| Autor |
Zpráva |
bord
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:11
- Nahlásit
Vezu dnes do útulku na Kociánku matrace pro psy,ale nevím,v které části ulice se nachází,nemůžete poradit jak se tam nejlíp dostat?Budu mít na akci málo času..a je dost problematický se tam dovolat.Díky
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 12:14
- Nahlásit
bord
jezis na Kocianku ? Tam te snad ani nepusti. To neni utulek, ale peklo pro zvirata.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:18
- Nahlásit
viky
Hele jsem tam domluvená,že to přivezu,mám tady 24ks,v Bystrci o ně nemají zájem,ale tady jo.Jen bych tam nerada bloudila po ulici.Jinak jsem taky ledasco slyšela...no a protože nafta není zadara opravdu nebudu hledat nic mimo Brno.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:23
- Nahlásit
bord
Hm, sice se mi taky nelíbí podporovat Kociánku...
Ale když se ptáš - jmenuje se to Kociánka, ale je to skoro až u Soběšic, v lese za střelnicí.
Nicméně pokud to máš kde skladovat - ještě aspoň týden - určitě se najde někdo, kdo to doveze někam, kde to bude mít větší smysl...
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 12:24
- Nahlásit
bord
znas tu ulic alespon trosku, at te muzu navest. I kdyz muj orientacni smysl je spis nesmysl, ale pokusim se .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
mapa
|
bord
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:33
- Nahlásit
viky
wami
Do mapy jsem právě koukla,ale zdá se mi ta ulice hodně dlouhá a znám vlastně jen začátek,jak je ústav pro děti.
Jinak skladovat to nemám bohužel kde a musím to buď odvézt nebo to skončí ve spalovně..
Sobešice znám zhruba od Lesné po konečnou autobusu,pokud by tam byly nějaký cedule,tak to snad najdem,bohužel se mi nevybavuje střelnice.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:49 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
bord
Zlatíčko, sjedeš v Králově poli dolů kolem pošty na ty mostní oblouky a nadjezdy a pojedeš směrem na Kociánku, vezmeš to okolo Kociánky doleva a pak už pojedeš pořád po tý jediný existující silnici až po levé straně uvidíš železnou bránu (je to trošku zastrčený v lese) a uslyšíš štěkat psy a je tam i jakási cedule, tak tam parkneš, vyložíš matrace a rychle uteč.
Držím palce, ať něco nechytneš.
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 12:50
- Nahlásit
ja myslim ze tamni opravdu hnusny zapach te navede, ale jinak ti to Garfield popsala vyborne.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:54
- Nahlásit
Garfield
viky
Ježíš holky,vy mě fakt děsíte
ale moc díky za popis cesty- už mám jasno
akorát mám teď zmatek v hlavě jestli dělám dobrou věc či nikoli
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:58
- Nahlásit
bord
Ale jo, Ti psi nepotřebují nic víc, než pomoc zvenku a matrace jim pomohou a je jistota, že je ta hodná paní nikde nezpeněží ani jinak nezužitkuje. Dovez je tam. Jen je to ubohý pohled, ale ona Tě dovnitř stejně nepustí.
Hlavně jak sjedeš z těch mostů, tak nejezdí dolů doprava na Lesnou, ale nahoru do leva směr Soběšice a tam už to asi po 2 km je.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:59
- Nahlásit
Garfield
Díky
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:04
- Nahlásit
Napište mě něco o té Kociánce,proč je to tam tak otřesný,co tam s těma psama dělají?Byla jsem tam před mnoha a mnoha lety,když bratr chtěl psa z útulku a viděla jsem že psi by tam fakt matrace potřebovaly,protože jeden spal stočený v kastrolku,to kterého možná někdy dostával granule.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 13:04
- Nahlásit
bord
Dobrou věc asi děláš, těm psů to zezačátku pomůže. Ale počítej s tím, že ty matrace tam budou mít několik let, časem plné červů a nikdo je nevyhodí. Je to tam fakt strašné
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 13:28
- Nahlásit
Hanna
koukni se sem http://www.ohz.cz/Aktivity/kocianka_0403.html
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:33
- Nahlásit
viky
díky za odkaz..jak bych mohla pomoci?já zvířata miluju...
všechny..
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 13:38
- Nahlásit
nevim, spousta lidi uz zkousela proti tomu neco delat 9 stiznosti na statni vet. spravu a pod. ), ale nic se nikdy nestalo. Maximalne media by mohla.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:41
- Nahlásit
taky mě nenapadá,co s tím,snad jen že byse ty majitelky zavřely do kotce a vedení by převzal někdo normální..
|
viky
|
# Zasláno: 5 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Hanna
je to soukromy utulek na soukromem pozemku, to je asi ten nejvetsi problem. Moc bych prala tem pejskum i kocickam, aby se od tam dostali pryc, ale je jich tam tolik, ze je zadny utulek sam nepojme.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 14:24
- Nahlásit
Tak teď jste mě totálně dostali. Já husa hloupá jsem jim před vánocema poslala 500, jako dobrý skutek, abych pejskům aspoň trochu přilepšila. No tak to jsem docela nas...., to se myslím paní majitelka poměla. No viděli jste v životě většího debila než jsem já??
A tak to dopadá, když se rozhodnu udělat dobrej skutek.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:25
- Nahlásit
To jsem byla já
|