Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak vyfotit šelmu? aneb kdo uteče-vyhraje
Autor Zpráva
Sterkule
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:07
- Nahlásit

Proboha můžete mi někdo poradit, jak vyfotit psa s králíkem? Pes před králíkem zdrhá,nebo když už donutim psa sedět či ležet, tak se vydá králík na průzkum a kupodivu na přivolání neposlouchá PFka s oběma asi nebude.Už tu lítám hodinu kolem a stejně jeden z nich vždycky uhne. Jedinou fotku, kterou se mi podařilo udělat ani nemůžu použít,pač náš skoropesan se tam tváří tak, že tam prostě nebude a ten králík ho určitě za chvíli sežere. Prostě strašně týranej pes.A to jsou na sebe celkem zvyklí.

Pajus
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:12
- Nahlásit

no tak jedině udělej montáž!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:13
- Nahlásit

Sterkule
prilepit pacicky vterinovym lepidlem k podlaze a to jak psovi, tak i kralikovi. no a nebo si poridit nejakeho jineho kralika a ne takoveho zabijaka, ze se ho i pesan boji

Anonymní
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:14
- Nahlásit

a co PF se psem a králíkem na smetaně? to pejsa určitě neuteče

Sterkule
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:36
- Nahlásit

hmm,takže hlásím změnu stavu.Pejsa za gaučem a králík za křeslem a oba odmítají vylézt. Jde se na lov.Tipy jak je vylákat uvítám.

to Jirikovo
vteřinové lepidlo nejspíš nezabere.S aktivností jim vlastní bych byla přilepená lepidlem k zemi já a nikoliv moje zvířena.

to anonymní
Králík je tak malej,že škoda smetany a než bych stihla udělat fotku,tak tam bude pejsa s prázdnym pekáčem a výrazem,že již dva měsíce nic neměl v tlamě...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Sterkule
kralika vytahni na mrkev a psa nasledne na kralika ... jinak pokud preci jen pouzijes k foceni techniku vterinoveho lepidla, doporucuju dat fotak k dispozici jednomu ze zvirat, aby vyfotili aspon tebe prilepenou k podlaze

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání