| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:34
- Nahlásit
Mám takovej dost blbej dotaz, ale zajímá mě to. Jak často perete pelíšky a deky svých psů? A jak perete? V ruce nebo v pračce?
Já mám totiž dneska svůj "prací" den, tak mě to napadlo. Snažím se prát každej tejden, ale vychází mi to spíš jednou za 14 dní. A peru v ruce, protože se mamka bojí o pračku, takže mi to většinou zabere hafo času
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:39
- Nahlásit
birma
Ja podla potreby vzdy v pracke (byvanie bez rodicov ma cosi do seba ). Vacsinou to vychadza raz za 14 dni. Inac ho len prasim.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:51
- Nahlásit
Já peru tak 1 za 10 dní. Mám larisu a cpu to do pračky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 17:54
- Nahlásit
birma
Peru prubezne. Zrovna dneska to cini 3 pracky - cili v pracce... Nase pejsove spi vsude, takze mam takovy kolobeh - vyperes, ususis, vymenis, vyperes, ususis, vymenis...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:00
- Nahlásit
Fifi
jo to by se mi líbilo, ale když jsem třeba dneska prala koberweček a tři deky několik hodin, tak mě na to až tak neužije
a zejtra potřebuju vyprat ještě pelech číče a svůj přehoz na postel - mě z toho si trefí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:06
- Nahlásit
birma
Me taky trefuje Navic at uz ted vyperu cokoliv, vzdycky na tom jsou psi chlupy z pracky, asi se do ni zazraly..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:08
- Nahlásit
Fifi
no právě kvůli chlupům v pračce musim prát růčo a ždímat těžkou deku nacucanou vodou a i po vyprání totálně chlupatou to je zážiteček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:19
- Nahlásit
birma
To si nevyberes... Rucne psi hadriky nejdou vyprat dukladne, nadres se a stejne je to k nicemu.. V pracce je dukladne vyperes, ale pak mas od chlupu vsechno (coz mne je fuk, stejne mame chlupy vsude..) . Aspon ma tvoje mamka pocit, ze chlupy v pracce nema ale ma je vsude okolo...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:20
- Nahlásit
Fifi
No co si budem povídat ono z našeho oblečení je jich v pračce taky dost, ale na druhou stranu, když vidim kolik chlupů z toho vyperu já, tak si říkám, že by se ta pračka asi za chvíli fakt rozbila, kdyby to mělo bejt v ní....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:35
- Nahlásit
birma
Neboj, nerozbije, staci obcas vyplachnout filtr!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 18:35
- Nahlásit
Ja dodruzujem taky kolobeh. Ze operem biele, farebne, tmave, psie. Na dalsi krat psie, tmave, farebne, biele. Obcas mam problem si to pamatat, ale staci kuknut do pracky a mam jasno
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 20:04
- Nahlásit
Já to dělám tak, že peru v pračce, aby tam nebylo spousta chlupů, tak pak vezmu papírový utěrky a vytřu buben a dvířka, pak nechám ještě jednou projet pračku na máchání a pak to zase vytřu. Nikdy žádný chlupy, resp. ne víc než normálně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 20:18
- Nahlásit
Jandula
Ja ty chlupy mam vsude jen v obdobi linani - tj. 2x do roka zhruba 2 tydny... Jinak to neni zadnej extrem. Navic - uz jsem taky buben zkousela vytirat, ale rtw chlupy se zapichnou dovnitr i za buben a vyplavou si treba po mesici.. takze jsme rodina chlupomilna a chlupy respektujici jako drobnou dan za lasku nasich milacku...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 20:26
- Nahlásit
Ja mam chlpy vsade a v obdobi menenia srsti ich mam 10x viac Mne nevadia, z pracky ich davam prec po mojom druhom psom prani a to ich "vyzbieram". Raz som zabudla a nemalo to ziaden efekt na pradlo, co sa pralo za tym. My proste mame chlpy vsade a ja si neviem predstavit, keby neboli
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 20:40
- Nahlásit
Fifi
Jo, retrieveří chlupy jsou jemnější, takže se nezabodávaj... Ale já mám pocit, že Sára už teď extrémně líná asi měsíc... Je to síla, fakt že jo...
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 21:44
- Nahlásit
Já peru když mám pocit, že už to potřebuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 21:46
- Nahlásit
WhiteWolf
to bych prala denně
|
Tammy
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 21:51
- Nahlásit
Mam dva RR a jednoho jezevce, ja neziju, ja peru a kdyz neperu, tak hniju. Ocet me drzi nad vodou, davam ho do každého prani. Prani ZDAR!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 12:29
- Nahlásit
možná dobrá rada ??- dát do pračky spolu s prádlem houbičku na mytí nádobí, měla by prý na sebe ty chlupy natahat. Zatím nevyzkoušeno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:01
- Nahlásit
PetraK
dát do pračky spolu s prádlem houbičku na mytí nádobí
docela i jo, vyzkoušeno omylem
ale - není nad sušičku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:25
- Nahlásit
kachna_
ale - není nad sušičku!
jo?? Ta to vyfouká či co?
docela i jo, vyzkoušeno omylem
no otázka je, zda to bude vysoce funkční i na ty krátkochlupy. Ty máš defacto všeckno vlasáče.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:01
- Nahlásit
PetraK
jo?? Ta to vyfouká či co?
nevím, co s tím udělá, ale já to pak vyhodím z filtru
Odstraní na co si vzpomeneš - z fleece chlupy, z kapsy vyprané papírové kapesníčky (teď jsem je zrovna vyhazovala)...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 14:10
- Nahlásit
kachna_
z kapsy vyprané papírové kapesníčky
nee? Fakt??? nutně asi musím mít sušičku!!
Hele a ty máš zvlášť sušičku nebo součást pračky?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 15:11
- Nahlásit
PetraK
zvlášť. ooooobr od Hotpointu (8 kg)
|