| Autor |
Zpráva |
evina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 21:46
- Nahlásit
Ahoj,chtěla bych pro pejsu pořídit na cestování(výstavy atd.)nějakou přepravku.Nechci ale kovovou je neskladná.Přemýšlím o city bagu nebo t-camp mobile kennel.Máte je někdo na hafína?Nevíte kde jsou na netu nejlevnější?A jaké s nima máte zkušenosti?Nemůže si pes sám zip otevřít?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Led 2006 21:52
- Nahlásit
Zip se sám neotevře. A záleží, co máš za psa. Pokud je klidný, tak ho v tom klidně můžeš mít. Neklidný se ti s tím odkutálí
|
evina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 21:59
- Nahlásit
No tak to asi opravdu bude válet sudy Na výstavě ale předpokládám budu u něj a venku se dá přidělat kolíky jako stan.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 22:01
- Nahlásit
evina
mě se jednou Altar odkutálel i s normálnim stanem (od tý doby tam nikdy nebyl sám). Sice je větší, než ten tvůj, ale zase to byl normální lidskej stan....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 22:13
- Nahlásit
birma:no právě,že dědulové na táboře ze stanu zdrhali tím,že si zip otevřeli No a tenhle "magor" by byl schopný s ním nejspíš odskákat.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 22:15
- Nahlásit
Mně by se tim pes asi prokousal ven.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 22:20
- Nahlásit
WhiteWolf
To Alárka nenapadlo - lidi co u toho byli ho vyndali....
abyste si nemysleli, že ho týrám - byli jsme na vodě a šla jsem na záchod....
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 22:22
- Nahlásit
birma
Já psy ve stanu nenechávám od té doby, co jsme byla v campu a nějaký kretén mi do stanu nacouval autem a zvíře bylo uvnitř.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 10:58
- Nahlásit
já viděla v poslední planetě zvířat supr X-PACK do 10 kg a Marsu Pack do 5 kg.Jenom malý problém, je to pro psy malé. Na dogy to nedělaj.Cítím se diskriminovaná. www.dog-bag.cz nebo www.psisvet.cz
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 12:43 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
evina
já mám doma T-camp
přiznávám, že mě přesvědčila cena
pesinu jsem tedy nezkoušela dovnitř zavírat, má to jako pelíšek,
na výstavě jsem protáhla vodítko pootevřeným zipem na zadní stěně a připnula ho ke konstrukci haly, k T-campu jsou sice stanové kolíky, ale těžko bych je rvala do betonu
jo a kupovala jsem ho u astinu, je to pod "mobilní bouda": www.astin.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 13:13
- Nahlásit
My nemáme ani jednu z uvedených značek, protože jsem koupila Portable Pet Home. Měla jsem strach, že v tom náš pes nevydrží. Je to tříletý hyperaktivní dravec plemena kolie krátkosrstá. Já myslím, že je důležité na boudičku psa přivyknout už doma. Pokud do ní nemá tendenci vlézt sám, tak ho na ní naučit pomocí pamlsků. Náš hyperaktíva si na boudičku zvykl a já si ji nemůžu vynachválit. Je to místo, kde má pes i v hale plné lidí a dalších psů své soukromí.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 13:17
- Nahlásit
my nemáme žádnou přepravku...když už jedeme někam třeba vlakem nebo busem, tak jí dám do větší taškya ona je spokojená, usne v čemkoliv, když se nudí
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 12:05
- Nahlásit
grendel
když se vejde do tašky je to v pohodě, ale na většího psa abys měla hokejistickou brašnu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2006 12:08
- Nahlásit
Já koupila na psinu normální přepravku, sice trošku nepraktický, co se cestování týče (netušim, jak to budu s sebou vozit), ale až bude auto, tak v níbude psina jezdit v kufru, takže doufám, že by ji to aspoň trošku ochránilo, i když kdo ví...
|