| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:18
- Nahlásit
Tak jsem včera viděla v televizi novou reklamu na granule Pedigree. Vypadalo to zezačátku velkolepě, pejsci, idylka...tak jsem myslela, že na konci bude Purina nebo něco podobnýho a ono se tam objevilo Pedigree...tak jsem si říkala, že se asi museli trošku zviditelnit po tom, co všude možně o jejich slavných granulích koluje za zvěsti pochybujících o jejich kvalitě. Jinak můžu potvrdit, že jejich granule jsou opravdu shit a strašně, ale strašně smrdí...
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:24
- Nahlásit
No já jsem to taky viděla.Reklama se fakt povedla,ale produkt?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:30
- Nahlásit
Přesně tak, reklama byla hrozně hezká....krásný pejsci i hezký slova....
|
kikinka
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:33
- Nahlásit
já jsem tu reklamu taky viděla , na stránkách klubu whiskas a pedigree si na tyto granule taky stěžujou !
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:34
- Nahlásit
Ale nikdy jsem neviděla reklamu na kvalitní krmiva.Asi to nepotřebujou
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:41
- Nahlásit
když vidím takovou reklamu, tak si říkám, kolik jsou výrobní náklady, když se do té už tak nízké ceny vejde i náklad za reklamu!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:47
- Nahlásit
Barča
Minulý rok hodně dávali reklamu na Purinu ProPlan...letos jsem ji ještě neviděla. Myslím, že je to škoda, protože hodně začínajících pejskařů všude vidí Pedigree, Friskies, Chappi apod. a myslí si, že to je nej (protože třeba nemají přístup na internet apod.) a pak tímto krmí svoje miláčky. Neříkám, že jsem neviděla spoustu psů zdravě i hezky vypadajících odchovaných právě na těchto a podobných granulích, ale....já sama jsem poznala velký rozdíl, kdy jsem coby začátečník koupila malý pytlíček Pedigree a pak, po tom, co jsem se trošku víc informovala, přešla na ProPlanku a rozdíl je opravdu RADIKÁLNÍ. Nejenže Pedigree jsem do feňule nemohla dostat, ale už ten jejich typický zápach...po Purině se může umlátit.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 15:14
- Nahlásit
Minulý rok hodně dávali reklamu na Purinu ProPlan...letos jsem ji ještě neviděla. Myslím, že je to škoda, protože hodně začínajících pejskařů všude vidí Pedigree, Friskies, Chappi apod. a myslí si, že to je nej (protože třeba nemají přístup na internet apod.) a pak tímto krmí svoje miláčky
absolutní souhlas
jinak tu reklamu sem taky viděla moc pěkně udělaná no až na ten výrobek
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 16:28
- Nahlásit
Navíc je blbé to, že Purina vyrábí i ty "podřadné" produkty. Protože někteří majitelé mi říkali "ale to je přece Purina, tak to musí být kvalitní". A na reklamu se nachytá spoustu lidí v "lidském světě" natož když chtějí pro miláčky to nejlepší a jsou toho plné supermarkety...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Led 2006 17:09
- Nahlásit
Já jednou koupila pytel jehněčí Puriny Dog Chow. Jaký na tyhle granule máte názor? Pes je zbaštil bez problému, ale přece jsem je víckrát nekoupila, protože mi od nich odradila sama prodavačka ve zverimexu, že to jsou granule nic moc.Ale taky jsem si říkala, je to od Puriny, tak by to mělo být supr.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 21:39
- Nahlásit
Anonymní
Taky jsem slyšela že Dog chow je nic moc. Je fakt, že purina vyrábí krmiva různých kategorií, ale nelepší je podle mě Pro plan.
|