Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Amstaf..problém s ušima help please!!!!
Autor Zpráva
xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:13
- Nahlásit

Ahoj,máme problém s naším americkým stafordem,je jí 7 měsíců,jenže není úplně čistokrevná a má velké uši,které nemá tak jak by měla.Staví je a nemá je volně spadlé podél hlavy jak by měla a my nevíme jestli se s tim dá ještě něco dělat.Kdyby jste někdo měli s něčím takovým zkušenosti,tak to sem určitě napište,díky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:15
- Nahlásit

xtyna
Když neni čistokrevná, tak je snad jedno jak má uši ne?
Dýlku neovlivníš, mohla bys jí je lepit, ale myslim, že je dost pozdě a navíc to tomu psovi neni příjemný...

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:18
- Nahlásit

no to jo ale ono to neni moc hezky....vubec nevime co s tim...nedelaj to nejak veterinari nebo tak???kupirovat ji je nechcem

birma
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:25
- Nahlásit

xtyna
nic co by jí nebylo nepříjemný s tim podle mě nepude - můžou jí to ucho asi naříznout a pak sešít aby bylo dolu, ale to záleží na tom jak moc se jí stavěj a tak. Já bych to asi nijak neřešila

nechci bejt hnusná, ale když jste chtěli hezkýho AST tak jste si měli pořídit čistokrevnýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:25
- Nahlásit

xtyna
Uz jsem videla fenku staforda s PP ktery se nekupirovany ucho postavilo... Vypadala hrozne, v hlave super psice a k tomu - ucha od Rogalky. Ale co majitel mohl delat... Podle toho, co rikal, se fence usi taky postavily nekde po pul roce veku a nic nepomohlo...
Ty mas fenku bez PP, tak nic neres. A snad ji budes mit stejne rada i s plachtakama vysutyma.

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:30
- Nahlásit

birma
nj ale neni to moc hezky nevis esli to nedelaj veterinari???kupirovat ji je nechceme

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:31
- Nahlásit

birma
no jasny jenze oni nam rikaly ze cistokrevny sou a ze je prodavaj na rychlo nevim a taky sme ho shanely hodne narychlo takze to byla vlastne chyba na obou stranach....

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:33
- Nahlásit

Fifi
jasny mame ji radi akorat ma vazne ty usi strasny no...ale urcite ji nechceme pridelavat nakou zbytecnou bolest takze kdyz by to nejak lehce neslo udelat tak se na to vykasleme

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 20:43
- Nahlásit

xtyna
Tak ji holt berte takovou, jaka je, jak jsem rikala, umim si to zive predstavit.... Drzim palce, at nema jakekoliv jine opravdu zdravotni potize.. Holt ji zacnete rikat Rogalko nebo Plachetnice a smirte se se vztycenym uchem - ma to i sva pozitiva, urcite bude mene trpet na ruzne usni zanety...

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 20:57
- Nahlásit

Fifi
jo to urcite ne.....tak ja budu porad nejak doufat ze se ji treba jeste malinko svesej ale kaslu na to.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 21:07
- Nahlásit

xtyna
Doufej, nadeje umira posledni... A dej casem vedet, jak to dopadlo...

xtyna
# Zasláno: 5 Led 2006 21:18
- Nahlásit

Fifi
nj....aleona je hezka i s tema svejma usima...nebude asi mit nikdy takovej ten zlej vyraz pze ty usi vypadaj dost komicky *3*ale stejne je to skvelej pes,takze pokud s tim nepujde nic udelat tak to rozhodne nebude zadna tragedie*4*

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 07:35
- Nahlásit

mám taky staforda, teď jsem si zakoupila kalendář o tomto plemeni a i tam jsou "ušatí" jedinci....koukni ne stránku stafordů
http://www.stafordi.com/uvod.php......tam už někdo tento problém řešil taky a byl to pes čistokrevný. Nám jedno ucho taky zlobilo,stálo.....ale srovnalo se to samo. žanda

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání