| Autor |
Zpráva |
Šárka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 13:36
- Nahlásit
http://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tem a=445322&r=7&m=4751&page=1
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 17:23
- Nahlásit
Denisa
Frog
Puna
holky, dneska mi prisli zapojit domu internet. Ja nechala psy v "predzahradce" a sla jim dolu otevrit....a jako stojime ve dverich, oni neco vrtaj v el.rozvodne (nikdo nesel za tu dobu dovnitr ani ven) a pak ze deme nahoru to zapojit, tak zavolam vytah a v nem prijela Affi
takze ta ludra se nejak dostala ze terasy na chodbu a aj si sama zavolala vytah (pac ja s nim odjela do prizemi, takze 100% v nasem patre nebyl!) a nastoupila do nej!
(se me vydala asi hledat nebo nevim )
jako si nedovedu predstavit, ze by dole vystoupila (nastesti asi si uvnitr nezmackla tlacitko, tak se ji to dole nevotevrelo )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 19:29
- Nahlásit
Mar3
Je geniální!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 19:30 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
EngieB
a je to dobre nebo spatne?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 19:33
- Nahlásit
Mar3
No jak jen to říct... je to průšvih
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 19:34
- Nahlásit
EngieB
jako nebejt ja dole a vona vylizt ven , tak sme v prdeli - nedostane se zpet domu pac nema klice
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:00
- Nahlásit
Mar3
A z jakýho důvodu je nemá? To jí v jejím věku ještě nevěříš?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:01 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
EngieB
no, jeste sem ji nenechala udelat
hele ja ji je dam az Dante bude mit svoje taky ju?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
Mar3
No tak šup šup!
Tak tu teď mám šílenou rutiku, oba mají svou kostičku, ale malej nechce kost, chce si hrát s Kikínem, tak na něj štěká, vrčí a okusuje všechno kolem a Kik na něj vrčí a asi se taky baví, i když se tváří hrozně, protože to nehrotí. No děs
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:11
- Nahlásit
Mar3
Ne že by Dante měl, tomu já věřit nebudu ani náhodou! Je to pěkná bestie.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:15
- Nahlásit
EngieB
tak to si muzou podat s Aff ruky
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:17
- Nahlásit
Mar3
No jak se uzdravíte, musíme to domluvit, mám strach, že ji brzo přeroste, nějak to přehání Ale furt mu nedorůstá zadek, taky ti rostla na přeskáčku?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:19
- Nahlásit
Mar3
Tak Dante Kikínovi tu kost fakt sebral. To bude syčák neskutečnej.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2008 20:27
- Nahlásit
EngieB
sou stejny - ona mu todle dela se vsim! dokonce ho nepusti do jeho vlastniho pelisku
no ona rostla porad stejne - kazdej tejden o par cm . . . . by me zajimalo, kolik ted meri a jestli je jeste ve standardu
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 07:45
- Nahlásit
Mar3
Jsou to parchantíci ušatí.
Určo je, je krásná a zarazila se. Jak jste na tom? Už lepší?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:16
- Nahlásit
Mar3
mazéééc!!! evoluce!
Puna
paní, tak jak v tu sobotu, jdete? bych to dala tak na tu 10h? co myslíte? a náš cíl - chatrč...
|
Puna
|
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:44
- Nahlásit
Mar3
tééda, to jsou věci, šikulka, no a kde byl Berroušek? toho na "vyjížďku" nevzala ?
A jestli to teda chápu dobře, tak už bydlíte v novým, že? tak ses dočkala konečně , gratuluju!
Denisa
určitě zítra půjdem napřed jsem teda po středeční vaně myslela, že Luckinova jediná aktivita bude procházka na špagátku a max. po chodníku, ale už jsem se uklidnila, auto dostalo nálepku a tak, tak určitě dorazíme
V 10:00 je to OK, těšíme se
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:46
- Nahlásit
Puna
jako Berry byl porad za plutkem na terasce, kde sem je oba nechala jo joooo,uz KONECNE bydlime!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:58
- Nahlásit
Puna
dobrá utopie - Luckýsek na špagátku...
