| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Tak se přiznejte, kolika z vás už nenápadně upadlo něco ze stolu při jídle a přímo pejsánkovi do hubinky... Já musím říct, že ani ne tak při jídle, spíš "upadává", když vařím a krájím...
|
viky
|
# Zasláno: 6 Led 2006 13:58
- Nahlásit
Syska
pejskove jsou sice venku, ale kdyz varim ( no nebyva to casto ), tak pod linkou sedi 3 mnoukajici plysaci a tak mi taky upadava masicko.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:04
- Nahlásit
Syska
Priznam se, ze nam od stolu nic nepada, protoze bysme za chvili meli ty nase popelnice v taliri... Oni si radsi sednou pod linku, zacnou mlatit miskama, povidat - a pak jim kapne nejaka ta plice, piskoutek apod...
|
Meta
|
# Zasláno: 6 Led 2006 14:05
- Nahlásit
Říkám tomu: "Čáry máry ruchadlo, aby něco upadlo" dle jedné milované knihy...Kromě psa mám při vaření u nohou i dva kocoury, takže musím dávat pozor, abych něčemu nešlápla na packu či ocásek. Ale od pusy nedám nic - taková mrcha jsem(jen pokaždé poslední sousto odnesu zvěři do misky...) takže při jídle aspoň nežebrají u stolu, ale u své misky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:06
- Nahlásit
Mě to nepadá,ona si to šlohne sama.Hlavu má položenou na lince a čumák přímo u nože.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:08
- Nahlásit
monika
Ještě pořád?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:10
- Nahlásit
Já ji taky dávám masíčko, ale jen libové. syrové, snad to neva.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:11
- Nahlásit
Ona si to normálně nedovolí,ale když jí na to nic neřeknu tak ví, že může.Je to takový šašek domácí.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:11
- Nahlásit
monika
Aha, já myslela že pořád ještě loupí...
a co s malou? Jak se snášejí?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:13
- Nahlásit
S malou jsou v pohodě.Je to paráda.Je to nerozlučná dvojka a dokonce ji Dorka poslouchá.Koukni se na www.splnenysen.estranky.cz , tvořila jsem.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:15
- Nahlásit
Já se musím držet.Ruka už se chystá a hlava to zastaví.Hodně to svádí,ale zatím jsem vydržela a dobroty má malá jen v misce.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:18
- Nahlásit
Kristepane to je náhera! Super stránečky. Já jsem sice taky tvořila ale hanbím se a stydím - ten můj výtvor má rámce a tak... budu si muset s těmi kaskádami začít víc tykat )))
www.fromtheheart.wz.cz
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:21
- Nahlásit
petl
děkuji moc, prala jsem se s tím jako lev.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:23
- Nahlásit
monika
Fakt paráda. Nevím proč jsem byla celou dobu přesvědčená že je Dorka černoška... Ta medová jí sluší
Nechala jsem ti vzkazík.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:24
- Nahlásit
petl
vždyť máš moc hezké stránky a krásnou kolii.Jedna taková mě naučila chodit když jsem byla mrně.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:34
- Nahlásit
monika
Moc díky za chválu ale jsem přesně v tom stadiu pokročilejšího amatéra - kdy už vidím co se všechno dá udělat ale já to ne a ne umět...achjo, musím na sobě zapracovat. Dávám si tímto závazek
Jo, Kulidlo je fešanda, ale taky to je takový trochu divný pejsek...někdy ti budu vyprávět.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:37
- Nahlásit
petl
budu ráda, kolie mám moc ráda.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:37
- Nahlásit
Mne ked aj spadne, ci omylom alebo narocky mam stastie/smolu, pretoze pes zo zeme doma nezozerie nic. Takze ak spadne nahodou zdvihnem a podla cistoty dlazky pouzijem alebo vopcham psovi do papule. Ak padne narocky, tak si zanadavam, ze mam sprosteho psa, zdvihnem a vopcham psovi do papule
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:41
- Nahlásit
monika
Podívej se na www.lassie.cz tam jsme to dotáhly na fotku týdne. Jo, teď už je hravá a oražená, ale dovezli jsme si jí jako dost plaché a netečné štěňátko (podobný případ tu řeší teď jiné fórum). Všeho se bála, k nám byla hrozně chladná...teď je to už mnohem lepší. A přitom ze žádné továrny na štěňata není...chjo, je to s pesany občas komplikované, co?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:41
- Nahlásit
Slovenština je kouzelná řeč,fakt mi někdy v telce chybí.Mě když něco spadne tak to nestihnu ani náhodou zvednou ze země.Mám totiž tři asistenty - doginu,kokřinu a kočku.Sedí v jedné řadě a čekají. Vzácná simbioza - kočka versus pes.Odborník žasne, laik se diví
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:47
- Nahlásit
S pesany je to někdy vážně težké.Já nikdy nevěděla jak ji trestat a pak jsem zjistila že na ni nejvíc platí, když ty její průšvihy hodně okecám a dívám se na ni.To trpí nejvíc a je menší a menší a menší...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:49
- Nahlásit
Já ti nemohla ani to. Ze všeho byla hrozně vykulená a děsně si to brala. Mívala jsem vždycky psy - prdlouše hyperaktivní splachovací (to je terminus technicus :biglol ¨Jenže tahle je úplně jiná, když trest přeťápnu (a to je fakt snadné) nebo špatně načasuju tak je z toho celá špatná.
Musí se na ní holt s citem, no...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Led 2006 16:22
- Nahlásit
Syska
Mě už 5let nenápadně nic nepada ale předtím my padalo něco každý den i několikrát.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Led 2006 22:01
- Nahlásit
nepada nic, jsem na to alergicka a kdyz vidim ostatni jak kazi meho psa, tak je pekne servu
|
Luu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 15:49
- Nahlásit
Já to úplně nesnáším.Ňaminu za odměnu samozřejmě, ale smutný oči a slina na tlamě, to šílim. Berem pesu na dětskej tábor - tam neexistuje, aby ho jen napadlo loudit u prcků.
Samozřejmě mi ho lidi kolem kazí, to zuřim. U mě si fakt nikdy nedovolil ani přijít ke stolu, když jím. Při vaření kouká, ale nedostane
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 23:58
- Nahlásit
Já tomu říkámDPH-daň psí hubě.taky ji občas rozdávám,i když vím,že bych neměla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 00:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
arsiela
DPH - to si snad zapisu, az to na nas budou cuby uplatnovat...
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:45
- Nahlásit
Nemám ze sebe autor je původce seriálu na pokračování ve psovi-je to ten příběh a baskovi v Americe.tam to tak nazvala manželka toho autora a mě se to děsně líbilo.No je fakt,že čím víc u nás přibývá psů,tím víc je tu DPH.Ale ještě na mě stále zbývá kus jídla,tak to neřeším.Navíc první se najím já,potom následuje DPH.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 16:12
- Nahlásit
no já taky loudění u stolu nesnáším a "trestám" (FUJ, NESMÍŠ). Když ale vařím, tak mám kvůli odvětrávání pachů otevřené okno a psi svorně sedí pod ním a nasávají.....Tak to mi taky nějaká ta DPH vždycky upadne oknem ven
|