| Autor |
Zpráva |
Bent
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:14
- Nahlásit
Tak zítra si přinesu domů moji psí slečnu a s hrůzou zjišťuju, že mě nenapadá žádné originální čubičí jméno. Roky jsem měl vedle sebe sira Bentleye a pro feňuli jméno nemám. Pomóóóóc !!!! Poraďte mi něco fakt hezkého prosíííím.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:18
- Nahlásit
Mě se strašně líbí Agnes,ale to je jen muj favorit pro fenku
|
haha
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:31
- Nahlásit
Bent
tohle je vždycky pro mě strašněj problém když pes nemá jméno ,mí psi se většinou nějak už jmenovali ale když ne tak jsem zírala na psa a nic mě nenapadalo a všechno se mi zdálo blbý já měla Asta ,Katy ,Daška,Cindy,Betyna ,Bela,Dina,jinak jestli někdy budu mít fenu bez jména tak se mi líbí Nela,nebo Ajša kamarád měl Šeri což se mě taky docela líbilo
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:35
- Nahlásit
A taky je moc hezký Šany (Shany)
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:36
- Nahlásit
Štěstí že pro svýho míšánka už mám vybraný,ale vybírala jsem strašně dlouho.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:46
- Nahlásit
Bent
A co takhle zůstat u zažitého a trošku to jméno "pofenčit" např. na Benty, Benta, Benita....
Z jakého ji budeš mít útulku? (teda jestli se to tu už někde nepsalo?) A nebude už mít jméno?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:51
- Nahlásit
a co Senta ,Ronka ,Kira, Tara,Elsa, Brita,Diana,Pegy ,Megy ,Sára,Týna ,Zorka,Džeta,Ajda,Faty,Tery
|
Bent
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 18:59
- Nahlásit
ola
Z našeho Ostravskýho. Nemá jméno je šest týdnů. Vypadá bezvadně asi jako kříženec haskyho, dinga, hyeny čabrakové a ještě se něco kolem mihlo. Jedno oko hnědé, jedno modré prostě každým coulem origoš. Tak podle toho taky musí mít jméno. Něco co ji vystihuje. Jako čaua sir Bentley.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:10
- Nahlásit
Bent
A není někde na netu její fotečka?
|
Bent
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:13
- Nahlásit
ola
Bohužel není. Ale až mi ji kámoš fotne hned jí udělám galerii. Jenom to jméno mi chybí.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:14
- Nahlásit
To chce nějaký jméno z divočiny Ale bohužel mě žádný nenapadá...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:25
- Nahlásit
Sheena (Šína). Byla to princezna z džungle.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:27
- Nahlásit
Nebo ještě pro slečnu Nexis
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:27
- Nahlásit
Anonymní
A já si zrovna na tohle jméno nemohla vzpomenout
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:30
- Nahlásit
to Velvetka
ale je hezký, ne?
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:32
- Nahlásit
Anonymní
Jo,mě se líbí
|
ola
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:33
- Nahlásit
No a co kdybys jí prostě říkal Dingo?! Výstižný, zvučný, dobře vyslovitelný i pro děti...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:37
- Nahlásit
Bent
Rozárka, Eulálie, Fiona, nebo treba Brambora, Gedžitka...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:37
- Nahlásit
My měli fenku jménem Dita, teď máme Rona
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:53
- Nahlásit
ŠÍNA JE MOC HEZOUNKÝ.
|
Filipes
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 19:58
- Nahlásit
A co takhle Rea nebo Tora. Jména kde je R jsou takový výrazný.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 21:32
- Nahlásit
A co takle Angie(Enží) nebo Sandy.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 21:42
- Nahlásit
Bent, pokud je fenka origoš, tak co jí říkat Ally McBealová.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 07:22
- Nahlásit
Mia, Čiky, Sindy,moje známá má Berušku je to taky moc hezký, já měla vždycky kluky tak nevím. Teď mám Miu a Bertu, hezký je taky Dixi
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 07:53
- Nahlásit
Já měla tři - EMMA, MÁJA, JÁJA no nakonec je to Meggííííí Pro RTW drsná jména že
|
Pajus
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:05
- Nahlásit
Tak my měli (napíšu to od začátku do teď): Peggy, Lexa, Asta, Betyna, Carin, Mili, Žulda a Tina
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:07
- Nahlásit
Ještě je hrozně hezký jméno BAXI
|
moll
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 08:43
- Nahlásit
anebo počkejte, až ji budete mít na očích a jméno vás napadne samo - tak přišli ke jménům i naši psi: ridge protože má na hřbetě proužek, Bard - protože byl velké zavalité štěně něco na způsob medvíděte a na hrudi má bílé véčko jako správný baribal, snowie - protože je celá bílá, blackie - podobně. osobnost a zjev psa možná napoví. a když ne, tak dogie to jistí. halvně když bude fenka zdravá a spokojená.moll
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 10:59
- Nahlásit
U nás je to tak, že od jména časem přejdeme k nějaké přezdívce, tak např. v pořadí -jméno v PP, naše jméno, přezdívka
Imar - Kim - Dědek
Enrico - Sam - Mumel
Emili - Kačka - Kafí, Kafíčko
Diagana - Zina- Čoča nebo Myška
Orsia - Berunka - Bedřík, Beďa
Alaska - Nela - Nulis
Anessy - Sisina - Sulka
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Taky jsem byli velmi originální:
Ben
Ťapka
Peggi
Bertík
Dráček
G Á R F Í L D
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:53
- Nahlásit
Kolik Vám všem je, že už jste měli tolik psů?
Nerýpu, fakt mě to zajímá, i kdyby pes žil jen 10 let, tak těch pět šest psů, co o nich píše Evička a Garfield...
Díky Dana M.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 12:59
- Nahlásit
Anonymní
Mě je lehce přes 30 a taky mám čtvrtýho pejska....Někdo má třeba i víc psů najednou.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:00
- Nahlásit
Anonymní
To bude asi tím, že skoro všichni mají doma víc než jen jednoho psa . Mě je třeba ještě cet a kdybych od dětství měla spočítat všechny jména našich psů tak se dostanu taky k počtu mého věku
|
ira
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
No my máme s manželem dohromady 4 psy,ale myslím,že nejoriginálnější jméno má moje čubinka UŠINKA.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:08
- Nahlásit
My zase máme doma rotvičku Kytičku.
|
ira
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:14
- Nahlásit
taky pěkný jméno,jednu Kytku znám a je to labrouš,když na ní panička volá,všichni okolo se ohlížejí.Asi moc nechápou.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 13:57
- Nahlásit
Tak jám mám doma psa Arona a nově štěndo (feňuli) a jmenuje se Deyna, ale taky mi to dalo dost práce.Nejdřív jsem chtěla Ambru, ale pletlo by se jim to.Doma jí ale nejčastějí oslovuju (teda když začne řádit) "ty krůto jedna"
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 14:10
- Nahlásit
Je mi 34 a všechny tyhle psy máme najednou kromě Sisiny, ta už je v psím nebi, ale musela jsem na ni mimo ještě jiné, kteří jsou v nebi, vzpomenout, protože to byla exelentní fena. Chov se musí dělat na kvalitní základně.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 14:11
- Nahlásit
No vlastně já ještě zapomněla na Hedušku alias Belinu, přezdívkou Bebún. To jsem teda panička. Br.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:47
- Nahlásit
Tak co si já pamatuji od dětství je : 1.Brita, 2.Filip, 3.Omar, 4.Dyk, 5.Becina, 6.Nelina, 7.Rona, 8.Ferdíček, 9.Johanka, 10.Anne Ann alias Andula, 11.Benží, 12.Cílinka alias Ňafina, 13.Andráš alias Adriana,14. Ron, 15.Rox, 16.Connie,17. Fido, 18.Lilly + ještě co máme s přítelem 19. Tara, 20. Meggi Ještě jsme měli českého fouska, ale fakt si nemůžu vzpomenout jak se jmenoval, no byla jsem mimino není divu
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 15:59
- Nahlásit
Mně by se na fenku líbilo Čagi
|
Šárka
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:04
- Nahlásit
S náma chodila na cvičák černá kníračka a jmenovala se ASHRA. Takže Ašra. Volalali jí Ašííí, moc se mi to líbilo. Taky se mi líbí AURA. Já mám doma Alhambru ( má to v papírech), takže je Alíí. Měj se a vyber to nejlepší. Samozřejmě pak napiš jak to dopadlo!!!
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:20 - Změnil/a: Hanna
- Nahlásit
Moje první fenka byla Elsa /Elza/,říkali jsme jí ale všelijak,někdy Elzinor..
Naše současná fenka má v papírech Andoy,takže Endy ,Endula když zlobí ,Endulka když je hodná a Dudu když se mazlí.Druhá fenka ,kterou ted máme je Sida,takže Siduška nebo někdy Kituška a Kitka,často taky Kitty,na všechno slyší../její potomek se jmenuje Štangla/.
U nás na ulici bydlí dvě milý fenky,s docela dobrejma jménama
Bobos a Gypsie.
Kdybych si pořizovala fenku,tak by to byla asi Berta..nebo bych zůstala u oblíbenýho Kitty..
|
Šárka
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 16:31
- Nahlásit
Ještě jsem našla Casandra - Kasi, Eminence - Emi, Kyra, Orinoka - Ori, Buterfly - Baty, no a také tam bylo PIRANHA - to se snad uvidí až co z ní vyroste
|
Klára
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:08
- Nahlásit
JO Elsa je moc pěkné! A myslím,že se to pro ni bude hodit! Babiččin pes se tak taky jmenuje a vypadá podobně jeko ta vaša pejsanda.
|
Bent
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:10
- Nahlásit
TAK UŽ JI MÁM DOMA !!!!!! Zatím se plantá po bytě a místo štěkání kuňká. Takže asi se mezi ročiče připletl i nějaký žabák. Pracovní jméno má zatím kozénka a jestli do pár dnů nepředvede něco, za co by si vsloužila jméno bude ro asi REA to zní docela dobře.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:13
- Nahlásit
Bent
Gratuluju!!!! Rea zni hezky, a kdyz neprestane kunkat, muzete ji rikat Rosnicko! nebo Ropucho! tak hodne stesti ve spolecnem souziti!
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:27
- Nahlásit
Bent
Taky gratuluju!!!A když nepřestane kuňkat,mlžeš jí říkat Frogy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:47
- Nahlásit
Bent
Moc ti držím palce, aby vám společné soužití vyšlo, ať už se bude jmenovat jakkoliv
Je to divný, známe se jen virtuálně, ale moc mě mrzí, žes o svýho kamaráda tak náhle přišel...
|
haha
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:39
- Nahlásit
tak když už jsme u těch všech co jsme kdy měli tak jak už jsem psala výš Asta ,Katy , Daška ,Betyna,Bela ,Dina , Cindy a ještě Ťapka, a pejsové Míša ,Kazan a znovu Kazan,Bobík,Dak,Dick,Puňťa,Lump,Brit,Ron,Dag, opět Míša za 35 let to zase tak moc není ne?
a potom ještě v práci byli Sindy ,Sabina ,Nero, Rony ,Gaston ,Asso,Bak,Linda,Benny,Blesk,Bady,Dan,Zorka,byli to taky kámoši tak na ně musím vzpomenout
|
haha
|
# Zasláno: 16 Pro 2005 20:41
- Nahlásit
Bent
jinak ti taky gratuluju k nový feňulce ,Rea je docela hezký jméno ,mě by se to asi blbě říkalo.
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 23:23
- Nahlásit
možná z toho časem vznikne rejda nebo rajda..člověk nikdy neví,ale třeba ti ještě něco předvede a bude mít jméno originální..tak jako ta naše štangla.blahopřeju a hezkou a klidnou první společnou noc
|
Klára
|
# Zasláno: 17 Pro 2005 10:28
- Nahlásit
Tak jaká byla 1 noc???A Rea se mi líbí! Fakt!Ale Frogi...To je maso!!!
|
Bent
|
# Zasláno: 17 Pro 2005 14:35
- Nahlásit
Klára
První noc byla super celou ji prospala přitulená u mě pod peřinou. A čůrat chodí do koupelny na kachličky, takže je to šelma psovitá vysoce inteligentní.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:28
- Nahlásit
Bent
no supeer taky moc gratuluju a přeju mnoho krásných chvílek s pejsou=) no já sem taky dlouho vybírala jměno nejdřív měla bejt Mattie- Metí a teď jsem to rozhodli na Charlie- čárlí. A asi jsem přeslechla co máš za plemeno?
|
Bent
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:43
- Nahlásit
Shadow
Taková útulková rasa - hasky křížená s dingem, hyenou čabrakovou a skokanem hnědým. Možná je tam i přimíchaná i kočka.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:12
- Nahlásit
Bent
Tak co nového? Už má feňule ustálené jméno? A co takhle fotečka?
|
Bent
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:18
- Nahlásit
ola
Foťák nemám, jsem odkázanej až mě někdo s aparátem přijde navštívit, jenže teď před vánocema nikdo nemá čas. Oficiálně se jmenuje Rea, ale říkám jí když je hodná žabičko nebo kozééénko a když zlobí tak žabo nebo kozo. Jinak je to holka mazaná, když se jí chce čůrat kuňká u dveří a pak se vyčůrá na chodbě. Samozřejmě spí v posteli pod peřinou.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 18:43
- Nahlásit
Bent
Tak to je super. Mimochodem, s foťákem jsem na tom podobně. Fotky dělám telefonem-podle toho taky vypadají. No, co se dá dělat.
Jo, když jí říkáš žabičko, tak proč se nejmenuje Frogi? Taky jsem se dívla do slovníku, jak se řekne angl. koza (kozénka) a pod hanlivým oslovením na ženu tam je : HUSSY (hasi/hazi), což mi taky sedí k bafině, která je částečně husky - tudíž opět trefa!
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 19:58
- Nahlásit
Já za 6 týdnů dovezu fenečku jménem UNICA, což znamená ve španělštině jedinečný,unikátní (=uniqua). Fenečka se totiž narodila jako jediná ve vrhu, dalších 7 miminek jsou jen samí kluci, takže je unikátní a doufám, že bude jedinečná v povaze a na práci Na "U" se vymýšlelo jméno opravdu blbě, budu jí ale říkat Nika...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:03
- Nahlásit
LUCKA
Taky bys jí mohla říkat JUNI (juny)... Moje feňule byla z početného vrhu taky jediná holka a povahově je super!!!
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 21:43
- Nahlásit
OLA
To se ještě uvidí, jak se jí bude říkat! Na jméně mě zas až tak nezáleží...jaké plemeno je tvoje fenečka? Je to také alespoň belgický ovčák,jako ta moje budoucí dračice?
|
Bent
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 21:46
- Nahlásit
Tak to moje žabička je jediná z vrhu, která přežila, když je někdo fláknul v igelitce k popelnicím. Takže taky bude určitě super.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:00
- Nahlásit
Když tady rozebíráte ta fenčí jména, tak moje kámoška má teď taky štěndo - fenečku, která je v PP Caracola (z čehož já měla záchvat smíchu, protože el caracol je španělsky hlemýžď a ta kámošky čubí je hotový tornádo:biglol a kámoška jí říká Karkulka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:13
- Nahlásit
Nemohla bych téma rozšířit na jméno i pro psa?
Potřebuju inspiraci - nejde mi o papírový jméno, ale o volací. Aby bylo na dvě slabiky a aby bylo dobře slyšet (R, S,...) však víte. Půjde o žlutého labradora.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:32
- Nahlásit
Rocco, Rizo, Sauron, Goro, Santo, Corto, Rhino, Sardo, Reno, Sir, .....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:38
- Nahlásit
No a když už se tu tak vymýšlí,potřebuji papírové jméno od A.Nevíte nějaký hezký? bude pro velýho pesana a nebo fenku.Podle toho,co si vyberu.Dík moc předem za radu
jinak na psa se mi líbí Dart,Chester
na fenku Freny,Gina
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:01
- Nahlásit
Pes: Aragorn, Ayrton, Antar...
Fena: Arinela, Andalusia, Arwen...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:23
- Nahlásit
Ketrin
taky taky někdo "žere" pána prstenů (nic ve zlém já taky )
jinak mě napadají od A - pes: Akbar, Aslan, Arcimboldo (čti Arčimboldo), Atilla, Adonis, Arkan, Astor, Archibald (Archie)
fena: Alida, Antea, Ariadna, Alaska, Artemis, Arsiella.
|
Meggi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:30
- Nahlásit
Ketrin
Mě se pro psa vždycky líbilo Maxi a teď je i hezký Richad alia Riči
Anonymní
Annie Ann, Adriana, Angela, Aghata......... Albert, Akym
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:33
- Nahlásit
Kdyby se někdo chtěl inspirovat v historii, mám na svých stránkách jména psů z rokokmenu mého psa 100 let zpátky. I když některá jména jsou dnes nepoužitelná.
http://www.sweb.cz/assil/kim_jmena.html
Teď taky nejspíš budu vybírat jméno pro psa od C, aby bylo odlišné od Kim.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 11:09
- Nahlásit
LUCKA
Já mám boxerku. Jmenuje se FeeBee. Ty jsi ta Lucka, co má toho nádhernýho černýho labrouše? Nebo si to pletu? Předpokládám správně, že si tu belgickou holčičku pořizuješ hlavně na výcvik?!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:35
- Nahlásit
Evik
No a představ si, že někdo dal jméno Arwen PSOVI !!!
V našem vrhu je Arwen ta nejhezčí černá fenka.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:39
- Nahlásit
Maya
To je vydatný zdroj inspirace, i když mnohdy nic nového pod sluncem... ale je z čeho vybírat! Díky!
Můj pejsek ještě není ani počat, ale já se tak strašně těším, že aspoň vybírám jméno. Ovšem jestli mi fena porodí samé čubinky...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 13:40
- Nahlásit
Ketrin
já znám zase jednu maliňačku Arwen (ale v PP se jmenuje tuším jinak....) Ale jinak Arwen je podle mě moc hezké jméno - zvučné, ale s tou "mánií" kolem Pána prstenů jich asi bude čím dál tím víc. Znám taky jednoho psa, který se jmenuje Frodo a když jsem byla asi před deseti lety na koňském táboře, tak už tenkrát tam byli koně jménem Sauron a Gandalf
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:02
- Nahlásit
Ketrin
To je vydatný zdroj inspirace, i když mnohdy nic nového pod sluncem...
To víš, některý psí jména jsou nesmrtelný.
Můj pejsek už je počat (možná), ale nenarozen. A jestli se narodí samé čubinky, tak mám smůlu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
Tak mě napadá, když má být jméno od C (v PP), může být na začátku CH nebo jména od CH jsou samostatně?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:34 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Jména od A mě napadá třeba Archi...
Jinak ze jmen pro feňule máme kámošky Žofku (Žofie, Žof), Vendulu (Vendy..), Brixu, Rossie, potom taky Astru (další jméno od A) , Bekinku, Shelu (Šela), kámoška má setřici Lucky... Já se u svojí psice rozhodovala mezi Eimy (Ejmi), Cherry (šeri), Kety, Pegy, Sendy a Tessy.. Vyhrála to Eimy ale teď je to u někoho "kravka", veverka, blboun.... Slyší na všechno a i na většinu cizích jmen
A kamarád má fenku Jessie (taky z útulku), ale nakonec ji přejmenoval na "Buchtu"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 14:37
- Nahlásit
jinak ještě jména od A
pro psy - Adam, Agil, Achil, Ajar, Akim (moc hezký), Alek, Alf, Alk, Amigo, Amis, Amon, Andy, Armin, Arak, Aram, Ares, Argos, Art, Atyr
pro fenky - Abra, Adina, Afra, Agáta, Agi, Ajša, Aki, Akra, Alfa, Alina, Alka, Ami, Anita, Aranka, Areta, Ariska Arta, Aša, Ata
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:10
- Nahlásit
OLA
boxerku? to je taky úžasný plemeno.Moje kamarádka má Bonnie Arwim, moc šikovná fenečka!! (www.bonnie-arwin.wz.cz ).
Jo jsem to já, mám toho černýho labrouše Jak jsi mě poznala??
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 15:57
- Nahlásit
Eimy
kámoška má setřici Lucky...
to je dobrý, já mám setra - psa,a taky se jmenuje Lucky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 17:10
- Nahlásit
Ketrin
no představ si, že já znám 2 Arweny - psy! Ten Arwen, mně to přijde normoš, v pohodě.
Zrovna tak jak třeba Puna má Lucky kluka a přitom se tak jmenují i fenky... Nebo kamoška má Rendy a je to kluk, já si napřed myslela, že je to fena, pak jsem teda hned viděla, že je to kluk...
Puna nechcete jít někdy ven?
LUCKA a nás neznáš? Já vím, jen po mailech... Nevíš, neříkal V.G. jestli bude něco na jaře? No já jsem si zařídila, aby mi chodily novinky ze stráněk, tak snad to nepropásnu...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 18:13
- Nahlásit
Denisa
Jasně že znám!!
No novinky od Glisně taky mám.Jo jinak to školení o těch poslušnostech bylo naprosto BOMBA!!!!
No a Víťa bude během velkých prázdnin pořádat 3 turnusy táborů, takže tam určitě budu a od ledna bude 2x do měsíce mít víkendové semináře obrany, kde budeš i trénovat se svým psem, bude tam teorie,praxe atd. Bude to pro max. 20 lidí, takže se bude každýmu dostatečně věnovat! Jinak ubytování mají bomba zařízený.Naposledy jsem tam byla před měsícem a to bylo "nic" oproti tomu,jak to tam vypadá teďka!Teď už potřebuji jen psa a k Víťovi se můžu nastěhovat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 19:54
- Nahlásit
LUCKA
no tak to je parádní zpráva, už abych tam byla!!! KONEČNĚ mám pořádně kam jezdit, juch juch jupí! Už jen mít kopu penízků a nemuset chodit do práce a jsem tam pečená, vařená! No ale i tak, fakt skvělá zpráva, to mě potěšilo! Dík za fantastic zprávu!
|
Puna
|
# Zasláno: 21 Pro 2005 20:40
- Nahlásit
Denisa
ahoj, no to je jasný, že by jsme chtěli někdy jít s váma ven.Mrzí mě,že to nevyšlo tehdy s tím "malým" Lumpíkem a samo, že s Giordinkou
Tak doufám, že se někdy v dohlednu domluvíme..
Nám ted nějak blbnul internet, takže jsem určitě přišla o tisíc věcí, než to tady pročtu...
Jinak ta tvá péefka je úplně úžasná, oboum vám to tam moc sluší..
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 20:56
- Nahlásit
http://www.mujpes.cz/jmena.php?PHPSESSID=ccbea2b0f2ed60d75df7fd332642c a84
tady je spousta inspirace
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2005 21:42
- Nahlásit
Puna
tak bezva, domluvíme se. Kdyžtak mi napiš na giopi@seznam.cz ať mám na tebe mejlík, přes něj se líp domlouvá. No a taky mě téměř každý den najdeš na boxím fóru... Zatím ahoj! Jo, dík za pochvalu PF, no je takový prdlý trochu , no jako já
|