| Autor |
Zpráva |
Artemis
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 09:48
- Nahlásit
Smečka převychovaných grázlíků a jiných zlobivých pejsků kandidujících na utracení:
www.psycholog-psu.com
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 09:53
- Nahlásit
Tady tady jeden web beaucerona http://www.brix.wz.cz
a křížence labradora se setrem http://www.bob.wz.cz
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:08
- Nahlásit
Maya
jo jo je to dřina ale mám moc fain kamaráda, který realizuje moje nápady. A u těch rodokmenů se to pokusím nějak napravit ale chci zachovat barvu. Není tam zas tak nic podstatného Jen mě mrzí, že nemám všechny fotečky v rodokmenech a nedaří se mi je sehnat
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:29
- Nahlásit
bílý boxer Viky www.viky.estranky.cz
|
evina
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:56
- Nahlásit
Artemis:stránky se mi moc líbí obsahově.Fakt hodně čerpám...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:59
- Nahlásit
evina
Me prijdou taky perfektni a jejich dizkuzi povazuju za nejprinosnejsi na ceskym webu.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:59
- Nahlásit
Kamca
Už jsem na tvou radu přidala nějaký ankety, tak se můžeš kouknout www.clif.borec.cz
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:11 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
suesie
je to super Už jsem se zúčastnila i hlasování .
Jen se zkus ještě s někým poradit, proč ti ty stránky dobře nejedou v Opeře a v Mozzile. Je to škoda, protože někteří návštěvníci dávají přednost právě jednomu z těchto dvou prohlížečů a když se jim stránka správně nezobrazí, příp. když nefungují odkazy, může je to od procházení Tvých stránek odradit...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:39
- Nahlásit
Kamca
No, to máš pravdu, ale já nikoho, kdo by mi s tím mohl poradit neznám. Nevíte někdo???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:48
- Nahlásit
suesie
pokud je nějaká driobná chyba v kódu, tak to Explorer přehlídne, zatímco Mozilla a ostatní lepší prohlížeče to berou do detailů a takové stránky nepřečtou
až budu mít čas tak ti na to trochu kouknu (ne že bych tomu buhví jak rozuměla, ale základní kostru snad zvládnu projet
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:00
- Nahlásit
birma
Jé, to bys byla moc hodná, já se v tom moc nevyznám. Tohle je můj první pokus a jsem ráda, že jsem to zvládla aspoň uvést do takovéto podoby.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:07
- Nahlásit
suesie
jak si to dělala? ten kód je šíleně složitej - takový hrozný věci já neumim. Myslim, že by to šlo mnohem jednodučejc se stejnym výsledkem
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:09
- Nahlásit
A jak na to rolovací menu nikdo nevíte? To je škoda, já bych je na stránečky moc ráda dala...
www.bonnie-arwin.wz.cz
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 06:08
- Nahlásit
Moje stránečka www.pupy-nemeckaovcanda.estranky.cz pořád upravuji nějaké drobnosti za chvíli mi ta pamět co tam je nebude stačit. Jestli někdo chce at napíše vzkaz do návš.knihy děkujeme
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 06:49
- Nahlásit
suesie
já mám tady v práci IE 5 a taky mi to zlobí.
Koukala jsem na ten kod, fakt je celkem složitej, ale to už frontpage dělá, ale nemáš to částečně dělaný i ve wordu?
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:05
- Nahlásit
Už jsem se chlubila mockrát, ale pro nové členy
www.pospichal.wz.cz
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:16
- Nahlásit
fromeli
Ne, je to dělaný jen ve front page
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:17
- Nahlásit
birma
Jenže já to zase neumím jednodušeji
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:18
- Nahlásit
Jo a jinak jsem podle návrhu změnila pozadí, koukněte se, je to lepší? www.clif.borec.cz
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:23
- Nahlásit
suesie
jasně, super
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:23
- Nahlásit
suesie
mně vůbec nefungují odkazy v tom menu
nejdřív naskočí obrázek, dám vstupte a pak se tam objeví uprostřed nějaká zelená plocha, vlevo jsou bubliny na menu a nad tou prostřední zelenou plochou problskuje nějaký text
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:27
- Nahlásit
fromeli
a jakej máš prohlížeč?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:41
- Nahlásit
tady v práci IE 5
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:53
- Nahlásit
Strašně mě štve, že to nefunguje ve všech prohlížečích, jenže nemám to jak opravit.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:39
- Nahlásit
suesie
Co máš z toho, já jsem se s mýma stránkama a rozdílnýma prohlížečema už tolik nazlobila - v jednom se stránka zobrazovala správně, ve dvou ne, nebo ve všech se zobrazila dobře jen třeba v Exploreru špatně... No hrůza
No ale nakonec jsem to vždycky nějak zpytlíkovala... Zkus někoho poprosit, ať se ti na to mrkne. Já s Frontpage nemám zkušenosti a ten kód je fakt docela zvláštní.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
suesie
Front page je program pre microsoft Internet Explorer. Je velmi tazke urobit v nom stranku tak, aby vyhovovala aj inym prehliadacom...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:05
- Nahlásit
Kamca
pigie
No co nadělám, bohužel neznám nikoho, kdo by mi s tím mohl pomoct. Až budu mít po zkouškách, tak se na to zkusím podívat.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:42
- Nahlásit
Tak už jsem podle některých z vás upravila taky naše stránky,takže budu ráda když se zapojíte do ankety nebo nám necháte odkaz v návštevní knize děkujeme
www.ridgebacknelson.estranky.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:06
- Nahlásit
Dannie
různé druhy menu
http://dhtml-menu.com/
http://www.jaknaweb.com/scripty/javascripty/menu
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 13:23
- Nahlásit
když jsme u těch stránkách mohl by sem někdo hodit odkaz kde jsou napsány kody html? mockrát děkuji
|