| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:48
- Nahlásit
Vím, že už tady toho - co se týče pesanů a Vánoc - bylo napsáno hodně, ale přesto ještě jednou...co Vašim čtyřnohým miláčkům na Štědrý den přichystáte, jaké dárečky a mlsky dostanou, jestli s nima vyrazíte na pořádnou prochajdu..zajímá mě vše.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:07
- Nahlásit
Syska
S mým hafem bude doma na Štědrý den přítel a já budu u našich, protože by brečeli. A tak si Š. d. uděláme my tři předem. Výzdobu, stromek a dárečky přichystám....takže budou dva Š. d. Rot už nějaké dárečky dostal s předstihem /novej pelech a kong/ takže pod stromkem na něj budou čekat pamlsky a noý obojek s vodítkem /to nevím, jestli bude rád... / . Na prochajdu půjdem před rozbalováním a pak navodím vánoční atmosféru a bude se rozdávat... jupí!! Už se těším...jsem jak malá!!! No, musím přeci udělat svýmu psímu mímu radost, ne!!?? Když nemám lidský...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:16
- Nahlásit
Niko
Přesně tak...u nás to probíhá každý rok tak, že večeříme u tchýně, pak se seberem a jedem k našim (protože bychom se bohužel všichni k jednomu stolu nevešli...:biglol a tam se na nás čeká, až dorazíme a předají se dárečky, posedí se. Letos to bude veselejší, Tessie je mimušo a strašně miluje lidi a navíc ji poprvé uvidí ségra, která jinak žije ve Španělsku...má pro ni prý taky spoustu dárečků, tak to si holčina ty své první Vánoce opravdu užije...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:21
- Nahlásit
U nás to bude takhle : ráno nastrojím stromek, udělám chlebíčky / kromě kapra na Štedrý den nic nevařím / u toho nějaká pohádka v Tv a pak se psem ven / nejraději kdyby byl sníh a směr Vranov u Brna, kde je v kostele krásnej betlém /. Odpoledne k mamce a večer už doma s přítelem a kupodivu i mými syny a dvěma bafinama. Holky dostanou pod stromek nový super cestovní pelechy, moře dobrůtek a ta mladší ještě hračku / takovej větší bodlinatej balón /.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
Syska
Rot je taky mimušo , ale dosti aktivní a asi by to u stromku s babičkou, která se sotva drží na nohou špatně dopadlo. Ale přítel se moc těší, až si večer užije sám s miminem ... a půjde na rychlou štědrovečerní véču ka rodičům....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:28
- Nahlásit
Niko
No u nás v rodině je zvykem mít kolem sebe nejméně dva psy. Pejsové u rodičů jdou vždycky na velikáááááánskou procházku, ze které přijdou totálně zalískání, takže šupajdí do vany a pak můžoy být s ostatními u stromečku a ležet mezi ostatními na gauči a přihlížet... Tudíž jsem zvědavá na Tessie, jak bude ze všeho vyvalená..ikdyž ona snad ještě nebyla z ničeho vyvalená, i v cizím prostředí se chová naprosto suverénně...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:33
- Nahlásit
U nás bylo také vždycky zvykem, že se nic nevaří, jen ráno se udělá bramborový salát, ten se dá do chladu a večer se smaží kapr, filé a kuřecí řízky...ne každému to či ono chutná, takže je to pro naši maminu velmi náročné... Pamatuju si, že jako děcka jsme v poledne vřískaly hlady, takže teď se ještě někdy udělá nějaká to polívka nebo se každej obslouží...
|
Evik
Člen |
- Nahlásit
No my na Štědrý den vyrazíme hned ráno na výlet, samozřejmě psi s námi, vrátíme se až k večerní tabuli a dáme si rybičku. Pesani taky - naši pejsové ryby milujou. Ti ale nedostanou kapra nýbrž mořskou štičku. My pak budeme s rodinou zpívat koledy a pesani na pelíškách poslouchat Ono to fakt zní blbě, ale naši psi tu hudbu mají prostě rádi Zaujatě vztyčené uši a vysmátý pohled nás o tom přesvědčuje.
Pokud se týče dárečků, tak všichni pejsové dostanou "žužlátka", aby se nenudili, zatímco my budem zpívat Náš psí dědek a mlaďoch už dostali předem nový pelíšek. Mladej ještě na štědrý den dostane na hraní pískací plyšovou myš A náš třetí pejsa už má objednanou velkou pískací gumovou kachnu (jediná hra, co ho baví je totiž popadnout hračku, trochu se potahat a pak si jí někam odnést žužlat..... )
|
Vcelka
Člen |
- Nahlásit
My budeme na Štědrý den s manželem a Vikoušem jen ve třech a návštěvy po rodičích si uděláme až den potom. Vikoušovi to budou taky první vánoce, ale nejvíc se na to těšim asi já. Těšim se až bude pomáhat se zdobenim stromku a pak co bude řikat na ty balíčky pod stromkem, určitě to bude zase sranda. Bude vrtět prdelí a bude do nich strkat čumák.Zatím pro něj máme obojek se známkou, postroj, plyšovou velkou kost, pak dárkový balíček s buvolíma mlskama, gumovou pískací kost a ještě jedny pamlsky. Ještě by měl dorazit tenisáček a kdo ví jestli ještě do soboty něco nekoupim. A jako štědrovečerní véču dostane asi masíčko s rýží nebo těstovinama.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:34
- Nahlásit
wensday
Píšeš,že chodíte směr Vranov u Brna...odkud že to jsi? Já jsem z Bílovic nad Sv., teď sice momentálně žiju v Brně, ale Vranov znám moc dobře, kolikrát jsme tam také "výletili"...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:37
- Nahlásit
A Babička zas těsně před "zasednutím" k tabuli naleští leštěnkou podlahu, takže všichni, včetně pesanů, budem po ní klouzat.....
|
bord
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:43
- Nahlásit
To já se snažím šéfovi naší smečky udělat pěkný den tím,že po něm pokud možno nic nechci a nechám ho volně odloženého v obýváku u bedny,druhý miláček(odrostlé mládě) bude na vrcholu blaha v momentě kdy objeví poč.hru a spolehlivě ho celý zbytek večera neuvidíme,no a už zbývá jen chlupatý miláček,který nebude vědět ,kde se má prdelit dřív,aby mu žádná dobrota neunikla.Dlouhé vycházky jsou samozřejmostí,takže předpokládám,že večer bude z toho všeho vyřízenej.Snad.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:48
- Nahlásit
Syska No, já myslím, že už sme si to někde psaly
někde s tím venčením v Brně nebo tak. Já jsem z Brna, bydlím na Vinohradech a Vranov a okolí miluju, jsou to mý nejoblíbenější vycházky se psy !!!!! Chodíme tam s bafinou i na běžky , když je sníh.
V Bílovicích a Řícmanicích jsme byli v sobotu.
Kukni na www.labradorka-anne.com , tam máme z Vranova i moře fotek.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:50
- Nahlásit
Já udělám svým nejbližším i psovi největší radost návštěvou. Ráno vemu štěka a jedu k mamce nazdobit s bráchem stromek. Nejde o mě, já jim lezu na nervy, ale na psa se strašně těší a celý den se mnou nikdo nemluví a blbnou s Garfieldem. Pak dám první malej oběd a valím domů za přítelem, kde se k nám už slízají osamocení přátelé a všichni zdobíme stromeček, popíjíme, baštíme cukoví a koukáme na pohádky. Kolem nás pobíhají 2 labradoři, jeden NO a kříženec čuvače s dobrmanem, příp. kdo se právě sleze z přátel.
Myslím si, že Garfieldovi jedině vadí, že se večer bude dělit o balónky, kostičky a gumový přetahovátka s ostatníma psama.
|
bord
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:04
- Nahlásit
Možná trošku zchladím Vaše nadšení - Vy co máte štěňata,protože moc dobře si pamatuju první vánoce s Bordem.
Měli jsme opravdu velmi netradiční ozdobu a to teriéra permanentně visícího na větvích.Postupně opadávaly baňky,rychle se sundávala kolekce a když podruhé na sebe stáhl stromek,bylo jasno.Stromek putoval na skříňku a byl klid.
Tak doufám,že to Váš stromek přežije líp
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
Jéžiš, já když to tu tady čtu tak už ty Vánoce chci!!!! Zítra jdu sand naposledy do práce a tak budu ještě nakupovat dárčeky a po Vánocích mám do Novýho roku vooolnooo!!! Jupí!!! Tak to si doma s obouma miláčkama polebedím... ...už aby to bylo!!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
Garfield loni taky převrátil stromek. Baňky rozkousal, rozdupal a zlatý "šňůrky" sežral. Pak je kadil za mé vydatné pomoci 3 dny.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:06
- Nahlásit
bord
Hehe, toho se bojím.... náš akční Roťan bude asi na tom stejně...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:07
- Nahlásit
Garfield
Garfield loni taky převrátil stromek. Baňky rozkousal, rozdupal a zlatý "šňůrky" sežral. Pak je kadil za mé vydatné pomoci 3 dny.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
Garfield
Mno, já se tady směju, ale my na tom budeme storpo stejně!!!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:12
- Nahlásit
wensday
Asi jo, asi psaly...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:17
- Nahlásit
no tak my naštěstí už několik let nepraktikujeme stromeček, takže pesani nebudou mít co zlikvidovat my máme barák po různu ozdobený po stěnách větvičkami a pověsíme je hodně vysoko, aby tam zejména mlaďoch nedosáhl i když on už (abych to nezakřikla) asi půl roku vůbec nic nezničil
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
Naše Anne měla loni 5 měsíců a stromek v pohodě vydržel.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
Niko
Garfield
bord
mám pocit že u nás to bude něco podobnýho
|