| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:13
- Nahlásit
Tak už mám druhým dnem prcka, ale pořád čůrá co deset nebo pět minut s ní musíme ven aby se vyčůrala a kolikrát jí to ještě nestačí a počůrá se doma je hrozně šikovná většinou si zakňučí. Je to normální, že potřebuje takhle často?? Díky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Led 2006 19:23
- Nahlásit
to jako chodíte 6x za hodinu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:23
- Nahlásit
Shadow
urcite to normalni neni! Spokojene stene se vycura parkrat za den, ale urcite ne co 5 - 10 minut! Co je to za plemeno? Neprostydlo stenatko nekde? Jinak hupky dupky zitra k vetovi!!!!
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:43
- Nahlásit
no je to malý Leon včera ve dvě jsme si ho přivezli... nmožná je ještě trochu ve stresu v noci jsem s ní šla třikrát, ale chodím sní když se probudí, když se nají nebo napije a pak ještě různě mezi... uvidím jak to bude vypadat zítra a na jedný procházce čůrá tak třikrát
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:50
- Nahlásit
a kolikrát tak čůrá spokojené štěndo abych měla porovnání??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:57
- Nahlásit
Shadow
moje male rotvajleratko na 2 mesicich curalo - vzdycky po jidle a piti, kdyz bych to mela spocitat, tak pres den celkove 6-7x, mozna ani ne, pak jeste asi dvakrat v noci pred spanim, a pak vydrzela az do rana do 7 hod. Byla utahana za cely den... Ale urcite nee co 10 minut... treba je stenatko jeste mimo z prevozu, uvidis zitra..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 19:59
- Nahlásit
Shadow
a spokojene jsem myslela ve smyslu - nakrmene, nepodchlazene apod.. myslim, ze u vas je stenatko nadmiru spokojene...
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 20:05
- Nahlásit
Fifi
jasně já jsem to nemyslela uraženě to je jasný spokojeně je ale taky zdravě tak uvidíme co se z toho vykloubí... jinak moc dík myslim, že už to bude zítra dobrý
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 21:53
- Nahlásit
Tak to moje malá čůrala taky jak šílená. Určitě to taky záleží na tom, jak je u vás vytopeno a kolik toho vypije. My většinou máme přetopeno doma a malá pak více pije a tím i víc čůrá. Když jsme si ji dovezli domů, tak nám čůrala 3X do hodiny, ne-li i více. Myslím,že to záelží na mnoha okolnostech. Ale klidně k vetovi zajdi. Já to nechala tak a ted je to lepší.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:36
- Nahlásit
Mojí fenulce je 6 měsíců a pořát čůrá 10-15krát za den.Tak jí pouštím často na zahradu.V noci je to lepší,ale taky se mi stane,že je někdy loužička.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:48
- Nahlásit
Naší buldočce bude 13. února 5 měsíců a musím říct, že je to šikula šikovná, když jsme doma (víkendy) chodíme ráno po probuzení (většinou tak kolem osmé), pak v poledne, odpoledne většinou na velikou prochajdu a poslední čůrando je cca ve 22.00 a doma už loužičku neudělá. Jen když je ve všední dny sama, tak má ješt nachystané noviny (je jasný, že to deset hodin nemá šanci vydržet...), ale jinak jsme s ní od jejích cca 8. týdnů chodili opravdu každou chvilinku, bylo to náročný (4. patro bez výtahu), ale vyplatilo se to..
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 10:26
- Nahlásit
Malé štěňátko čurá často, vzpoměň na mimina lidská, co to je plínek. A dá se říct, podle mých zkušenosti, že pesani čurají častějí a více jak fenečky.
Eva
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 13:03
- Nahlásit
Shadow
Štěndo čůrá po probuzení,po hraní a po jídle.To je dost často.Když bylo moje malé ,chodila jsem s ním průměrně každou hodinu.Postupně jsem to prodlužovala.Možná je to tvoje nějaké přistydlé?
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:04
- Nahlásit
no myslim, že to bude tim, jak řikala Verča... do teďka čůrala tak no asi dvacetkrát. Ale jinak moc dík zítra jdem stejně k vetoj tak kdyby něco bylo tak nám řekne
|