Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / magor irský labrasetr
Autor Zpráva
grendel
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:56
- Nahlásit

tak se vám musím pochlubit, jakého pejska mám teď na starost... je to irský labrasetr venčim ho skoro denně, panička ho nechce nechat ani minutu doma o samotě a peněz má dost...pes sice odejde s každým ani neví čí je, ale zato má spouuuuuuuuuuustu pohybu! na jednu stranu je mi ho líto, na druhou stranu má život v pohodě(spousta pohybu, panička vaří, koupila mu letenku z USA za 130 tis. korun!!! neuvěřitelné..)
jinak co jsem vlastně chtěla říct? charakteristiku..je to magor, je schopný 4 hodiny v kuse lítat za aportem(který házim vždy do vzálenosti tak 30m)a je trochu udýchaný..jsem ráda, moje mexa lítá za ním, takže se taky vyběháale včera mě málem trefilo...šli jsme stromovkou a přes císařský ostrov, já házim aport a já debil jsem ho hodila do vody(zdůrazňuju že bylo -9)..waldu jsem ořvala, ale potom, co se tvářil jako neviňátko se sebral a dvoumetrovým skokem do výšky skočil do vody...nejdřív jsem uznala, že by z něj mohl být dobrý atletista, potom jsem málem dostala nervový šok, když jsem si všechno uvědomila...no co, pes vylezl, hned to na něm mrzlo a já byla v šoku...ale díky bohu se mu voda nedostala na kůži a přežil živ a zdráv

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 21:59
- Nahlásit

grendel
a cože je to za pejsana? Labrador X setr? Nemáš fotku? Jak je starý? Barva? ...

Tchor
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:05
- Nahlásit

Me se psi chodily v mrazech do vody ohrat voda ma furt nulu coz je o dost vic nez je venku, pokud neni pes uplne kratkosrsty a pokud je v pohybu nemelo by se nic stat.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:09
- Nahlásit

Tchor
ani pokud je pes krátkosrstý se nemusí nic stát - dvakrát se mi pes probořil ledem a jednou jsme pak šli domů dobré dva kilometry - nikdy mu potom nic nebylo....

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:18
- Nahlásit

Thorin se jednou taky probořil ledem a domů to máme půl hodinky a jinak se v zimě čas od času vykoupal a vždy v pohodě - ale letos má utrum s těma jeho kloubama si to už nemůžem dovolit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 22:22
- Nahlásit

grendel
S tím aportováním jsi mi připomněla jednoho setra, kterýho občas potkáváme u nás na výběhu. Páneček nosí v kapse tenisák a vždycky dělá, že ho tomu psovi hodil a pes běhá přes celej ten váběh a hledá ten tenisák, kterej tam není, vždycky mu to tak 15 - 30 minut vydrží, pak přiběhne k pánečkovi a jde to celý nanovo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 07:13
- Nahlásit

grendel
Když je to částečně labrouš, tak to s tou vodou je úplně normální a pokud se pak může proběhnout a zahřát, tak se ničeho neboj.

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 08:28 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Mne sa tiez chodi Hugo do vody v mrazoch ohriat A straaasne rad Inak, vcera rano bola voda oproti vzduchu tak tepla, ze vypadala ako teply caj... Normalne sa z nej parilo a to dost.

grendel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:02
- Nahlásit

Ketrin
jsem ráda, že se mu nakonec nic nestalo, ale měl namále, abych ho neseřvala

grendel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:03
- Nahlásit

Eimy
to walda tak jenom 2x za sebou, pak už se oblafnout nedá

grendel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:05
- Nahlásit

WhiteWolf
jsou mu 4 roky, má světlejší setří barvu, foto JEŠTĚ nemám...jinak má krátkou srst, hustou, je vysokej, nohatej(do setra) ale i takovej mohutnější a labradorštější hlavu...

grendel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 18:09
- Nahlásit

foto dodám co nejdřív!

grendel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:14
- Nahlásit

tak tady čumí na aport..v takových chvílích sqěle pózuje a dobře se fotí! to mikro v kšírech az nim je moje mexinkaaaaaaaaa

grendel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:15
- Nahlásit

a tyd jde ke mně s aportem, který už nikdy neuvidím je teď někde na dně vltavy....

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:46
- Nahlásit

grendel
Jé ten je super, skoro jak náš Boban, ale tenhle má asi hustší srst a je rezatej, fakt super

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:48
- Nahlásit

a tady je náš "labros"

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 23:49
- Nahlásit

ola
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 09:54
- Nahlásit

WhiteWolf
Ta fotka se skokem do vody je DOKONALÁ.....

grendel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 17:46
- Nahlásit

WhiteWolf
to walda skáče trochu jinak...skočí 2 metry do vzduchu, dá zadní a přední nohy k sobě a vytvoří jakousi psí šipku a je to))) ale tadle fotka je taky supeeeeeeeeeeeeer

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 18:07
- Nahlásit

Vím, že to sem nepatří, ale když ta fotka sklidila takový úspěch, posílám ještě jednu šipku, tentokráte naše druhé psisko:

evina
Člen
# Zasláno: 29 Led 2006 21:02
- Nahlásit

Skočit psa do vody v mrazu ještě pochopím,nedomyslí důsledky.Mě tam ale při -7 skočilo 4leté dítě.Ne-spadlo,schválně skočilo!Než jsme došli domů,kalhoty a rukavice namrzlé.Nic se mu nestalo,takže pes by mě po tomto zážitku asi nechal klidným

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 07:37
- Nahlásit

grendel
Dík za foto. Je hezkej! A taky teď mám přesnou představu, jak by to vypadalo, kdyby si moje Bresta (žlutá LR) pořídila dítko se svou celoživotní láskou, irčanem Benem našich přátel.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 08:40
- Nahlásit

evina

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání