Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Odjezd
Autor Zpráva
Abby
# Zasláno: 7 Úno 2005 08:13
- Nahlásit

Zdravím všechny. Řeším teď jeden problém se kterým si nevím rady. Máme s manželem fenku Německého ovčáka. Jsou jí dva roky. Teď máme možnost jet do Anglie, vydělat si peníze a naučit se anglicky. Nic by tu ale nebylo takovou překážkou jako je naše čubinka. Postarat se nám o ní má kdo, to není problém, ale mám strach, aby jí to nějak nepoznamenalo. Je na nás dost závislá. Je to prostě náš miláček. Pro mě je hrozně těžké jí tu nechat. Ale spíš se bojím o to, jak to ponese ona. Můžete mi nějak poradit, co dělat? Je to hodně sobecké nechat jí tady a odjet na rok pryč? Bude mě pak vůbec poslouchat? A co změna prostředí? Prosím o nějakou radu nebo názor. Děkuji moc

Tchor
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2005 08:19
- Nahlásit

Vsecno zavisi hodne na tom jake ten kdo se o ni bude starat ma zkusenosti se psy. Neni problem si fenku natahnout na sebe behem nekolika malo hodin a to tak ze uz vas vubec nebude postradat, ale to znamena se ji venovat. Takze pokud je ten clovek spolehlivej a ma zkusenosti se psy velkeho plemene tak bych se toho nebal.

Abby
# Zasláno: 7 Úno 2005 09:15
- Nahlásit

Děkuji za odpověď. Byla by u někoho, kdo zkušenosti se psy má. Dokonce přímo s Německými ovčáky. Dokonce si myslím, že kdybych chtěla, tak jí vezmě občas i na cvičák. Takže si myslíš, že by to nebyl problém? Hrozně moc děkuji za názor.

niniel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2005 19:08
- Nahlásit

Kamaradi hlidali beagla, kteremu odjela majitelka na 5 mesicu. Pes je ma rad, ale jeho panickou zustala majitelka i po navratu, takze se toho nebojte.

malika
# Zasláno: 25 Bře 2005 19:43
- Nahlásit

rok mi připadá jako hodně dlouhá doba v psim životě pro vás i pro pesanku

Jerryk
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2005 20:13
- Nahlásit

Vyprávěla mi jedna chovatelka, co dřív cvičila ovčáky pro policajty, že u jedné "její" feny se objevila dysplaska a policie ji chtěla utratit. Naštěstí se o tom dozvěděla, tak si jí vzala zpátky a fenka se na ní i po několika letech pamatovala. Potřebovala ale prý delší čas aby si zase zvykla, protože byla vycvičená na jednoho páníčka (prý se tak policejní psy cvičí).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání