| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:02
- Nahlásit
Tak jsem v pátek málem doplatila na svou obrovskou lásku ke psům. Jako obvykle jsme s "netopýrkem" vyrazili do parku. Najednou se k nám přiřítilo cosi rezavého, divokého, což jsem později identifikovala na odrostlé štěně ridgebacka. Měl takovou radost z pohybu, šťastně poštěkával a malá si dokonce hrála. No a já ho začala povzbuzovat: no pocééééééééém pocééééééééém!!! Byl štěstím bez sebe, vyskočil metr vysoko, bohužel rovnou do úrovně mé brady, takže se mi v tu chvíli zatmělo před očima a opravdu jsem myslela, že má čelist vejpůl. Pejsa si z toho očividně nic nedělal, idkyž do palice musel dostat taky pěkně.. Když jsem zjistila, že jsem celá, tak trošku roztřeseně jsme se vydaly domů, kde jsem zjistila škody, které znamenaly obrovského modráka na bradě a inkasovala vynadání mužovo, že fakt nejsem normální a už to s tím pejskařením přeháním....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:04
- Nahlásit
Že mám čelist vejpůl...ne že má....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:06
- Nahlásit
Syska
Tak to se mi při blbnutí s mými vlastními psy stalo už mockrát a divím se, že mám pořád ještě vepředu korektní a úplný skus Neboj, jsi úplně normální... pejskař.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:08
- Nahlásit
Syska
K tomu šrámy patří. Kdo má psa nad 30 kilo, každý může vyprávět.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:08
- Nahlásit
Jj, to mě tak jednou pokousal jeden roztomilej pejsek, když čekal u obchodu na svoji paničku. Tak krásně se na mě díval a vrtěl ocáskem, tak jsem si ho chtěla pohladit a on mi najednou visel na stehně. Měla jsem tam modřinu přes celý stehno a taky mi tekla krev, takže jsem musela chodit na injekce proti vzteklině, protože už jsme toho psa nikde nenašli.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:10
- Nahlásit
No, ona staci takova laska projevena vlastnim psem - zejmena kdyz je ponekud vetsi a ma na hube kos jak na 5kg brambor...
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:17
- Nahlásit
No já zase můžu být docela ráda, že mám pevný kosti, neboť to moje telátko malý nikdy nečumí kam letí a napálí to v plné rychlosti do mě. Ze zadu je to ještě v poho, to se člověku podlomí nohy maximálně spadne na zadek, ale včera se jí to povedlo když jsem zrovna fotila druhou tak do mě nalítla já se zmohla jen na au ta taky koukala co jí tam překážím celá vyplašená byla a já kulhajíce odcházela zpět k domovu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:21
- Nahlásit
Syska
v pohode, jsi normalni. ja se taky zenu k cizim psum (teda oni se zenou k ®onie a ja si s nima u te prilezitosti pohraju). taky nekdy vypadam jako magor, zvlast kdyz na ulici potkame sousedovic RTW. kdo nevi, ze se zname, tak obdivuje moji odvahu
jinak o vikendu ®onie poprvy zarlila. hrala si s cizi fenkou a kdyz me chtela ta cizi obliznout, tak po ni normalne vyjela. a kdyz jsem se postavil a tudiz nehrozilo nebezpeci, ze bude olizovat JEJIHO panicka, tak si zase hraly normalne ....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:27
- Nahlásit
Lara
Kdo má psa nad 30 kilo, každý může vyprávět
mě roztrhla pusu půlroční bulinda - mohla mít tak 15 kg, takže bych řekla - nad 30 kio, nebo s tvrdou hlavou
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:29
- Nahlásit
No já se normálně k cizím psům neženu, taky se ženou oni k nám....ale když už ten pejsa je tak přátelský a hravý, tak si taky ráda pohladím. Malá zatím nežárlí, ale myslím, že to přijde. Je to jako když přijedem k našim, stará fena je v pohodě do té doby, než malou děda pohladí nebo se jí víc věnuje, to začne okamžitě šíleně ječet.Jinak nám včera vypadl první zoubek! Musím se pochlubit A tak se už nemůžem dočkat nových zoubků, který nebudou tak bolet...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:30
- Nahlásit
birma
S tou tvrdou hlavou souhlasím...to byla velmi tvrdá hlava a můžu mít štěstí, že to nešlo taky do rtu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:31
- Nahlásit
Syska
tak na novy zoubky jsem se tenkrat taky tesil jak na smilovani ... preci jen ty jehlicky nejsou dobra vec na vzajemne hrani ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:33
- Nahlásit
Jirikovo
No přesně..přišli jsme na to včera náhodou, když okusovala plyšáka...najednou byl celej od krve. Ale zoubek jsme nenašli...ten asi spolkla...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:36
- Nahlásit
Syska
nam se podarilo z celeho prvniho chrupu zachranit jen tri kousky. zbytek pravdepodobne prosel travicim ustrojim ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:42
- Nahlásit
Jinak mimo téma ...už jsem tu dlouho neviděla Garfielda....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Mě zas Píďa vyskočil přímo do nosu, až se mi spustila červená, o dva dny později, mi takhle skočil do zubů, už jsem myslela, že jsem bezzubá, a za tři dny později jsme se váleli na zahradě ve sněhu a on jak stál nade mnou, tak se packou ležérně opřel o můj krk, no mám tam pěknýho modráka, někdy mi ten pes připadá jak hrom do police
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Syska
v patek mektala neco o tom, ze ma hodne prace .....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:51
- Nahlásit
Jirikovo
No to pro ni asi musí být trest....že nesmí na kynologickou diskuzi....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:15
- Nahlásit
přidám taky jednu "bouli".....nebo spíš opravený zub.....mám psa 30 kilo a naštěstí neměl náhubek,když jsem potkala kamarádku. Zlatíčko jí pořádně přivítalo,protože to je hodná teta......přivítal jí tak, že skočil a v letu jí chtěl dát pusinku,což dělá dost běžně a nic se ti nestane,pokud neuhneš ) má to nějak šikovně vyměřený.Jenže kamarádka uhla malinko,ač ví,že to dělat nemá )...a koupila jí hlavou "malinko" někam k lícní kosti. Řekla jau a začala plivat.........chodila na léčení se zubem,kde se jí pořád dělal váček a ne ne ho vyléčit. Ránou do tváře jí váček praskl, zub přestal bolet a já mám doma dentistu ) žanda
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:19
- Nahlásit
To je dobré....to byla kamarádka určitě ráda..
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:16
- Nahlásit
No já mám pejsy o váze 22kg, 24 kg a 32 a od každého stejně a nerozdílně jsem za život dostala nějakou tu ránu do brady při radostném vítacím ceremoniálu.....Párkrát jsem měla monokl pod okem a pejsové z čumáčků "harmoniku" Od mladého (24 kg) jsem dostala mockrát "štípanou" do nosu, do ucha, pod oko....Oba už jsme měli několikrát bouli na hlavě, když jsme se srazili při tahání o "uzel"...no zážitků a modřin by bylo hodně, takže už mi taky občas kdekdo z rodiny říká "že nejsem normální"
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:21
- Nahlásit
Uf, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama - já už mám certifikát na to, že mně manžel týrá
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:23
- Nahlásit
Teda to jsem zase ráda,že v tom nejsem sama Já si obouvala boty,pejsa měl radost,že jde ven a jak vyskočil,tak mi hlavou dal ránu nad oko.Má jen 18kg ale i tak jsem měla pěkného monokla.Myslela jsem ,že polezu kanálama protože si nejspíš lidi mysleli,že mi to udělal manžel.Nějak soucitně na mě totiž koukali.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:30
- Nahlásit
evina
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 15:34
- Nahlásit
kočky, co mám psa už raději ani nenosím "krátký" sukně.....nohy samej škrábanec a modřina. A když už si říkám, hurá, nejsem modrá....tak mě hned něco vyrobí, zlatíčko.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:35
- Nahlásit
Anonymní
je to zvlastni, ale ja nenosil kratky sukne ani pred tim, nez jsem si poridil psa ....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 15:54
- Nahlásit
Jiříkovo to asi proto,že nemáš tak pěkný nohy: ))žanda
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:55
- Nahlásit
Anonymní
vidis, to me nikdy nenapadlo. no a mozna proto, ze si je ani neholim ....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 16:36
- Nahlásit
Jirikovo Anonymní
K Syska - to jenom kámoščina beardetka mě normálně dala "pěstí" pod oko....On náš Lesánek si chtěl hrát a já byla skloněná......A pak jsem najednou ležela na zádech......A myslela,že nemám oči......Au.
|
Klárča
|
# Zasláno: 16 Led 2006 16:37
- Nahlásit
Jo a anonym jsem samozřejmě já,kdo jiný by se zapomněl přihlásit.....
|