| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:52
- Nahlásit
Ve svým pelíšku? S vámi v posteli? Venku v boudě? ...?
Náš Cllif spí samo s námi v posteli
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 11:00
- Nahlásit
Už tu to téma bylo, jmenovalo se myslím Spí s vámi v posteli?
;)
Ta moje obludka spí se mnou v posteli, jen když má přítel noční, lae jinak je na posteli pořád. Jde o to, že když s námi spala, tak se několikrát vyčůrala do postele. Neumí z ní seskočit (spíš má z ní respekt ) a tak když to na ní přijde, tak se vyčůrá na postel. Ale zajímavé, že teď jak spí se mnou, tak to vždycky vydrží.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 11:09
- Nahlásit
mexa spí s mamkou v posteli, ale normálně spí ve svém křesle, ke mně se nedostane, mám patro
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 11:43
- Nahlásit
Eliška usíná na svém gauči, který je u nás v ložnici, ale během noci probíhá vždy tajný přesun k nám do postele. Zatím jí to prochází.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Led 2006 11:58
- Nahlásit
No náš mazlíček spával v pelíšku asi prvních 14 dní...potom, co hrozilo, že mi upadne ruka neustálým mrtvěním (kdykoliv se v noci vzbudila a začala naříkat, spustila jsem do pelíšku ruku, malá se kolem omotala a byl klid, jenomže já takto většinou pokračovala ve spánku...) a tím pádem vzbuzením několikrát za noc, byla Tesinka přesunuta k pánečkům do postele a od té doby je klid...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 11:59
- Nahlásit
To jsem byla já, ale to jste určitě poznali...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:08
- Nahlásit
No tak Michelle spí v posteli, jak jinak
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 12:23
- Nahlásit
Naše dogina má každý večer rozehranou hru.Jdu se sprchovat a ona ví, že se jde hned spát.Jde sama na svůj pelech v koupelně.Já pak zavřu dveře, zhasnu a jdu spát.Ještě ani pořádně neležím a slyším, že se otevřely dveře z koupelny, pak třískne klika do obýváku a pak jen slyším jak se ukládá na sedačku v obýváku.Zamručí a spí až do rána.Ráno se přesune do prázdné postele a čeká až jsem připravená na venek.Mám pocit, že ji na tom strašně baví to otvírání dveří.Zavřené dveře nesnáší, manžel tvrdí, že byla v minulém životě vrátný.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 13:53
- Nahlásit
Naše Meggina spí s náma v ložnici a někdy má snahu vlézt v noci k nám, ale to bojujeme a zatím vyhráváme, ale každé ráno když vstanu do práce je u ní rychlý přesun na mou postel, kde dospává.
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 13:57
- Nahlásit
Obě holky spí s náma v posteli. Ještě mají možnost nocovat na svém gauči, ale tu příliš často nevyužívají, snad jen když jim je v posteli horko.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 14:07
- Nahlásit
Naši oba psi (dospělák a štěně) mají svoje pelíšky,ale štěně spí v noci se mnou v posteli a dospěláka si bere někdy do postele mamka,ale ne pravidelně.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 14:20
- Nahlásit
suesie
Naše pejsa spí ve vyhřívané dílně, tedy dřív to byla dílna, teď je to spíše psí pokoj se vším luxusem (rádio, hodiny na stěně, poličky) no paráda. Manžel ji k nám do postele nechce, prý smrdí, ale není to pravda. Krásně voní štěňátkem. Za týden jedeme na hory a pejsu bereme. Nejvíc se s dětma těším, že konečně bude spinkat s náma. Teď se musíme rozhodnout s kým. V posteli by ji chtěl každý, tedy krom manžela.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 14:24
- Nahlásit
Gája
já nevím proč se tomu ti chlapi tak brání.Pak stejně zjistí, že je to prima.Ale holky bacha.Mě už jednou poslali spát jinam, že se tam prý nevlezu.Manžel si vzal do postele doginu i kokřandu a já fakt neměla kde spát.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 16:31
- Nahlásit
Náš labrouš má taky svůj rituál. Jakmile jdeme spát, přesune se za náma do pokoje, kde má svůj pelíšek u postele. Během noci se potom přesune na druhý pelíšek do chodby a skončí v obyváku na sedačce. Někdy si ho vezmu ráno do postele, ale ne moc často, protože přítel to nemá rád. Už se totiž párkrát stalo, že jsme spali na krajíčku postele oba a náš Kubík byl rozvalenej na celé posteli. Taky jsem ne jednou měla odkrvený nohy
|
haha
|
# Zasláno: 27 Led 2006 18:31
- Nahlásit
mí kluci spí v posteli ,taky v křeslech ,na sedačce a někdy i v kuchyni na stole ale v těhle mrazech není nad psa pod dekou
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 18:37
- Nahlásit
Já si zase myslím, že ti naši chlapi mají strach, aby se nám nezalíbilo spinkat raději s hafíkama, než s něma. Což by asi jejich mužská ješitnost jen tak nepřekousla. Ale aspoň jednou si tu naši voňavou štěňulku k sobě vezmu. Asi jsem fakt prdlá, ale myslím, že je to přirozené a pro někoho je to i pocit pravého domova, mít blízko sebe bytosti, které má člověk opravdu rád.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 18:39
- Nahlásit
Já si zase myslím, že ti naši chlapi mají strach, aby se nám nezalíbilo spinkat raději s hafíkama, než s něma. Což by asi jejich mužská ješitnost jen tak nepřekousla. Ale aspoň jednou si tu naši voňavou štěňulku k sobě vezmu. Asi jsem fakt prdlá, ale myslím, že je to přirozené a pro někoho je to i pocit pravého domova, mít blízko sebe bytosti, které má člověk opravdu rád.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:14
- Nahlásit
Se mnou v postelííí, samozřejmě! Všichni čtyři! Ohledně přežívání v mrazech souhlasím s haha.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:16
- Nahlásit
Několikrát jsem četla, jak si někdo vzal nové štěně, jak to první noc naříkalo, a jak on bojoval, aby si ho nevzal do postele, a pak měl pocit vítězství, jak vyhrál a nechal toho čudlíška naříkat celou noc. Tak pak s takovým člověkem ani nemám chuť kamarádit.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:28
- Nahlásit
aren
Tak to bych taky nebrala jako vítězství. Naše pejsa se narodila na statku, kde mají koně, ovce a spoustu psů. Od mala byla zvyklá být mimo lidi. Starala se o ni jen její máma a o tu se starali ti lidé, kterým patřila. Když jsme si ji přivezli domů tak jí to příliš nevadilo, že s námi nespí a dnes je jí půl roku a občas už stojí u dveří a chce jít spát k sobě do "pokoje", kde má klid od nás všech dotěrných, kteří s ní blbneme, hrajeme si, cvičíme a taky ji stále muckáme. To se jí pak ani nedivím.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 19:47
- Nahlásit
Gája
Jasně, to je pak jiná
|
evina
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 20:31
- Nahlásit
Staří pejsani spávali v posteli.Jeden spal na peřině dole,druhý vedle mé hlavy na polštáři.Kolikrát jsem se nemohla ani pořádně otočit Nynější pejsa chrní v předsíni ve svém pelíšku.Aby si tam zvykl spávala jsem s ním na zemi.Teď je to naprosto v pohodě.
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 21:09
- Nahlásit
Ja mám stěhovavého psa. V bytě je asi 7 míst, která podle nějakého klíče střídá. Myslím, že asi podle toho, jak je mu zima nebo teplo, nebo jak chce mít klid:
1. pelíšek, ze kterého už dávno přetéká
2. chodba v místě, kde podlahou vedou trubky od topení
3. záchod !! - natažen podél zdi, která je také z druhé strany vyhřívaná
4. chodba u dveří, kde hrozně táhne
5. kobereček u postele v pokoji, kde spím a pracuji na počítači
6. za gaučem v obyváku
7. na křesle v obyváku
Do postele rád vleze a pomazlí se, ale obvykle tam vydrží tak 15-20min a jde pryč. Ale přes den se na ní moc rád vyvaluje a chrochtá.
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 21:10
- Nahlásit
Ještě musím říct, že díky této stěhovavosti u nás neexistuje, že by se někdo mohl jít v noci po tmě napít nebo si ulevit. Pravděpodobnost zakopnutí o psa je velmi vysoká.
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 21:39
- Nahlásit
v postýýýlce-jasně
|