| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:20
- Nahlásit
Chtěla bych být adoptována nějakou psomilnou rodinou. Popř. pokud máte dítě (nejlépe postpubertální) nepsomilné a vadí vám to, maminka mě určitě ráda vymění (pokud tedy vaše dítko nechová pavouky).
Jsem ochotná se i provdat za někoho, kdo bude ochoten živit mě a mého psa(psy) a bude mít ty psy rád.
PS: jsem nanáročná až na psy a stravu
Značka: chcete mě?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 19:22
- Nahlásit
birma
adoptuju tě a tvy mamince dam meho přítele ten je naprosto nezvířecí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:24
- Nahlásit
Anonymní
beru
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 19:25
- Nahlásit
tak jo kolik mas psu ja jen tři abch přikoupila postele
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:26
- Nahlásit
Kolik ti je?já bych tě adoptovala kvůli psům a manžel by si vzhledem k tvému věku určitě taky rozmýšlel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:28
- Nahlásit
Anonymní
psa mám jenom jednoho, druhýho chci tak za dva roky
monika
krásných 19
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:29
- Nahlásit
no tak to by tě bral všemi dvaceti.myslím že by mu nevadila ani desetikusová smečka hladových bestií.
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:31
- Nahlásit
birma
Ja bych se kdyztak obetoval,jen by me zajimala rasa(psa) a míry(Tvé).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:33
- Nahlásit
Tonda
pes je cane corso (další bude maliňáček), míry neprozradim, ale chlap menšího vzrůstu musí mít vysoký ego aby se vedle mě cejtil dobře
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:33
- Nahlásit
birma
stačí napsat tvůj věk a počet psů je pak jen okrajová informace.Když k tomu dodáš, že umíš vařit tak jsi v podstatě ideální.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:35
- Nahlásit
monika
vařit umim, ale protože jsem vegetarián, tak maso ne tak dobře (ono se to bez ochutnávání vaří blbě)
jo a vařim děsně nerada
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:39
- Nahlásit
birma
Tak to nic,vzrust ani ego me nechybi,ale bez masa bych nevydrzel...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:40
- Nahlásit
Tonda
já nepsala, že ho nevařim vůbec, nebo špatně, ale hůř než to, co vařim normálně
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:41
- Nahlásit
birma
tak to tě nechci, že nejíš maso mi nevadí,ale že neumíš vařit by doma neprošlo.já mám kromě manžela ještě taky dva syny(17 a 15 let) a to jsou děsní žrouti.no nic, tak příště
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:41
- Nahlásit
birma
Birmus, pobavila jsi me.... postpubertalni ditko nemame, ale muzskej by rad casem poridil cizokrajne pavouky(uz je mel drive). Rad dobre papa, i to sojovy obcas skousne... Canika by taky skousnul!
PS: jsem nanáročná až na psy a stravu
Jen nevim, jak to myslis - krome psu a stravy(to spojeni zni zvlastne i od vegetarianky) jsi narocna???? Definuj!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 19:44
- Nahlásit
Já bych tě taky adoptovala mám 9psů s toho 2mastifky a 19letého bráchu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:45
- Nahlásit
Fifi
Jen nevim, jak to myslis - krome psu a stravy(to spojeni zni zvlastne i od vegetarianky) jsi narocna????
právěže jsem nenáročná, náročná jsem ohledně psů a jsem extrémně žravá, takže toho hodně propapám
Birmus, pobavila jsi me
jsem ráda, že se bavíš, já taky i když abych pravdu řekla, občas (poměrně často) bych rodinu vážně vyměnila
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 19:56
- Nahlásit
birma
Copak, maminka zlobí?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:00 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Joker
kdyby jenom maminka - to je z rodiny tak nejlepší člověk. Jsem si včera vzpomněla na Štědrej den, kterej jsme se pesem strávili většinou na procházce a pak sami zavřený v pokoji, aby se pes náhodou neoklepal v blízkosti cukroví....
Pak jsem posílala nějakej odkaz příteli a ten mě vpodstatě poslal do háje, protože jeho psi přee nezajímaj
tak jsem si říkala, že se mě třeba někdo ujme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:01
- Nahlásit
birma
U nas je porad co jist - to vis vesnice! Vlastni zdroje domaciho zvirectva obcas supluji nedostatek domacich financi... (a nemyslim na pejsky!)
Jooo, bavim se, ale zaroven zaroven znam situaci, kdy by clovek od rodinky nejradsi prchnul na Mesic... Nam trvalo 3 roky, nez jsme se usidlili ve svym domecku, a za tu dobu jsme si vytrpeli svoje... Tak drzim palecky a ver, ses mlade devce a casem te urcite nekdo adoptuje!I s kanourem!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 20:03
- Nahlásit
birma
V tvojom veku som psa mat stale nemohla, byvala som u rodicov. Ja som sa chcela nechat adoptovat hocikym, aj bezdomovcom (ved aj ten chudak moze mat psa). Dnes o par rokov dalej sa tesim, ze adopcia sa nekonala, lebo s takymto psom ako mam by ma asi vyrazil z domu kazdy. V podstate ratam na dni, kedy sa priatel zdvihne a opusti nas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:06
- Nahlásit
Anonymní
no kdy mě opustí přítel to je asi otázka dní
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:07
- Nahlásit
Ten anonym som bola ja. A kludne sa mozes pristahovat, moj priatel sa len potesi. Ja som tiez vegetarianka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:09
- Nahlásit
pigie
mě bylo jasný že si to ty, ani jsem si nevšimla, že je tam podepsanej anonym
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 20:09
- Nahlásit
Tonda: To maso vaří Birma dobře. Mužu potvrdit, že kuřecí prsa na ananasu od Burmy chutnaj dobře-)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:40
- Nahlásit
birma
...mám poslat tvým rodičům pár fotek našeho bytu, jak si ho pejsci upravili na svou boudičku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:43
- Nahlásit
gabifi
opovaž se - chci časem ještě jednoho a pokud mě nikdo neadoptuje (a vypadá to že ne), tak by mi to mohlo zazdít šance
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:49
- Nahlásit
birma
A knam jako odrostlesi dite nechces
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 20:50 - Změnil/a: birma
- Nahlásit