| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
Opet mam po vikendu jedno uplne pitome tema, ktere tentokrat vsak zcela vyjimecne je o psech. ®onie se rozhodla spachat sebevrazdu. Zrejme ji k tomu dohnal nedostatek potravy (o problemech s jejim rozpoctovym schodkem jsem psal jiz drive), mozna touha po adrenalinu, castecne na ni zrejme dopadlo snezne silenstvi a castecne zrejme i spatna panickova nalada.
Pokus prvni - spatny odhad
Prvni pokus byl bud naprostym omylem nebo genialne promyslenym tahem. Pri vence ustrnulo se me srdce nad psem na voditku projevujicim touhu po radovankach ve snehu a pustil ji u baraku z voditka, ac to bezne nedelam a na volno chodi jen v lese. Chvili dovadela a potom u vchodu (vzdalenost cca 300 metru) zmercila prvni prilezitost ke spachani sebevrazdy - jorksira. Nereagovala na zadne povely a rozbehla se co ji ctyri nohy a zledovately snih dovolily a v chodbe domu napadla jorksira. Ja v tu dobu prekonal svetovy rekord v behu na danou vzdalenost a pospichal uklidit roztrhane zbytky jorksira. ®onie v tu dobu pochopila, ze si pro sebevrazdu zvolila nevhodne plemeno a zacala z bitky couvat, rozjety jorksir ji vsak vytvalym stekanim a stazenym ocasem provokoval k dalsimu boji. Pribehl jsem a malem jsem ji zabil, cimz bych ale splnil jeji prani a tak jsem ji potrestal tim, ze jsem ji nechal zit ...
Pokus druhy - trochu lepsi vyber
Pri druhem pokusu jiz neponechala nic nahode. Za soka si vybrala rottweilera. Mozna se v lese na dalku spletla, myslela si, ze je to jeji kamaradka z baraku, tak se k ni hnala. V momente kdy zjistila svuj omyl, bylo jiz pozde na zledovatele ceste zabrzdit a tak se zaprenyma prackama najela rottweilerovi primo do otevrene tlamy. Pes z toho byl tak prekvapen, ze mu svacinka sama prisla az pod cumak, ze chvili zavahal se stisknutim a ®onie stihla vycouvat. V naseldne honicce jiz mel maly a rychly pes navrch nad neobratnym velkym teletem, zvlaste kdyz teren vybizel spise k lyzovani nez k prochazce.
Pokus treti - vot eto technika
V nedeli vecer byla ®onie evidentne zklamana, ze se ji jeji pokusy nepovedly. Nechtela si hrat, byla protivna a tak s radosti privitala muj navrh, ze pujdeme ven. Tam jsme u baraku potkali sousedovic rottweilerku a holky si chvili hrali, chvili otravovali vsechny pritomne dvounozce. Potom se proti nam rozjelo auto. Cizi pes na pokyn poslechl, muj se zcela v souladu se svou touhou vydal vstrict svetlum. Normalne se rozbehla umyslne proti autu. Nastesti u nas u baraku jezdi vsichni pomalu, tak ridic zastavil a prekazil ji tak treti pokus o spachani sebevrazdy.
Myslite si, ze pes muze chtit umyslne spachat sebevrazdu, nebo se v ni projevily geny jinych zvirat (zejmena veverky a netopyra)??
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:34
- Nahlásit
Bože zamysli se nad sebou a piš si svoje výplody mysli do fora, které je určené pro podobná individua
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
No to máš tedy zážitky....
My včera s autem málem porazili jednoho psího sebevraha.....Náš pes s námi v autě a čuměl z okýnka. Vzdálený soused s ulice uklízel před barákem sníh a jeho pes (který toho našeho "nenávidí") se nám vrhl pod auto, protože uviděl našeho psa čučet z okýnka.......tomu sebevrahovi se díkybohu nic nestalo jen proto, že jsme jeli tak pomalu, že se to dalo ubrzdit, ale fakt šlo o milimetry
Jinak já mám taky někdy pocit, že můj nejmladší pes je sebevrah.......naposled v sobotu, kdy si vzpomněl, že skočí do rybníka (zlehka zamrzlého!) Stihla jsem ho strhnout akorát ve chvíli, kdy se zabořil předníma nohama A pak že mají psi pud sebezáchovy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
mě to náhodou při pondělku ránu fakt pobavilo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:40
- Nahlásit
Anonymní
Aspoň se opdepíše
Jirikovo
O té sebevraždě jsem přemýšlela minulej víkend, když feňule vlítla přímo pod tlamu kavkazanovi nebo nějakýmu podobnýmu hafanovi, kterej zrovna vycházel z hospody. Měla štěstí protože "on fenky netrhá"...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:41
- Nahlásit
Ale taky mě ten příspěvek pobavil
Nechápu, co tě anonyme nutilo k tomu, abys klikl na diskuzi, kterou založil právě Jirkovo?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:02
- Nahlásit
Jirikovo
Sára páchá pokus o sebevraždu téměř každou vycházku, když máme to štěstí (či spíše neštěstí) potkati jiného psa... začne v běsilém amoku lítat okolo mě a motá sebe i mě na vodítko... od sebezavraždění či mého zavraždění Sáry nás zachrání právě to krátký vodítko... to už je přidušená a já na pokraji mrtvice... takže jednou to skončí sebevraždou a vraždou...
Nechte anonyma bejt, má při pondělku špatnou náladu, ale v zásadě se taky divím, proč sem leze, když od Jiříka nelze čekat nic jinýho... (viď???)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:05
- Nahlásit
Anonymní
Opet mam po vikendu jedno uplne pitome tema
kdyz si prectes tuhle vetu, vidis, ze jsem to psal ja, tak nemusis cist dal a tim si usetris i nervy. je zbytecny se prece po ranu v pondeli hned rozcilovat.
jinak jsem si vzal tvou radu k srdci a zamyslel se nad sebou. vysledkem je, ze souhlasim s tim, ze jsem individum, ale nic vic me nenapada
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:06
- Nahlásit
Jandula
ani ja sam od sebe nic jineho necekam ...
hele a kdyz v tvem pripade se Sarou dojde k sebevrazde a vrazde, kdo bude vrah a nasledny sebevrah?? ty nebo Sara?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:11
- Nahlásit
Jirikovo
Sára - já dostanu mozkovou mrtvici nebo infarkt (k čemuž mě ona dohání denodenně) a Sárina se pak (protože si uvědomí získanou svobodu) vrhne pod první projíždějící auto (tohle praktikuje obden) - praxe je praxe a ona vehementně cvičí..
Já od sebe taky nic nečekám, dneska jsem spala v zásadě asi hodinu a půl, takže jsem taková zpomalená... (nemohla jsem spát a usnula až ve čtyři a když v půl šestý zvonil budík, myslela jsem, že budu vraždit).
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:14
- Nahlásit
Jandula
nesmis se nechat k silenstvi od ni dohanet. ta moje si taky mysli, ze kdyz bude celou noc stekat, tak mi bud udela radost, nebo me z toho klepne a ona ziska svobodu. jenze me smulu, ja k ni vstanu vyrikam si to s ni a jdu spat ... nastesti i ve svem veku nemam problemy se spanim, takze okamzite usnu ...
jo a ze me jsi delala minuly tyden alkoholika a dneska jsi po tahu az do ctyr do rana ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:20
- Nahlásit
Jiříkovo- jelikož jsem nečetla všechna fora, nevím co že to máš za hafíka? a to mě možná v tom článku chybí. Jinak jsem se pobavila, ono když to není moje "situace" je to vždy ex post k zasmání. Ale chápu,že v tu chvíli jsi asi dárcem krve být nemohl,protože by se v tobě žádná tekutá nenašla.
žanda
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:26
- Nahlásit
Žando, ja mam krizence veverky a netopyra. dlouho jsem zde na foru premyslel, co je to za konkretni rasu, az jsme po porade se zkusenejsimi zdejsimi prispevateli dosli k nazoru, ze se jedna o ridgelabrodalmatinskeho chrta mensiho vzrustu ....
ale vypada nejak takhle:
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:26
- Nahlásit
Jirikovo
Jo, já a alkoholik, to sedí... moji kolegové by ti to vysvětlili, když mě musí přemlouvat, abych si aspoň skleničku vína dala...
Takže tah určitě ne, jen jsem prostě nemohla spát, čímž jsem dováděla k šílenství i Sárinu...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:28
- Nahlásit
Jiříkovo,aha už vím..........je to ženská že jo, tu že by chtěl sežrat rozzuřenej jork? co to je za gentlemana????
jen toho dalmatina tam pořád nějak nemůžu a nemůžu najít,budeš muset udělat někde puntík )
A osobně se domnívám,že právě psi tohoto plemene mají ještě svůj pud sebezáchovy, tak že čeho se obáváš? )
žanda
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:29
- Nahlásit
Jandula
no mozna ze kdyby sis pred spanim tu jednu sklenicku dala .... a nerikej mi, ze Sara odmita spat, kdyz se panicka prevaluje na posteli a nemuze oka zamhourit ... to ®onie by takova situace byla uplne jedno ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:30
- Nahlásit
Zanda
spatne se divas na fotku, lepe receno, je to foceny za nepriznivych klimatickych podminek. dalmatin se z ni stava vlivem padani snehu ... jak jsme prisli na cely to plemeno, to je prilis dlouha historie
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:38
- Nahlásit
Jirikovo
což o to, ona si spí (což zase přivádí k šílenství mě, když vidím, jak si spokojeně chrupká a já nemůžu), ale jednou za čas zvedne hlavu a kouká na mě pohrdavým pohledem, co to jako vyvádíš???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:40
- Nahlásit
Jandula
no kdybys neanalyzovala pohyby a chrapani psa, tak bys treba usnula driv ... ale jinak si myslim, ze i pro lidi plati to same co pro psy - pokud nemuzes spat, znamena to, ze jsi se o vikendu moc flakala a jsi malo utahana ... to chce na prochazky, sportovat a tak a ne jen sedet doma a koukat z okna na ulici jako duchodci ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:43
- Nahlásit
Jirikovo
Celou sobotu jsem balila a uklízela, večer jsem byla na večeři (pravda, že po skleničce vínka se mi super spalo) a v neděli jsem dodělávala domácí práce a pak byla hoďku na squashi, takže pohybu jsem rozhodně málo neměla...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:44
- Nahlásit
Jandula
tak to je jasny. chybela ti ta sklenicka vina v nedeli ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
Jandulo,pohuby dost,ale čerstvého vzduchu málo )) žanda
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:56
- Nahlásit
Anonymní
Když máš psa v havarijním stavu, tak čerstvýho vzduchu moc nepochytáš (nejdelší procházka zatím je 30 min.)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:03
- Nahlásit
Jandula
tak si otevri v loznici okno a budes mit i ten cerstvy vzduch. k tomu sklenicku vina pred usnutim a uvidis, ze budes spat jako nemluvne ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Jirikovo
Nee, budu se klepat zimou.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:09
- Nahlásit
Jandula
vetrat se ma kratce ale intenzivne. a jinak se muzes prikryt popripade te muze zahrivat Sara, aby ti nebyla zima. a vyber si, co je lepsi - trocha zimy a spat nebo teplo a byt celou noc vzhuru?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Jirikovo
Přemýšlím, jestli ty naše feňule nejsou příbuzný, až na to, že u nás se k veverce a netopýrovi přidává ještě klokan, šakal, liška a já nevim co ještě
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 11:53
- Nahlásit
Eimy
nevim nevim - klokana jsem v ni jeste neidentifikoval, i kdyz obcas skace, jako by mela pod sebou trampolinu ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:52
- Nahlásit
Tak i já přispěju svojí troškou do individuového mlýna.
Garfield mi v poslední době dělá jen radost.
1. Tento měsíc mi sežral třetí zcela nové zdravotní velmi drahé papuče.
2. Tento měsíc prošly naší domácností 2 zcela nové varné konvice, neboť tu první pes rozebral na prvočlánky. Také se domnívám, že šlo o pokus o sebevraždu, leč vzal to za špatný konec a kousal do konvice, místo do podstavce, kterým něžně proudilo 220 V.
3. Tento víkend jsem 2x pekla cukoví, neboť první dávku pes sežral, když chladla na zemi.
4. Tento víkend jsem zase neviděla na vlastní oči škrkavky.
5. Tento víkend jsem (jak výše uvedeno) chtěla péct a neboť mi pes neustále asistoval, otravoval, ochutnával a všechno ničil, tak jsem jej vzala do lesa (velmi velmi velmi kopcovitého lesa), za účelem utahání k smrti. Pes v podstatě převzal práci tažných koní a přerovnal všechny spadlé stromy, odklidil z cest větve a klacky, pokácel stormy slabé a nemocné. Máme tam takovou opičí dráhu - několik moc let staré navezené kopce hlíny těsně po sobě (v podstatě tvoří takovou vlnovku půdy, kdy jednotlivé vlnky dosahují cca 170 cm výšky a jsou tak prudké, že člověk je vyleze jedině za pomocí rukou a pak zas prudce dolů a ihned prudce nahoru a je jich asi 25 po sobě) a tama jsem psa vláčela a aportovala mu balónky přes tuto opičí dráhu a po 2 hodinách jsem usoudila, že by mohl být témě mrtvý. Nebyl. Odpočíval jen do chvíle, než jsem vytáhla upečené plechy na zem. Pak posvačil.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 12:53
- Nahlásit
Jo a zapomněla jsem říct, že minulý týden (v pracovní dny) sežral přenosný pevnolinkový telefon z NDR a o víkendu sežral ten nepřenosný pevnolinkový telefon ve vlastnictví TELECOMU. Jsme bez telefonu, tak mi nevolejte
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:08
- Nahlásit
Garfield
ber to tak, tvuj pes te miluje a proto chce, abys byla ten nejdokonalejsi clovek na svete. proto ta nutnost pect dvakra. proto nutnost poridit si druhou konvici, protoze ty sama moc dobre vis, ze ta prvni nebylo uplne to prave, co jsi chtela mit doma, proto rozkousane zdravotni papuce, protoze Gaf moc dobre vi, ze je nepotrebujes, proto zadne skrkavky, zadna unava a nic, co by mohlo oslabit jeho pozornost venovanou tobe ... a protoze nechtel, aby te pri peceni nekdo otravoval, tak vypnul telefon. muze snad ten pes za to, zes ho nenaucila, jak se telefon spravne vypina??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:09
- Nahlásit
Garfield
ber to tak, tvuj pes te miluje a proto chce, abys byla ten nejdokonalejsi clovek na svete. proto ta nutnost pect dvakra. proto nutnost poridit si druhou konvici, protoze ty sama moc dobre vis, ze ta prvni nebylo uplne to prave, co jsi chtela mit doma, proto rozkousane zdravotni papuce, protoze Gaf moc dobre vi, ze je nepotrebujes, proto zadne skrkavky, zadna unava a nic, co by mohlo oslabit jeho pozornost venovanou tobe ... a protoze nechtel, aby te pri peceni nekdo otravoval, tak vypnul telefon. muze snad ten pes za to, zes ho nenaucila, jak se telefon spravne vypina??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:10
- Nahlásit
jo a proto to ja pisu dvakrat. to jsem si zase nabehl ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
To je od něj sice hezký, ale přítelova trpělivost a moje peněženka není bezedná. A nervy mám taky jen jedny. Parchant jakejsi deutschlandovskej.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
Garfield
no treba jen touzi po nejakem kontaktu s domovem v deutschlandu. zkus mu treba zajodlovat .... hele s nicem to mas tezky. ja kdyz doma opravim lino, tak je druhy den zniceny. kdyz ho necham pul roku zniceny, tak ji to nezajima, ale jakmile to opravim, tak to uvede do stavu pred opravou. a tak je to se vsim. proste zrejme nekteri hafani maji demolicni povahu a nechteji prestat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:35
- Nahlásit
Jirikovo
Garfield
Vy nevíte, co pomáhá odstranit destrukčácký sklony?
Přece chudákovi osamělému pejskovi pořídíte druhého, aby se nenudil!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:39
- Nahlásit
Ketrin
nedopadne to nahodou tak, ze destrukcni sklony se umocni na druhou???
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:42
- Nahlásit
Já si kolikrát říkám, že mu nechám doma koš, aby to likvidovat nemohl. Ale na to nemám srdce.
Nejvíc mě štve, že v dny, kdy nic nezničí, tak se přijde miláčkovat a vítat a šílí a řve a kroutí se a plazí po zemi a skáče 2 m vysoko, ale obratem druhý den zůstne ležet v pelechu a jen pokňukává. To už se jdu dívat, co kde zrušil a nikdy se nespletu. Hajzlík.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:55
- Nahlásit
Jirikovo
Jak kdy.
Rozhodně šance je 50:50 , a to jde, ne?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 13:58
- Nahlásit
Ketrin
no vzhledem k tomu, ze uz mam doma zniceny skoro vsechno, tak bych teoreticky nemel co ztratit ....
Garfield
to dela ®onie taky. prijdu domu, skace na me i kdyz neco provedla, ale staci, abych promluvil a to i vitacim tonem a stahne ocas a je v pelisku. a v ten moment jdu jenom patrat, kde se nam co povedlo rozbit. kdyz to najdu, tak ji chci privolat a vysvetlit ji, ze tohle ne, ale dobrovolne z pelechu nevyleze. tak po peti minutach se odvazi pomalym krokem se stazenym ocasem prijit se podivat, jestli se to panickovi podarilo spravit ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:33
- Nahlásit
Jirikovo
Trestám ho tím, že jdu obhlídnout škody a on je zalezlej v pelechu. Posbírám střepy, cucky látky, zbytky bot a telefonů a varných konvic a tapet a ukousnutý držátka ze škříňí a pak jdu za ním a nadávám mu a hážu na něho ty zbytky věcí. Celýho ho tím bordelem posypu a musí v tom takhle zůstat a nemluvím s ním.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 14:43
- Nahlásit
Garfield
ja ji zkousel trochu placnout kouskem listy od lina, ktrenou znicila. privedl jsem ji na misto, vzal do ruky listu, ona se prikrcila a ja ji jemne placnul. potom utekla do pelechu. no a druhy den rozkousala listy dve ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 15:58
- Nahlásit
Jirikovo
no a druhy den rozkousala listy dve ....
To byla pomsta za to, že ji den před tím ta lišta zbila, přece to nenechá bez odplaty
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 16:25
- Nahlásit
Eimy
no jo, ale mela si uvedomit, ze dalsi den ji zbijou dve listy misto jedny ....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 18:02
- Nahlásit
Nevim jestli se hafí snaží o sebevraždu, to by se tak moc nesnažil o holý život, když ho pak s panem vetem dáváme do kupy, ale že je náš pes lehce sadista, to už vim určitě. Jednou vlítnul pod auto = chtěli ho utratit a já se chtěla nechat utratit s nim, ale protože vážim moc, injekci mi dát nechtěli, a tak jsem nedovolila včelku ani psovi a ikdyž mu nikdo nevěřil, tak to rozchodil. Po tom, co začal opět žít plnohodnotný život na všech čtyřech se chtěl rottweilerovi podívat do misky, jestli mu dobře vaří... Rottwík se ohnal, náš prďola zase chvíli nechodil, ale ponaučení opět žádné, vydí psa jakýchkoliv rozměrů a prostě si musí čuchnout, aspoň maličko...
Taky miluje kola a já miluju cyklisty... Když je celej den nuda, musí si doma aspoň trošku uklouznout na podlaze nebo se aspoň při hraní pořádně praštit do palice o stůl. Byla jsem z něj nešťastná, ale už se mu směju a jsem 25 hodin denně ve střehu
|
černotka
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 18:12
- Nahlásit
Omlouvám se za vydí!!!! Ježisi!!! Jinak demolice se nám vyhybaj. Jenom bacha na jídlo. Karamelky v posteli, na gauči, na koberci a hlavně na celým psovi...Paráda
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2005 18:26 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Jirikovo
Buď rád, že ti pak nevytrhala další den 3 lišty nebo dokonce 4... Teda pokud ještě bylo co trhat
černotka
A o sladkostech mi ani nepovidej Jednou jsem "inteligentně" nechala na posteli bonbonieru ledových kaštanů (trošku vyžranou ode mě a od přítele), vrátila sem se domů a na zem ležela prázdná krabice. A otázka? Hádejte, kde byly všechny kaštany ?
|