| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 20:42
- Nahlásit
Ahojky. Dali jste něco svému pejsovi/štěňátku, když u vás byl první den a on má tu věc dodnes a nedá na ni dopustit? Když jsme si přivezli naši malou,tak jsem jí dala mého plyšáka, kterého mám už přes patnáct let a trčel na půdě. Tak jsem si řekla, že jí ho přenechám. Má ho doteď a pořád se s ním pere a vrčí na něj a štěká, až jí musím někdy krotit. Jednou jsme ho nechali u mých rodičů a přijeli si pro něj až za tři dny a to jste měli vidět tu nakládačku, kterou ten plyšák dostal, jako že co si dovoluje takhle dlouho nepříjít. A od té doby mu říkáme manžel a když si s prckem hraji, tak říkám: "Kde máš manžela? NO kde je?" Když má jejího plyšáka někdo v ruce, tak začne šílet a skákat po daném člověku.
tady jsou fotky, jak šel čas a manžel s ním....
První den:
8 týdnů:
Něco přes dva měsíce:
A teď:
Byla bych ráda, kdyby sem taky vkládali fotky abychom viděli,jak šel čas a ta hračka mu/ji zůstala.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 21:25
- Nahlásit
tohle byl Dorčin kamarád, boužel nepřežil.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 21:27
- Nahlásit
monika
chudák!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 21:28
- Nahlásit
monika
Já tu fotečku nevidim
U nás jediný, co přežilo od štěníka do teď je obrovskej bavlněnej uzel, kterej sme schválně koupila tak velkej, aby vydržel a drží... Jinak je všechno bez šancí, i když teď už mají hračky podstatně delší životnost
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 21:31
- Nahlásit
Já toho plyšáka taky několikrát už zašívala...Ona se s ním fakt nepárá.... (i když ho párá)
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 21:41
- Nahlásit
Hugova hracka je tato:
Ma ju doteraz, ale sluzi na to, aby nou otvaral balkonove dvere
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 22:12
- Nahlásit
Mojí malé se nejvíce líbí kožená šermířská rukavice. Už jí má 4 měsíce a pořád je vcelku
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 07:45
- Nahlásit
Mému mlaďochovi žádná hračka dlouho nevydržela kromě toho velkého uzlu jako má výše na obrázku Hugo....Ten má taky doteď. Nejvíc ale miluje takového aportovacího pešíka, ten má něco přes půl roku a neničí ho. Když mu ho chvíli nechám na hraní, tak to jen převaluje v tlamě a neškube.....Zato jakmile to pustí, skočí mu po tom náš starý dědek knír, kterému se už podařilo zničit poutko na držení.....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 07:57
- Nahlásit
Tak nám nic dlouho nevydrží , ale nějaký fotky vyhrabu.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:04
- Nahlásit
Takže, typickou hračkou je uzel - lano, ten má již několikátý.
Tady na obrázku je mým exmedvídkem, u kterého začala ničit od ocásku.
Tady to lano s buřtíkama vydrželo asi 2 hodiny
Tohle byl pešek z materiálu jako tenisový míček, ten vydržel dost dlouho
Tady manželův sloník, ten přišel nejdřív o chobot.
No a asi nejoblíbenější hračkou je pet lahev.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:09
- Nahlásit
Takže napřed měl Viky nejoblíbenějšího plyšovýho slona
pak dostal tuhle velkou zaječí hlavu
a tohle dostal k vánocum
Výsledkem je že slona a zaječí hlavu jsem několikrát zašívala a vycpávala a nakonec je rozcupoval tak že kousky leží ještě někde pod sněhem. A gumovou kostičku ukousnul že je z ní jen půlka.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:15
- Nahlásit
No a tohle je nejoblíbenější hračka, pískací "chcíplá" kačenka....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:22
- Nahlásit
Tohle je Cllifovo nejoblíbenější přetahovadlo (ale to už to má za par)
A druhá nejoblíbenější hračka - latexový krokodýl (ten se zatím drží)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:36
- Nahlásit
U nás mají hračky tak malou životnost, že to ani nestačím fotit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Led 2006 08:40
- Nahlásit
moniko,já tvou fotku taky nevidím ((
no já ještě nestihla gomového vyfotit nic ) děsná zábava je z pet flaškou-alespoň se pak nemusí sešlapávat.
Jediný co zatím fakt přežilo je kost od zogoflexu.
