Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Psí miláček úplně všude....
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:02
- Nahlásit

Tak mě ještě napadlo, když se tady psalo o těch vykrajovátkách a různých suvenýrech apod...tak jestli máte fotky svých pejsků kupříkladu na tričkách, hrnečkách, vyfocené v očkovácích...znala jsem holčinu, co nosila fotku svýho psa v takovým tom medajlonku na krku!

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:20
- Nahlásit

Syska
Na tu fotku do očkováku se chystám, ale zatím žádnou pořádnou, která by se tam hodila nemám.

evina
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:26
- Nahlásit

Já mám fotku v peněžence a doma fotky na zdech.Chtěla jsem si pověsit i diplomy ale to mi manžel zatrhl,že prý vážně nejsem v pořádku...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:31
- Nahlásit

mno jasný, mám ho na hrníčku, na ploše v PC, mám i kalendář s Píďou, ještě to ričko se chystám, mám ho na klíčích, mám ho všude kolem sebe, jsem fanatik?

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:31
- Nahlásit

Stačí že mám 300 fotek v pc a 200 ve foťáku....

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:34
- Nahlásit

evina
Já taky podle svýho přítele nejsem v pořádku

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:41
- Nahlásit

prej bych se měla jít léčit, no chápete to?!!!! Léčit !

monika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:46
- Nahlásit

Naše Dora má prý více fotek za rok než celá naše rodina za celých 17 let.

Barča
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 19:36
- Nahlásit

Když jsem dávala fotit holky na kalendář,volal mi manžel,že Ami tam musí být taky.Tak tam je.A na hrnky se chystáme

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 20:29
- Nahlásit

Ja nosim dokonce 2 chloupky v mobilu pro stesti...

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 23:18
- Nahlásit

no, u nás je to asi takový, že Eda má už 2 CD plný fotek, mám ji jako plochu v ntb (pravidelně měním) a sem tam vyfotím i někoho z rodiny bez psa...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 07:28
- Nahlásit

evina
To mi přijde úplně samozřejmá věc, že doma visí diplomy z výstav a zkoušek. My už jich teda máme ale tolik, že vystavuju jen ty nejprestižnější
A jinak samozřejmě - v PC na ploše, v práci na nástěnce, doma na nástěnce... všude naši psi. I trička jsme měli, ale moc dlouho to nevydrželo.

Hafina
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 07:52
- Nahlásit

Samo. Doma na stěně, v práci na stěně i v rámečku na stole, na klíčch, v peněžence, malý kalendář do peněženky, velký kalendář na stěnu, plocha na pc.......ale jinak si příjdu úplně normální....

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 07:57
- Nahlásit

Tak já mám hafušu v práci na zdi, na monitoru na každým počítači v práci a samo i doma. Na zdi doma i v práci mám kalendář s jezevcema. A doma jsem si vybojovala v chodbě galerii foteček, ty povedený z digi fotyho stroje nechám udělat na formát A5 a dám do rámečku a šup s tím na zeď.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání