| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Prosím prosím, potřebovala bych na dnešek půjčit dětské sáňky nebo boby... Tak do tří hodin... (Ve čtyři už musím být někde jinde - nejlépe s těma bobama/sáňkama)
Není tu nějaká hodná duše?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:48
- Nahlásit
wami
nestacily by kakaove boby???
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:50
- Nahlásit
Jirikovo
na těch bych jela jako po másle (kakaovém) - ale radši bych ty klasicky...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:11
- Nahlásit
wami
sice je už pozdě ale zajímalo by mě jestli si je nakonec sehnala
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:03
- Nahlásit
Pupy
Jo, sehnala (pujcila jsem si od ditka sousedu tady v baraku) - predevcirem jsme si tu s Birmou notovaly, jaka je to krasa, kdyz pesani tahnou...
|
amy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:48
- Nahlásit
Jé já chci taky táhnout Ale moje štěnule je malinka,tak příští rpk.Koupím na to postroj a tradááááá
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:53
- Nahlásit
wami
ty jo, ja myslel, ze kdyz je nesezenes, tak bude nejaky dite nestastny, ze nemuze jezdit a pritom jsi se chtela povozit ty ...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:53
- Nahlásit
amy
Kolik ji je? Lumpiskovi je ted cerstve rok...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:55
- Nahlásit
Jirikovo
jj, mela jsem domluvene s kamoskou, co ma tazneho psa, teda vlastne fenku , ze zkusime priprahnout dvojku, ale nemam s sebou bezky, tak jsem to chtela zkusit na bobech. To se ale nepodarilo vyfotit, na to byli oba moc rychli...
A bojim se, ze zadne ditko neni sebevrah... Takze by si za ne nikdo nesedl...
|
amy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:57
- Nahlásit
wami
Je jí 6 měsíců a je to boxer
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:01
- Nahlásit
amy
Ze je to boxer jsem pochopila z jinych auditek... ALe nevedela jsem, jak je stara.
6 mesicu? Takze samy ucho sama noha? To je ten nejlepsi vek. Uz to vypada skoro jako dospely pes, ale jeste jsou to hrozny mimina...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:03
- Nahlásit
wami
ja myslim, ze prave deti maji nizsi pud sebezachovy nez my "rozumni dospelaci" takze by za to sedli s nadsenim a bez obav ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:04
- Nahlásit
Jirikovo
Jak ktery ditko, ono se to pak kombinuje se strachem ze psu, obzvlast cizich...
Ale budiz ti utechou, ze jinak deticky (i cizi) vozime, kdyz maji vlastni boby/sanky a my mame cas...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:05
- Nahlásit
wami
skoda ze jsi tak daleko. ja bych chtel taky povozit a ®onie me diky sve velikosti vzdycky maximalne tak preveze misto poveze ....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:07
- Nahlásit
Jé dyď už jsem to jednou smazala
Wami´s nesmazatelné fórum
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:11
- Nahlásit
Terri
a proc to chces mazat?? je neco nezakonneho na vozeni se za psem??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jirikovo
No baze - kdybys chtel, tak klidne povozime... Ale musis nekam prijet...
A jinak - Terri to mela smazat na mou zadost, protoze tema uz nebylo "akutni", tak abych nematla lidi... Klidne to tu muze zustat, ale pak by to chtelo jiny nazev...
Terri
Jo, ja na to dneska taky koukala, jak Telemannovy vrata...
A jak se to tu zobrazilo, tak jen z pulky - doslo mi, ze se to zrejme zazalohovalo a kdyz se to pak tahalo na novy server, tak se to vzalo od te zalohy...
Klidne to smaz, nebo zmen nazev, jak chces, nebo to tu nechej, casem to upadne v zapomneni... Je to na tobe, mila spravkyne...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:14
- Nahlásit
wami
a utahnete i mych 95 kilo????
|
wami
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jirikovo
Oba skorovlci utahnou myho temer stokilovyho chlapa...
Kdyz bude Lump sam, tak by to zalezelo na terenu - po tvrdem ujezdenem a hladko klouzajicim snehu by te na tech bobach utahl stopro...
Jinak chlapa taha na bezkach, sice mu tu a tam pomuze, ale hooodne toho Lump zvladne sam... (Kdyz jezdime nahory, ja si beru Denyho a chlap Lumpa, on tyje z toho, co ja peclive psiska ucim... )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:19
- Nahlásit
wami
tyyy jo. ja bych fakt taky chtel psa, ktery me utahne .... asi zacne ®onie pravidelne navstevovat psi posilovnu ...
|