žanda
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 08:43
- Nahlásit
U nás je jinak oblíbenejch hraček spousta (pracně jsem odnaučovala, že moji plyšáci se nebaští a stejně má jeden plyšovej hafík, kterýho sem dostala k vánocum oholený ucho )
Ale jinak má Veverka naprosto úžasnýho ptakopiska, dostalal ho k vánocům - zadek mu chrastí, u hlavy píská a dá se natahovat... fakt super A ještě má ráda svou housenku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:11
- Nahlásit
U nás mají hračky taky krátký život, takže žádná celoživotně nejoblíbenější není Nejradši má Bresta malý smetáček, který kdy může ukradne, lítá a skáče s ním po kuchyni jako cvok, loví ho, vyhazuje zadkem, tančí lambadu a skáče jako koza
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:26
- Nahlásit
U nás je to tento uzlík. Má ho od Vianoc a slúži mu ako dudlík. Zaspáva s ním v papuli. A keď sa zobudí hneď ho hladá. Niekedy ho nosí po byte v papuli aj pol dňa. Minule mi ho vložil do postele keď som spala a lahol si k posteli. To berem ako veľkú obetu. Asi si myslel že u mňa je uzlík v bezpečí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:30
- Nahlásit
Miša
pigie
Jak to, že vám ten uzel vydrží? U nás z něj za pár dní přetahování vždycky je změť nití
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:31
- Nahlásit
Abych pořád nekupovala uzel, dávám jim na hraní zauzlované děravé nebo liché ponožky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:32
- Nahlásit
já ji vidím, co se zase děje?
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:33
- Nahlásit
Ketrin
Ja neviem, všetky hračky zničil, ale ten uzol proste miluje, tak si ho šetrí. On ho nekúše, iba prenáša v papuli, aportuje a túli sa k nemu.
|
jana fm
|
# Zasláno: 27 Led 2006 09:35
- Nahlásit
fotečku vložit nemužu ... naše Julča měla takovou dětskou gumvou hračku: řužovou kočičku, všude jí musela tahat sebou, i k sousedům na navštěvu, na procházku, do auta. Po cca měsíci rozžužlala kočičce uško, pak zmizl ocásek, pacička a druhá pacička. V roce už zbyl z kočičky jen růžové ouško velikosti 1x1 cm ... dlouho jsme jí přesvěčovali, že už je velká holka a že to vyhodíme. Koupili jsme jí na oplatku pískací prasátko, ale stajně si myslím, že nám to nezapoměla.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:38
- Nahlásit
Ketrin
Zauzlené ponožky práve majú životnosť 3 sekundy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:49
- Nahlásit
Miša
No to jo, ale my jich máme velkou zásobu (nezašívám)
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 09:54
- Nahlásit
Sára ničí cizí hračky... Jinak na svoje si nenechá šáhnout, hned od malinka má plyšovou opici, modrou a tu když jí náhodou chci vyprat, tak jí musím potají sebrat, jinak mi jí neustále rve z rukou...
Pak má ještě jednu opici a kačenu, ke kterým chová stejný vztah...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:02
- Nahlásit
Nejoblibenejsi hrackou meho psa jsem bohuzel ja .... Nekdy je to fakt utrpeni. I kdyz .... kdyz vidim, jak dopadli vsichni plysaci, tak si asi jeste nemuzu ani stezovat. Je zajimave, ze na vsech plysacich ma stejny postup. Nejdriv jim soustredene vyklove oci, potom sni nos a potom se vrha na usi. No a pak je rozlozi do posledniho atomu ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 10:03
- Nahlásit
Tady je předmět doličný...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2006 13:08
- Nahlásit
tohle jí vydrželo nejdýl
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2006 03:07
- Nahlásit
Ketrin
Prvy vydrzal rok!!! Je to sice kopa niti, ale Hugo ma oba rad. Dokonca, ked zvesi ten stary a ma novy, tak nevie, ktory vziat skor. Ale vzdy vyhra stary On ho tiez nezuzle. Beha s nim a drga do mna, aby sme sa pretahovali. On vo vseobecnosti nerad zuzle odkedy vymenil zuby. Tak jedna zuvacia kost za dva mesiace (pricom ju musi zdolat za par hodin, ak nie, tak zbytok mozem rovno vyhodit, lebo sa ho uz nedotkne)
|