Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Smrt u mučednického kůlu
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:25
- Nahlásit

"PES 1 porce.." ?!?!?!
To si snad dělali (hodně blbou) srandu, ne?

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:52
- Nahlásit

Tak holky, to nevím a nechce se mi to teď někde vyhledávat, ale dle mého názoru není trestná konzumace psů a koček, ale jejich týrání. Tedy zajede-li vám někdo psa a vy ho pak sníte, řekla bych, že je to v pořádku. Nesmíte je přechovávat za účelem "obživy své vlastní či jiných" tzn. chovat a vykrmovat psy za účelem zabití a konzumace. Nesmíte psa ani zabít za účelem konzumace.

kery
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 10:07
- Nahlásit

Ketrin
Není to legrace ale blbý fakt. Konzumace volně pobíhajících psů je v této obci vyhlášená. I když hospoda už změnila majitele, nejsem si jistá, zda je tato činnost přerušena.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 10:10
- Nahlásit

kery
To je STRAŠNÝ.

arsiela
Člen
# Zasláno: 26 Led 2006 20:39
- Nahlásit

Bohužel lidi jsou svině,slabší výrz mě nenapdá.Můj první pes byl maxijezevčík,kterého jsem našla v zimě v půlce února uvázaného v lese ke stromu.Hubu měl převázanou fáčem,aby neštěkal.Našel ho strejdy lovecký pes,jinak by tam zahynul.Týden jsme ho pomocí veta dávali do kupy.Odvděčil se nám 17ti lety nádherného života s jezevčíkem.Doufám,že moje tvrzení,že na každou svini se vaří voda je pletné i pro tyhle případy a že ta voda je hodně horká.Nejsem sadista,nikdy jsem neuhodila nic živého,ale přistihnout někoho při týrání zvířete,nebo jak ubližuje dítěti,tak bych byla schopná zabíjet.Když čtu tyhle příběhy,tak se mi snad ani nechce brečet,ale řvát vzteky a bezmocností.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání