Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je mi s váma dobře :-)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:48
- Nahlásit

Tak jsem zjistila, že jsem na tomhle fóru strašná závislačka, stejně jako asi vy všichni co? :lolostanu nějakej úkol, rychle ho udělám a rychle rychle na Cz-pes.....hltám každý nový příspěvek, každou novou odpověď. Ráno vstávám a říkám si, copak asi přibude novýho? Přijdu do práce, zapnu počítač a první co je, že kouknu do diskuze a čtu příspěvky, co tam přibyly přes odpoledne nebo večer. Nakonec snad ještě budu ráda, že internet doma nemáme...mám obavy, že už bych neuděla vůbec nic!! Zatím, máme v plánu pořizovat počítač, takže...chudák manžel.. Už tak mi říká, že jsem cvok a kolikrát se stane, že mu vykládám zážitky, třeba: to bylo dobrý, fromeli napsala to a to, Birma zase to....pak se zarazím, protože na mě kouká jak na vola...No jo no. Lepší už to asi nebude...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:52
- Nahlásit

Syska
tak já ti zase něco napíšu jo?
Mám zkouškový, měla jsem být u babičky a trčím v Praze... proč asi?
jo a abych nezapomněla - na učení jaksi nemám čas

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Syska
bude to horší, až bude doma net, máme ho přes kabelovku, takže nonstop napojenej a občas přistihnu manžela, jak po mně divně kouká a pak si uvědomím, že čumím do poče, píšu a ještě se u toho směju.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:57
- Nahlásit

fromeli
když jenom manžel je to dobrý - kdybys viděla jak se ksichtí Altárek když zasednu k počítači
smutně se na mě podívá, těžce si povzdechne a odchází spát

suesie
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:58
- Nahlásit

birma
Koukám, že jsme na tom stejně, já taky pořád místo toho, abych se učila na zkoušku (konečně už poslední) trčím pořád na netu. Jsem holt závislák. Ještě že mám počítač i internet přenosnej, takže ho ,můžu mít všude s sebou

Niko
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Mno, já mám taky doma net přes kabelovku - takže nonstop připojení... Musím se ovládat, abych na něj nešla, protože když jsem v práci - což je teď - do něj čučim pořád!! Samozřejmě pořád lítám sem a koukám, že se tu "motaj" ty samí lidičky !

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 12:59
- Nahlásit

fromeli
No bude taky přes kabelovku....

JERDA
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:01
- Nahlásit

Nám se počítač doma rozbil a ještě nám ho neopravili...

Tak teď dělám v práci přesčasy, proč asi?

Pavla
- Nahlásit

Syska
Jsem na tom stejně, jen to doma pro jistotu nevykládám.
Teď mám před sebou týden dovolené - těším se - ale ten absťák!

wami
Člen
- Nahlásit

my se o comp doma hadame...
ja pritula naucila chodit na hofy, takze kdyz prijde z prace, je taky zvedavej, a tak se ruzne podsedavame a odhanime a nevrazive na sebe koukame...

asi bych mela mit net odpojenej, jesli ja bych nebyla stastnejsi? (odpoved - nebyla! )

fromeli
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:14
- Nahlásit

Tak Michelle mi hupsne na klín, chvilku dělá, že čte a pak si lehne. Nebo si lehne na parapet a čumí z okna a já jí hladím.
No a někde jde provokovat s hračkama a musím při tom ještě házet aportky

klára
# Zasláno: 26 Led 2006 13:16
- Nahlásit

mám úplně stejné příznaky jako vy všichni tady, ale doma jsem si net zakázala a zatím to zvládám

Anonymní
# Zasláno: 26 Led 2006 13:18
- Nahlásit

Tak já mám štěstí, že manžela PC nebere. A když příjde domů, tak dělám hodnou ženušku a počítač zapnu jen málokdy.Horší, kdyby onemocněl a zůstal déle doma, to bych asi nezvládla.
Eva

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:35
- Nahlásit

no já doma na net téměř nemůžu (zasedlý ho má věčně brácha) a u přítele taky ne, páč tam zase on dřepí nad pracovními věcmi...takže já se na net dostanu jen v práci ......Jinak jsem ráda, že tu nejsem sama, kdo je závislý na "pokecním fóru"

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:48
- Nahlásit

mě jde zase hlavně o to, že si tady prostě povídáme o psech, já furt že Píďa tohle a Píďa ono a támhleto a nikomu nepřipadám divná, doma moc o psovi mluvit nesmim, pač jsem hned divná, a psa mám radši než přítele, přítelovo rodiče se mi smějou, že se z toho psa jednou pos.... a před některými přáteli jsem taky divná, že mám pořád tendence bavit se o psovi a o všem co s ním souvisí, a proto se mi hrozně líbí jak na cvičáku, kde jsou lidi podobný nátury, tak tady.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 13:59
- Nahlásit

Já jsem závislá až moc, přijdu z venku ( když nejdu za Azorkem třeba že jedu za chvíli na klavír nebo tak tak i když přijdu ze školy), zapnu komp, kouknu na mujpsa, cz-pes a Artemis a ted dkyž vidím kolik toho mám za den čístNestíhámA nejhorší to je když někam na tejden odjedu...huuuuh

evina
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:07
- Nahlásit

Já jsem taky úplný závislák(jsem ráda,že nejsem sama).PC máme doma a přes kabel non-stop,takže se tu furt střídáme.Manžel nadává...on pejskaře nesnáší

Petra
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:10
- Nahlásit

teda holky koukám že jsme všichni totální závisláci. Já to taky nemůžu vydržet když jsem doma přemýšlím o čem to tady asi bude až dorazím do práce. A nejhorší na tom je když je tady něco k smíchu nebo něco smutného tak na mě kolegové koukají co jsem se ubláznola že se tady chechtám nad fakturama. Oni nevědí že čučím na Cz-pes.Jsem ráda že nejsem blázen sama

Niko
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:10
- Nahlásit

To já mám výhodu, že přítel je úplně v pohodě a rád se ode mě dozví něco novýho, co si přečtu o pesanech . Nejdřív psa ani moc nechtěl - bylo mu to celkem jedno, ale teď je Rot jeho miláček a chce pro něj to nej .

monika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:11
- Nahlásit

Já jsem tady taky moc ráda.Doma se mi smějou, že jsem z těch psů na hlavu, ale mě je s něma moc dobře. V květnu přibude ještě jedna dogina (to byl doma boj) takže bude ještě veseleji.Jste tady prima

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:14
- Nahlásit

monika
No to budete mít doma veselo!!! To se teda už teď těším na zážitky..kokr, číča a dvě doginky...

Jinak já mám to štěstí, že recepci na firmě okupuji sama, takže mě tady nikdo za bláznivýho pejskaře nepovažuje..

Handy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:16
- Nahlásit

Tak to já jsem tady(pokud nejsem ve škole nebo venku s Handym) taky skoro furt doma mě taky pořád komandujou ať taky myslim na něco jinýho než na ty psy... když tady si užije člověk srandu(třeba z fotek...třeba Hugo a získá zkušenosti(teoretické), ne?...

Niko
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:17
- Nahlásit

Syska
Já jsem taky ráda, že mám svůj kanclík a nikdo mě nepozoruje!! To by měl o zábavu postaráno

monika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:20
- Nahlásit

Syska
no to bude záhul, ale já vidím na dogině, že k sobě fakt někoho potřebuje.Kokřanda už je chudák stará a kočka taky všechno nevydrží.Tak se aspoň vyblbne. Prostor je, čas taky tak co by ne. Jen do manžela se teď budou utírat slimtáci dva.Dogina si totiž chodí utírat tlamu zásadně do něj. Vždycky ho tím stopro vytočí a strašně se jí líbí jak ji pak prohání s hadrou po baráku.Nějak nepochopil, že kdyby to přestal dělat tak ona možná taky a byl by klid.No ale hlavně že je u nás pořád veselo.

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 14:40
- Nahlásit

Ludia moji, ja som taky zavislak na tomto fore, ze az. Som zvedava, kedy ma to prejde No, ale som naozaj zavislak, lebo vcera vecer dosiel za mnou nadriadeny a nieco zacal blabotat, ze chce a ja mu do toho: "Pockaj chvilocku, musim nieco dopisat..." No, a hadajte co som asi tak dopisovala? Nejaku pracu??? Nie. Prispevok sem a pred jeho ocami. To je ZAVISLOST!!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:38
- Nahlásit

pigie

tak to máš ale šéfa dost v pohodě ne? Můj teda kdyby tohle viděl, tak nevim nevim. Doma net nemáme, bydlim na vsi, takže ani net kavárna nepřipadá v úvahu, tak kde jinde bych si asi měla popovídat, než v práci, že?

pigie
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 15:50
- Nahlásit

Kalliope
Ale ano, sef je v pohode, iba sa spytal, ci uz z toho necvokatiem

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:24
- Nahlásit

Taky bych se přidala k závislákům , cz-pes jsem objevila nedávno, ale jsme moc ráda, protože si konečně můžu o psech s někým pokecat a hlavně mi tu lidi i poradí. Našim už s tím lezu na nervy, zvlášť když se mi podařilo jim vnutit názor, že našemu bafíkovi chybí kamarád a v květnu nebo v červnu se pro něj asi pojede. Já se jim nedivím, když o tom kecám už od loňského léta

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 22:31
- Nahlásit

hmmm, to víte, že je to tady super!!! máme sice takový malinký separé na fóru LR, ale stíhám číst i všechno ostatní... jen houšť...

Bent
# Zasláno: 26 Led 2006 23:03
- Nahlásit

Taky se ze mě stává závisloň a navíc kde si člověk pokecá s tolika krásnejma ženskejma a ještě o psech ?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání