| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 19:25
- Nahlásit
Hele Nikito, krk bych sice za to nedala, ale platí Ti za Tvou Bandu autorské honoráře?
Aneb dneska v magazínu Hobby deníku Moravskoslezský deník jsem narazila na článek "žijí s námi" o prvním závodu s kníračem jedné paní z Brna. A obrázek je Tvůj.
Špion Terri
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2005 20:04
- Nahlásit
Nikito, už mám knihu (MVV Brno) - mám Ti to poslat na mail, co máš na svých www?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 11:22
- Nahlásit
Terri, o jakém článku píšeš??? To je tam fotka nebo co? Já vůbec o ničem nevím!!!!
Ad MVP - to bys byla hodná, kdybys mi ofotila všechny velké. Jo jo, email mám na webu nebo i tady v profilu by měl být. Díky moc.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 14:10
- Nahlásit
Nikito, je to článek v rubrice na konci zmíněného magazínu, kde čtenáři patrně posílají své příběhy ze života (asi se zvířaty) a paní tam popisuje zážitek s kníračem na první zkoušce. No a jako ilustrační fotka je použita taková, která mi nápadně připomíná Tvou Aidu. Já samozřejmě nemůžu říct, že je to stopro, ale její kukuč se mi zdá nezaměnitelný - naskenuju to a pošlu Ti to taky (je to tam taková fotka, co máš na svých stránkách, stojí z boku a obličejem k fotografovi, směje se a na zádech má záchranářskou dečku..
Jsem zvědavá, jestli je to fakt ona, ale ta fotka je totožná..
Jo a na tomhle webu v profilu mail nemáš (aspoň ho nevidím).
Tak pokusím se poslat vše večer.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 14:19 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
Já to zkoušela hledat na netu, ale bez úspěchu.
Já mám na webu tuhle fotku:
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 14:24
- Nahlásit
Terri: A to kdybys viděla, jak se tváří mladá! Ta se umí mát taky. Páneček jí naučil nový povel "hačá" a ona teď hačá pořád. U hačání se tváří VELMI důležitě a zodpovědně...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 17:29
- Nahlásit
Já mám na webu tuhle fotku:
Tak to je ona - zneužili Ti ji
(Já se celkem nedivím - taky jsem si ji vytiskla ) Tak hezkýho kníra jsem prostě ještě neviděla. No zrovna Ti všechno skenuju..
A jinak - kontaktovala jsem si Moravskoslezské záchranáře - a světe div se, přestože mají jen 4 cvičáky v kraji, jedno z nich je cca 10km od nás! Dostalo se mi milého přivítání a pozvání (až štěndo bude řádně proočkované..) na zkouknutí k nim.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 17:30
- Nahlásit
hačání se tváří VELMI důležitě a zodpovědně
To mi připomíná páníčka, který učí terríka "jak lehají paničky" - a chytrý terrík se samozřejmě převalí na záda a vyvalí kde co. A tváří se - to si umíš předtavit .
Nemáš ještě nějaké fotečky?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 22:32
- Nahlásit
Terri
Tak to je ona - zneužili Ti ji
Teda na jednu stranu to potěší, ale na druhou nasere. Mám na netu email, tak se mohli aspoň zeptat. Běda jestli tam nemají i zdroj, kde to vzali!
učí terríka "jak lehají paničky"
To umí Dina dávno, an povel "hají"!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:17
- Nahlásit
Běda jestli tam nemají i zdroj, kde to vzali
Nemají , jsou to normální zlodějíčci. A košér to teda rozhodně není!
"hají"!
No trochu jste to zjednodušili
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:45
- Nahlásit
Terri
No ono je to prakticky využitelné při ukazování tetovacího čísla na zkouškách (knírači se tetují do slabiny). Rozhodčí prochází nastoupenou řadou, každý tam akčně ukazuje, jak toho svého psa fixuje a jak ho děsně přepere. Pak přijdu já, něžným hlasem pronesu "Dído hají", ona se rozplácne na záda a rozcapí nohy,.....
A ještě se diví, proč po ní chci, aby se za chvilku zvedla a že jí jako málo drbu!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 14:05
- Nahlásit
knírači se tetují do slabiny
No tak pak to jednoznačně chápu a schvaluji, když je to navíc ještě s takovým praktickým dopadem! A co na to rozhodčí - má bodíky za sympatie a ovladatelnost?
I když terríkův páníček si vyloženě zakládá na tom, aby to pochopili nejen důvtipní lidé - proto ten široký slovní doprovod.
ještě se diví, proč po ní chci, aby se za chvilku zvedla a že jí jako málo
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 14:15
- Nahlásit
Terri
A co na to rozhodčí
No povětšinou koukají divně, když se s takovou hlásím na trojkovou zkoušku...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 20:28
- Nahlásit
koukají divně, když se s takovou hlásím
To jsou typické předsudky
Jo - a co Tvá štěňátka?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 20:53
- Nahlásit
Terri
Jaká štěňátka? My žádná nemáme. Nebo myslíš, že je těch psů málo?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 21:01
- Nahlásit
Jaká štěňátka
Já jsem ale vůl - to je tak, když si předem usmyslím a potom i tak vidím
Zmátlo mě, že máš a svých stránkách nabídku štěňat (Ostrava) a viděla jsem tam Brunifid.. no a tak to vzniklo
Tak to sorry, nebo že bych předvídala? Nebudeš chovat?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 21:34
- Nahlásit
Terri
Ne ne, to známá kryla psem z mého chovu, tak jsem jí na můj web dala inzerát. Ale bohužel to budu muset sundat, fena nezabřezla
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 21:38
- Nahlásit
fena nezabřezla
Tak to je škoda. Ta paní má www, že jo? Je to ta (asi) jediná chovatelka pracovník VK v Ostravě? Měla článek na Ifauně - všecko vim.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 21:47
- Nahlásit
Terri
Webové stránky nemá. O článku ve Fauně nevím, máš link?
Jo, chová pracovní VK a je z Ostravy.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 21:57
- Nahlásit
http://www.ifauna.cz/clanky/clanek.php?id=2042&rubrika=7
Už je to starší článek.
Webové stránky nemá
Tak to jsem si zase vycucala z prstu
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 22:13
- Nahlásit
Terri
Jo tohle! To vyšlo i v klubovém zpravodaji Knírač.
|