Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak na rozčesání
Autor Zpráva
Kamca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:59 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

Dobrý den, máme pětiměsíční štěndo westíka a poslední dobou má srst čímdál delší (trimování plánujeme až počátkem jara, aby mu nebyla zima). A i když ho třeba česu každý den, pokaždé má srst docela zacuchanou. Neexistuje nějaký přípravek pro psy, který by usnadnil rozčesávání (vím, že pro lidi je toho hodně, ale o ničem takovém pro psy jsem ještě neslyšela )?.Chtěla bych to hlavně kvůli pejsovi, protože vidím, jak je mu nepříjemné, když mu rozčesávám třeba srst na tlapkách, kde je zcuchaná nejvíc, a že ho to tahá... Díky

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:11
- Nahlásit

Kamca
Mrkni na wwww.fortissimo.cz. Nedávno jsem tam koukala a je to právě hodně o westíkách, maltézákách a takových těch chlupatých byťáčkách a mají tam spoustu kosmetiky na srst apod...

klára
# Zasláno: 13 Led 2006 10:11
- Nahlásit

firma All System má spray na rozčesávání - je to prvotřídní kosmetika, takže je to dost drahé, dřív jsem to používala, ale už potíže s rozčesáním nemám, jestli chceš, pošlu ti ten zbytek, abys to vyzkoušela, jen mi napiš, kam - posli mi adresu na mail le.ska@email.cz

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:12
- Nahlásit

www.fortissimo.cz

Kamca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 10:20
- Nahlásit

Díky moc

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Existuje nějaký rozčesávač s norkovým olejem a koupíš ho ve zverimexu. Nevím ale kolik stojí. Já se ho chystám taky koupit, mám boloňáka a kolem zadečku a na nožičkách se mi to dost špatně rozčesává a jí to tahání na těch místech taky není příjemné. Celou dobu je v klidu, ale jak dojde na ty místa, tak začne mi zdrhat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání