Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / hádá se váš pes?
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:43
- Nahlásit

Akorát jsem jedla, sedim na gauči, z jedné strany přiběhne kočka a začne mnoukat, pak přiběhne pes, skočí na gauč a čumí mi do talíře div tam nestrčí celej čumák. Zvěř se na sebe kouká smrtícíma očima, kočka na psa mňau a pes zase knučí...no děs) asi říkaj " ne to dostanu já" "ne ne já"
Minule jsem byla venku, chtěla sem jít domu, Pupyna stála pře vchodem a já tak pojd, Pupyna blaf "ne pojd domu " blaf "slišela si?" blaf no dobře přemluvila si mě...když sem se vracela, Pupyna byla štěstím bez sebe..strávili jsme dalších 30minut venku hraním a dováděním...a konečně jsme se dostali domů)

Anonymní
# Zasláno: 16 Pro 2005 14:31
- Nahlásit

Vždycky musí mít poslední slovo ... teda spíše blaf

zuzka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:08
- Nahlásit

jé kdybys viděla jak je naše Bela ukecaná a někdy i uječená

Pupy
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 08:22
- Nahlásit

zuzka
ukecaná a někdy i uječená ta moje taky když přijdu domu tak mě vítá ale přitom mi nadává co sem jí to udělala že sem ji zase nechala doma samotnou

Anonymní
# Zasláno: 18 Pro 2005 15:16
- Nahlásit

Pupy
na nás ani moc "neječí", ale na jiné psy, že si s ní nechtějí hrát, že si sní chtějí hrát, když ona nechce, že jí naskakují na zadek, že jí utíkají a ona jim nestačí, že mají něco, co ona ne a moc by to chtěla ...
a potom když jdeme na procházku to stěká a ječí "už týden jsem nebyla venku" a tahá vodítko, abych přidala
taky když s ní jedu v autě sama, tak je z ní nejubožejší pejsek na celém světě a spustí svou oblíbenou "jsem tu v autě zavřená už tři dny a jestli mě někdo nevysvobodí, umřu"

zuzka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2005 15:18
- Nahlásit

to jsem byla já

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2005 09:12
- Nahlásit

náš mladej se taky snaží odmlouvat, hlavně když jde o navrácení ukradené pantofle zpátky paničce....

Anonymní
# Zasláno: 19 Pro 2005 10:23
- Nahlásit

Moje zlato snad ani neodmlouvá doma,ale chce si pokecat,když se najde náhodou dobrovolník na drbání,což zase zástupy nejsou. Kdo ho nezná a začne ho šmajchlovat většinou dost rychle přestane, protože on začne vydávat zvuky medvěda,co vylézá z brlohu nenajeden a naštván. Silnější povahy unesou moje konstatování,že jim říká drbání je bezva,ještě za uchem prosím, slabší odskočí na délku vodítka a tváří se, že oni nic,oni muzikant.)
žanda

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání