Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pamlsky - sušené rybičky
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 09:48
- Nahlásit

Dáváte je vašemu pesanovi? Jaké s tím máte zkušenosti? Chutnají mu?

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 10:02
- Nahlásit

Jsem jednou dala, chutnaly, ale pak byly vyblity. Takže asi ano, ale pomálu, tak po jedné, po dvou.

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 10:07
- Nahlásit

aren
Právě toho se bojím. Náš Cllif vyzvrací i když polkne kus buvolí kosti, takže s těma rybičkama by to asi dopadlo stejně.

Bent
# Zasláno: 28 Led 2006 10:15
- Nahlásit

Já kupuju rybičky asi od jiné firmy s jiným obalem a žabička je baští s chutí a nebleje. Takže je většinou používám jako odměnu když se jí sem tam uráčí mě poslechnout.

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 10:20
- Nahlásit

Bent
Mně ani nejde konkrétně přímo o tenhle výrobek, obrázek jsem tady dala jen aby se vědělo o co jde.
A co máš prosím tě za pejska?

Bent
# Zasláno: 28 Led 2006 10:27
- Nahlásit

suesie
Tříměsíční kříženku hyeny čabrakové, psa dinga a skokana hnědého.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 10:51
- Nahlásit

Náš pes je má taky rád, ale ty rybky smrděj

Bent
# Zasláno: 28 Led 2006 10:55
- Nahlásit

WhiteWolf
Většinou čím víc něco smrdí, tím víc to pes má rás. Třeba sušené střívka - proti nim jsou tyhle rybičky navoňaný frajerky.

Anonymní
# Zasláno: 28 Led 2006 12:09
- Nahlásit

sušený rybičky byly zatím to jediné, nad čím se Berni pozastavila, jestli to sníst nebo ne - samozřejmě ža to potom sežrala, ale chvíli otálela.Přitom sušený střívka zbožňuje, sice fakt páchnou ale je to pro ni mňamka - a když je cítí z kapsy, tak jde mnohem líp u nohy ... asi si nacpu plnou kapsu až budu dělat ZOPky ikdyž to zas bude hrozit to že na povel "volno" se ode mě ani nehne a bude hypnotizovat kapsu

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 12:10
- Nahlásit

ten anonym jsem já

grendel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 12:51
- Nahlásit

já kupuju rybičky normálně ve zverimexu, jakou koliv značku, ve většině jsou to ale rybičky pro kočky...mexině chutnají, nebleje, miluje je tak nemám co řešit

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 12:55
- Nahlásit

No asi to vyzkoušíme

ppga
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 13:55
- Nahlásit

My sme sušené rybičky pôvodne začali kupovať pre vodné korytnačky. Psiská nešťastne pozerali, tak sme im dali ochutnať a odvtedy prudko vzrastla spotreba rybičiek. Idú sa za tým utĺcť. Nikdy im z toho zle nebolo a veľmi im to chutí.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 14:05
- Nahlásit

suesie
Z mých čtyřech pejsků rybičky zachutnaly jen dvěma. A ti jich sežrali hodně. Možná by se nepoblili, kdybych jim dala jen pár kousků. Zkus to s jednou, když nic, tak příště dvě...
Uvidíš.

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 14:15
- Nahlásit

aren
A co máš za pejsky? No asi to zkusíma uvidíme, je v tom přeci jen dost vitamínů a přijde mi to jako lepší než nějaký ty pamlsky, který jsou jistě plný různých barviv a dochucovadel.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 14:32 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Mám křížence. Pejsek malý pinč x neznámý otec, fenečka maltézák x čivava, a dvě jejich dvouleté štěňata. Rybičky chutnaly fenečce a jednomu ze štěňat.
Rybičky dávám dál, ale po jedné, po dvou. Už neblinkají.
Taky si myslím, že tam musí být hodně důležitých vitamínů, minerálů a tak všelijak podobně.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 14:48
- Nahlásit

aren
Vždyť pamlsky se dávají po jednom po dvou a ne po hrstech

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 15:21
- Nahlásit

Eimy
No my jich někdy taky spořádáme hrsti když třeba cvičíme. Za hračku pejsa zásadně cvičit domítá, ale za pamlsek udělá cokoli.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 15:56
- Nahlásit

suesie
Já vim, ale třeba i ty rybičky se dají nalámat an menší, myslim, že po dvou nebo 3 rybičkách by se mu nic stát nemělo... Ale těžko říct, naše jediný zamyšlení nad nákupem rybiček skončilo záchvatem smíchu prodavačky a rybičky sme nekoupili...
Chce to všeho s mírou, já psici lámu většinu věcí (kromně bonbonu od fitminu, ty jsou fakt piti) na malinkatý kousky, piškoty třeba krájím i na osminky nebo občas i menší, jak to vyjde, nechci psici těma odměnama přebaštit, ale odměnit a na to stačí i pidikousky I když je fakt, že ona bude mít o něco menší spotřebu než štěndo

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 16:04
- Nahlásit

Eimy
Já mu taky vetšinou všechno lámu, piškoty na čtvrtiny. Ale když se ty rybičky daj taky lámat, tak to snad bude ok. On je totiž fakt hltavec a jiste by celou tu rybku polknul a z toho by pak jiste zvracel.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 16:06
- Nahlásit

suesie
My sme je kupovali pro želvy a myslim, že se lámat daly, tak snad se to nějak extrémně nezměnilo

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 16:12
- Nahlásit

Eimy
No kdyby z toho zvracel, tak to vyhodim, drahý to není, tak co

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání