Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / www stránky (Víťovi)
Autor Zpráva
LUCKA
# Zasláno: 13 Úno 2005 16:22
- Nahlásit

Ahojky Víťo, konečně se mi podařilo dostat na ty moje stránky (www.sweb.cz/laretbo) nějaký fotky tak se můžeš kouknout abys viděla jak aspoň trošilililinku vypadám (co kdyby v Bzenci byla ještě jedna mládežnice s labradorem

LUCKA
# Zasláno: 13 Úno 2005 16:27
- Nahlásit

Sory Víťo za to "viděla" , má tam být "VIDĚL"

Lenka
# Zasláno: 13 Úno 2005 19:52
- Nahlásit

ahoj, moc ti fandim. Chtela jsem se kouknout na ty fotky, ale zadne nevidim, jen prazdne ramecky. Nezapomnela jsi je tam na web nahrat?

LUCKA
# Zasláno: 14 Úno 2005 13:45
- Nahlásit

Ahoj Lenko (jestli ti muzu tykat). jejda, jak to ze ty fotky nejdou no ja na to zkusím večer mrknout. to mě teda štve!!máš taky bafana? chodíš na cvičák nebo tak? jsem hrozně zvědavá

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 14 Úno 2005 18:59
- Nahlásit

LUCKA
...ale zadne nevidim, jen prazdne ramecky...
Já jsem ty obrázky bez problémů viděl, ale možná proto, že jako prohlížeč webových stránek používám Mozilla Firefox. Ten bez problémů zobrazuje obrázky, které v MS Internet Exploreru nejsou vidět. Nejčastěji to bývá proto, že v názvu obrázku jsou použity české znaky. Obrázek (soubor) by se měl jmenovat "muj-milacek.jpg" a ne "můj miláček.jpg".
V Bzenci Tě určitě poznám

Lenka
# Zasláno: 15 Úno 2005 20:27
- Nahlásit

Chodím na cvičák na agility, cvičím všechno možné kromě obran, to jaksi nemůžeme, mám kavalíra , ale obrany by mě taky moc bavily. Můj pes má stránky http://antony.wz.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání