Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomoc s fotogalerií!
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:37
- Nahlásit

Potřebovala bych poradit, chtěla jsem do galerie přidat nějaké fotky, ale pořád se mi nešlo zaregistrovat (neustále mi to psalo zaregistrujte se...) a to jsem psala Nick i stejné heslo jaké vždy píšu u psaní příspěvků! Co s tím??

Lea
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:40
- Nahlásit

Já se opět přidávám. Mám ten stejný problém a trvá to aspoň 14 dní. To fakt neexistuje někdo kompetentní, kdo by se k tomu vyjádřil??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:54
- Nahlásit

já se musela znova zaregistrovat pod jiným jménem aby mi to šlo.na mé staré přihlášení ani náhodou.

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 15:04
- Nahlásit

No to je teda dobrý.... A když už mám galerii pod Syska, tak tam jako nemůžu přidat další fotky, ale musím si udělat novou, jo? To je teda blbý...

Puna
# Zasláno: 9 Led 2006 15:48
- Nahlásit

Mně to nešlo zase okolo vánoc, a ted asi před 4 dny jsem to zkousela, jen tak a najednou mi to fungovalo, tak nevím..

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 11 Led 2006 20:53
- Nahlásit

to jsem psala Nick i stejné heslo jaké vždy píšu u psaní příspěvků! Co s tím??
Bohužel Fotogalerie a Kynologická diskuse jsou dvě samostatné aplikace, i kyž fungují na stejném webu. Do Fotogalerie se tedy musíte registrovat samostatně, nic Vám ale nebrání použít stejné jméno a heslo jako do diskuse.
A když už mám galerii pod Syska, tak tam jako nemůžu přidat další fotky,
Když mi napíšeš, na emai pod jakým jménem máš ty galerie, budu ti moci obnovit heslo, nebo popř. dát ty dvě galerie pod jednoho uživatele.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání