| Autor |
Zpráva |
nicoletta + nero
|
# Zasláno: 14 Led 2006 19:14
- Nahlásit
MÁM DEVÍTILETÉHO KŘÍŽENCE, SE KTERÝM BĚHÁM AGILITY ( JE VELICE POSLUŠNÝ , ALE POUZE , KDYŽ HO CVIČÍM NA CVIČÁKU , NEBO DOMA ) .
NERO NA ZAVOLÁNÍ VENKU NĚKDY PŘÍJDE , ALE NĚKDY DĚLÁ , JAKO ŽE VŮBEC NESLYŠÍ .
NERO MÁ TAKÉ STRAŠNÝ PROBLÉM S TÍM , ŽE UTÍKÁ MNOHEM VÍCE ZA FENAMA , NEŽ JINÉ PSY , NĚKDY DOKONCE UTEČE DO CIZÍ ZAHRADY A NEMOHU HO ODTAMTUD DOSTAT VEN .
NERO JE VÁŽNĚ SKVĚLÝ PES , ALE POKUD JE NA NĚJÁKÝCH ZÁVODECH ( AGILITY , DOG DANCING . . ) NĚJÁKÁ HÁRAVÁ FENA , CHOVÁ SE DĚSNĚ .
JÁ ZNÁM MNOHO PSŮ , ALE ŽÁDNÝ SE NECHOVÁ TAK , JAKO NERO .
VYKASTROVAT HO NECHCI Z TOHO DŮVODU , ŽE BY STLOUSTL A TAKÉ , PROTOŽE JE JIŽ STARÝ A NEMUSEL BY SE PROBRAT Z NARKOZY .
|
...
|
# Zasláno: 14 Led 2006 19:15
- Nahlásit
Můj pejsek taiké utíká,ale dá se zvládnout.
Ale nic ho nebaví,cvičím s ním,ale on cvičí jen proto , že musí.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 16:44
- Nahlásit
nicoletta + nero
Pohlavni pud je velmi silny a neni odvisly od toho, jestli je pes krizenec nebo cistokrevny nebo jestli je z utulku nebo ne, jak jsi mi psala na mail. S tim samym problemem se muzes potykat s kterymkoliv psem a nic jineho, nez pilovani poslusnosti ti v tom nepomuze.
Resenim neni ani psa nabizet k plemenitbe, jak cinis na inzerci, za prve neni fer vydavat necisokrevneho psa za cistokrevneho a podle zkusenosti ti mohu rici, ze nas velky knirac byl po pripusteni jeste vasnivejsi a naruzivejsi, protoze uz vedel, jake to je a dokonce za fenami zacal utikat ze zahrady, coz dotehdy necinil.
Kastrace by tento problem odstranila, pohlavni pud vymizi, nebezpeci narkozy se da snizit pouzitim inhalacni narkozy. Obezita je zcela ve tvych rukou, protoze cim, kolik a jak casto krmis, jak se pes pohybuje, je jen a jen na tobe. Tlustnuti u kastratu zpusobuje hlavne zvysena zravost. Porce jdou prece omezit, pokud zacne pribirat.
Pokud jsi kastraci zavrhla, nezbyva ti, nez cvicit poslusnost a odvolani od haravek na dlouhe stopovacce.
|
kikinka
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:40
- Nahlásit
dejavu díky za radu .
|