VIVAT prasopsům! zachrochtala by Giorda...
Mar3
gratulace k bytečku!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:47
- Nahlásit
Denisa
Puna
Devčata, dneska jsem vás chtěla poprosit, zda bychom se nemohly sejít na prochajdu trošku později? Jedu ještě s Agou do České k vetovi a nevím jak to tam bude vypadat, kolik tam bude psů před náma. Viděla bych to tak na 19h? Medlánky vyhovují mám je při cestě... Pokud by se vám to nehodilo, tak to necháme na příště .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:14
- Nahlásit
Frog
Puna
klíďo píďo za nás... tož v 19h...
a co říkáte dnes se sejít na kruháčku a jít pak směrem ke kopcům a elektrárně-plynárně a lesíku tam dozadu...???
Puna
tak ze sobotních fotek se jich vyvedlo málo sice, ale cosi jo no... ještě to nemám přenesený v práci ale...
Frog
co ty a foťákování? já kašlu na techniku neb takový hyper brka vystřelený prostě nelze zachytit a basta...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:17
- Nahlásit
Denisa
Super, počítáme s kruháčkem! No něco málo jsem o víkendu nafotila,ale mám se ještě hodně co učit .
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:10
- Nahlásit
Frog
Denisa
Ahojte, tak v 19:00 na kruháčku, už se těšíme
ze sobotních fotek se jich vyvedlo málo sice, ale cosi jo no
super, tak se moc těším, no na focení byly opravdu náročný podmínky , takže stejně seš dobrá...
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:51
- Nahlásit
Denisa
Frog
holky, moc děkujem za včerejšek, bylo to super , jako vždycky s váma...
A taky jste mi udělaly velikou radost, jak jste chválily Luckymánka s tou barvičkou kaštánkem, až mi ani nevadilo sprchování (byl zase jak prase - musel proklouznout do nějaký kaluže ) a odpustila jsem mu i jízdu v autě a la přerostlá čivava
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:11
- Nahlásit
Puna
Tetááá nám se prochajda taky včera líbila.
A taky jste mi udělaly velikou radost, jak jste chválily Luckymánka s tou barvičkou kaštánkem Však jsme říkaly jenom pravdu! Je opravdu nádherně vybarvenej, pokud se zrovna nevyválí v kaluži... to už potom tak vidět není .
Pozdravujeme vás oba.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:00 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Puna
Frog
...a včera bylo i pěkně viditelno...
však Luckýsek je nejkaštánkovatější kaštánek!
A taky jste mi udělaly velikou radost, jak jste chválily Luckymánka s tou barvičkou kaštánkem, až mi ani nevadilo sprchování (byl zase jak prase - musel proklouznout do nějaký kaluže) a odpustila jsem mu i jízdu v autě a la přerostlá čivava
Puna
a mohli byste zase v sobotu dopoledne?
Frog
Agátce spešl hubana!!!
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:34
- Nahlásit
Denisa
mohli byste zase v sobotu dopoledne?
Deni, mohli, ale nejspíš na tu devátou už? tak jestli to není na vás brzo moc, pak máme zas cosi naplánovaný, tak když tak dej vědět
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:38
- Nahlásit
Frog
Agátce spešl hubana!!!
my s Luckýskem se rozhodně připojujeme
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:53
- Nahlásit
Puna
Denisa
Agátce spešl hubana!!! Díky, taky posláme kamošům Giordi a Luckymu pusiny!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:56
- Nahlásit
Denisa
Puna
Jinak holky měly jste pravdu ten malej Taikoušek je do podoby Aguši. Si úplně pamatuju jak jsem asi tak v jejích 12 měsících byla šťastná,že mi konečně přibrala a nějakej pán se mne zeptal jetli to není chrt. Jsem myslela,že si mě dobírá,ale on to je myslel smrtelně vážně .
|