| Autor |
Zpráva |
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno všem.
Pokuď by jste někdo věděl o někom, nebo dokonce měl i sám zájem o tohoto fešáka prosím dejte mi vědět. Je mu 1,5 roku a ze zdravotních důvodů mého otce ho dáváme k nabídce. Je hodný, ve smečce nekonfliktní, není dominatní akorát nesnáší jednoho z našich westíků - ten si za to, ale může sám furt si na něj dovoloval . Byl určen pro myslivost, ale bohužel už ho k tomuto nikdo nevedl. Je to velice chytrý a učenlivý pes a dokáže se toho ještě spoustu naučit. Když čas dovolil, věnovali jsme se mu s přítelem, takže ty pokroky tam byli, pes si vše pamatoval, ale nejdřív se potřebuje pořádně proběhnout a pak tepr začne poslouchat poveli - asi jako každý pes, nejdřív pořádně vylítat, vyblbnout a pak jsem ten nejposlušnější haf
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 09:57
- Nahlásit
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 09:58
- Nahlásit
Omluvám se, ale nelze mi sem vložit picture. Nebo jp spíš vložím a nezobrazí se Foto je v případě zájmu v galerii Tara.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 10:53
- Nahlásit
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:05
- Nahlásit
wami
Díky moc!!! jak se ti to povedlo???
|
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 11:12
- Nahlásit
Meggi
Kliknes na otevreny obrazek v galerii pravym tlacitkem mysi, nakopirujes si adresu z "umisteni" ("location") a pomoci ikonky s nekolika grafickymi symboly (barevny ctvrecek, kolecko a trojuhelnicek) vlozis sem... (tu adresu kopirovanim vlozis mezi html znacky, ktere jsou v hranatych zavorkach)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 11:20
- Nahlásit
wami
Aha díky moc, já už to uměla, ale s tím stěhováním, tam naběhla jiná adresa a já nevěděla kam to přesně vložit. Takže pro příště už budu vědět. meggi
|