| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 09:36
- Nahlásit
Jaké mají Vaši pejsánkové nejoblíbenější hry, čím vás dokážou vždycky rozesmát a pobavit? Moje štěndo má velikou oblibu v tom, že předníma nohama skočí do svého molitanového pelíšku, zadníma se odráží a takto "jezdí" po kuchyni, po linu, kde to pěkně klouže. Další, co ji děsně baví, když ji chytne rapl, dokáže lítat z pokoje do pokoje a pořád kokola, nemusím jí ničím povzbuzovat, prostě si tak lítá pro sebe...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 09:44
- Nahlásit
Syska
Náš Cllif ze všeho nejraší hledá různý pamlsky a hračky, který mu schováme. Stačí povel hledej a v tu chvílí začně zběsile čmuchat a hledá dokud to fakt nenajde. Už je to skoro profík, nestalo se, že by někdy nenašel a to na něj vymýšlíme čím dál tím záludnější úkryty.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:08
- Nahlásit
Našeho také chytají běhací amoky...bohužel ho teď musím krotit kvůli kloubům.Začal teď dělat zvláštní věc...ráno dostane mističku s granulkami ale ani se jí nedotkne.Pak přijde snídat můj 7.letý syn a pejsa se z hroznou radostí vrhne na misku.Vrtí u toho ocáskem,občas po nás lupne očkem.Zkrátka se chová tak,jako kdyby tam ta miska ještě před 5minutama nebyla.Máte někdo něco podobného?Jak si takové chování vysvětlit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:24
- Nahlásit
evina
Rekla bych, ze se synovi chlubi, ze ma taky...
U nas tohle dovedl k dokonalosti mladej pes. Stalo se, ze pri obede prisel, strcil hlavu na stul, vyplivl opravdu hnusnou dlouho ulezelou kost a koukal na tebe, jakoze to chce vymenit. Kost za talir, poklad za poklad...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 11:27
- Nahlásit
Naše špageta má taky lítací záchvaty, občas nevybere v chodbě zatáčku do kuchyně a jede po dlažbě až ke dveřím
Srandovní je, aspoń pro nás, když si chce hrát, přitáhne uzel nebo míček a položí ho u nás, sedne si a kouká, po chvilce začne u toho vrtět ocasem, stále čekáme, popadne tedy hračku a dá ji ještě blíž a zase sedne, vrtí ocasem, nakonec s tou hračkou mrskne do klína a začne pobrukovat, pokníkávat, vydává takový srandovní zvuky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:00 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
no naší dogině semtam střelí v palici a začně lítat jak šílená po baráku.proběhne kuchyní do ložnice přes ustlané postele,pak na sedačku skokem cca 1,5 m přes konferák do předsíně a znova.a to tak dlouho dokud nemůže dýchat.já pak přestavím znova pokoje a fungujeme dál.nejvíc ji to bere po delší vycházce.Jo a taky si megera počká až ustelu a pak do té postele skočí a začne si lebedit.čeká kdy na vletím a začneme se honit.tohle končí dřív, já nemám takovou výdrž
|
klára
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:46
- Nahlásit
rozházení ustlané manželské postele je taky u nás nejlepší psí zábava, zajímavé, že jiné postele ji neberou a pak taky když se jí v bytě schovám a vybafnu na ni - to lítá jako pošuk a je štěstím bez sebe
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 20:18
- Nahlásit
Náš pes slyší otvírání flašky a už si běží pro špunt!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:11
- Nahlásit
co takhle pet láhve, to je mazec.bere mi minerálku od huby a úplně se třese na tu prázdnou flašku.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:14
- Nahlásit
monika
No to taky. Ale krade hlavně ty plné a poloprázdné. To je potom mazec... uklízet rozlitou šťávu z koberce. Špunty jsou lepší. Zbytky po nich akorát vyluxuju.
|