| Autor |
Zpráva |
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:07
- Nahlásit
Proboha můžete mi někdo poradit, jak vyfotit psa s králíkem? Pes před králíkem zdrhá,nebo když už donutim psa sedět či ležet, tak se vydá králík na průzkum a kupodivu na přivolání neposlouchá PFka s oběma asi nebude.Už tu lítám hodinu kolem a stejně jeden z nich vždycky uhne. Jedinou fotku, kterou se mi podařilo udělat ani nemůžu použít,pač náš skoropesan se tam tváří tak, že tam prostě nebude a ten králík ho určitě za chvíli sežere. Prostě strašně týranej pes.A to jsou na sebe celkem zvyklí.
|
Pajus
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:12
- Nahlásit
no tak jedině udělej montáž!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
Sterkule
prilepit pacicky vterinovym lepidlem k podlaze a to jak psovi, tak i kralikovi. no a nebo si poridit nejakeho jineho kralika a ne takoveho zabijaka, ze se ho i pesan boji
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:14
- Nahlásit
a co PF se psem a králíkem na smetaně? to pejsa určitě neuteče
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:36
- Nahlásit
hmm,takže hlásím změnu stavu.Pejsa za gaučem a králík za křeslem a oba odmítají vylézt. Jde se na lov.Tipy jak je vylákat uvítám.
to Jirikovo
vteřinové lepidlo nejspíš nezabere.S aktivností jim vlastní bych byla přilepená lepidlem k zemi já a nikoliv moje zvířena.
to anonymní
Králík je tak malej,že škoda smetany a než bych stihla udělat fotku,tak tam bude pejsa s prázdnym pekáčem a výrazem,že již dva měsíce nic neměl v tlamě...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:39
- Nahlásit
Sterkule
kralika vytahni na mrkev a psa nasledne na kralika ... jinak pokud preci jen pouzijes k foceni techniku vterinoveho lepidla, doporucuju dat fotak k dispozici jednomu ze zvirat, aby vyfotili aspon tebe prilepenou k podlaze
|