahlásit

Pokud by to nebyl výmar,tak by to mohl být i leopardí pes.......jen si nejsem jistá tou barvou-oni asi nebývají celí šedivý,spíš kombinace několika barev,skvrnek a skvrn.
Pokud jsi byla v Brne na vystave,tak leopardi tam byli v nedeli.

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 13:45
- Nahlásit

[img]C:\Documents and Settings\dominika\Dokumenty\Obrázky\naroz+psi 005.jpg[/img]
Co to je za psa?

Maya
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:00
- Nahlásit

Anonymní
Fotku musíš dát někam na net a pak teprve tu dát odkaz.

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:01
- Nahlásit

O.K. Už jdu na to!

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:14
- Nahlásit

[img]http://sweb.cz/kiDo/naroz+psi 011.jpg[/img] Tak snad těď! Co to je za pejska?

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:44
- Nahlásit

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:52
- Nahlásit

[img]http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=74195[/img]

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 14:54
- Nahlásit

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 15:54
- Nahlásit

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 16:04
- Nahlásit

[img]http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=74195 naháček.jpg[/img]

Anonymní
# Zasláno: 7 Bře 2005 16:08
- Nahlásit

[img]www.sweb/KiDo/naroz+psi 011.jpg[/img]

Maya
# Zasláno: 7 Bře 2005 16:41
- Nahlásit

V loveckých se moc nevyznám, ale řekla bych výmarák.

Anonymní
# Zasláno: 13 Dub 2005 20:36
- Nahlásit

Ahoj chci se zeptat, jestli je normální, že štěně jorkšíra, v 5 měsících váží 3,30Kg. Každý mi říká, že mám křížence. To by bylo ovšem docela smutný, když jse si ho kupovala od chovatelky za 6000,-

nefer
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 20:48
- Nahlásit

No, pokud je bez PP tak je to dost možné. Jestli PP má, můžete jednoznačně dokázat, že máte jorka

Evicka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2005 08:48
- Nahlásit

Anonymní z 13.4.2005. Normální to není a zcela zjevně se o jorka nejedná. Určitě je bez PP. že ano. Že je bez PP soudím i podle ceny, protože toto je obvyklá cena za štěňátko bez PP, s PP většinou neklesá pod 10 000,-Kč. Bohužel tento případ je naprosto běžný a tak jen doufám, že máte sepsanou kupní smlouvu, ve které máte specifikováno, že se jedná o štěně jork. teriéra. Zde by se mohla uplatnit reklamace. Ale já neznám nikoho, kdo prodává bez PP, kdo sepisuje kupní smlouvy. To je všecko jen ústní dohoda a zde nemáte valnou šanci uspět, jelikož se jedná o tvrzení proti tvrzení a v případě, že nemáte možnost prokázat, že evidendtně byl na vás spáchán podvod( např. svědecké výpovědi jiných osob), budete zřejmě namyslená a máte pro život trpkou zkušenost, že občas se nevyplácí šetřit.

Evicka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2005 08:50
- Nahlásit

Jo a jinak, protože se v loveckých vyznám, jedná se skutečně o krátkosrstého výmarského ohaře. Existuje totiž i dlouhosrstá varianta tohoto nádherného zástupce plemen kontinentálních ohařů.

Danuš
# Zasláno: 14 Dub 2005 09:14
- Nahlásit

To anonym.
Taková váha štěněte určitě pro jorka není typická. Dle standartu má jork mít max. 2,5 kg v dospělosti. Některá trpasličí plemena mají však tendence přerůstat, takže dokazování, že máte doma křížence pokud nemá PP bude obtížné. Může se totiž jednat o potomka klidně rodičů s PP, kteří pro velikost byli vyřazeni z chovu.
Takže na nějaké dokazování bych se vykašlala. Prostě bych asi spolkla hořkou pilulku, že jsem naletěla podvodníkovi. Pes vás bude milovat bez ohledu na to jakého je plemene a předpokládám, že váš vztah k němu se taky nezmění. Já osobně bych navíc byla ráda, že je větší, protože ti větší méně trpí na různé choroby.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání