| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:39
- Nahlásit
upozornuju vsechny, ze se opet jedna o jeden muj typicky prispevek, tak snuska kecu o nicem a bez valneho dopadu na chovatelskou praxi ... ja jen at to nekdo necte cely zbytecne a neocekava na konci nejakou pouzitelnou pointu
Vcera vecer pri venceni jsem se opet zamyslel ... Nestava se mi to casto, ale neboli to, tak proc to jednou za mesic nezkusit. Zaujalo me, jak se najednou ze vsech baraku na sidlisti vyrojili pejskari. A pak jsem to pochopil. V televizi skoncil nejaky film. To me privedlo na myslenku, ze je naprosto zbytecne evidovat sledovanost jednotlivych televizi pomoci peoplemetru (mimochodem, moje chabe znalosti anglictiny mi nejak nedovoluji prijit na to, proc se tomu tak rika. Meri to lidi??). Pokud nekoho zajima, kolik lidi se diva na jaky program, muze se postavit na sidliste pred panelak a sledovat, jak se po skonceni prenosu z reality show vyda vencit sve milacky 14 lidi, po skonceni primeho prenosu z opery 2 lidi, po skonceni fotbaloveho zapasu 4 lidi. Z toho lze uvodit, ze 70 % divaku sledovalo reality show, 10 % operu a 20% fotbal. A je hotovo. Jedine, kde by to nebylo mozne merit je na vesnicich, tak podil vesnickeho obyvatelstva pripocteme nove, tam stejne nic jineho nesleduji ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:48
- Nahlásit
Jirikovo
Jaj, jak dlouho ti trvalo, než jsi tuto studii vypustil do světa???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:50
- Nahlásit
Jandula
Já mám zase zkušenost, že v půl šestý ráno venčí 1 člověk ze 100 (to jsem já), ostatní vylejzají mezi 7-8 ráno. Večer nejvíc pejskařů potkávám po 9 (také po skončení BB)... Neměřila jsem tím sledovanost pořadů, ale vyvodila jsem si, že jsem jedinej blázen, kterej venčí brzo, jelikož musí do práce...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:51
- Nahlásit
Jandula
ja nevim, asi tak dve minuty nez jsem to napsal .... proc??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:52
- Nahlásit
Jandula
klidne si napis sama sobe ...
dobra, muzeme tuto studii rozsirit na celkovou zivotni uroven. je videt, ze ve vasi ulici jsi jediny tezce pracujici ty, ostatni chodi do prace na devatou ...
|
Velveta
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:52
- Nahlásit
No u nás když je pěkně třeba o víkendu a vysvitne sluníčko,tak se to pejskařema jen hemží.Když je sychravo a hnusně,potkám 1 nebo 2.Někdy taky nikoho.Jenom já blázen jsem se psem venku Ty lidi sou tak líný a zalezlý doma u televize...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:53
- Nahlásit
Jirikovo
Jen tak, taková hloubková studie zaslouží ocenění... tak jsem chtěla vědět, v jaký finanční rovině by se to pohybovalo, tudíž kolik jsi nad tím strávil hodin... tzn. nic moc... tzn. peníze téměř žádný...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:54
- Nahlásit
Jirikovo
je videt, ze ve vasi ulici jsi jediny tezce pracujici ty, ostatni chodi do prace na devatou ...
ježíš - konečně to někdo uznal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:55
- Nahlásit
Jandula
no sepsani studie bylo rychly, ale musis zapocitat dlouhodoby vyzkum provadeny pri kazdodennim venceni ... takze kdyz bychom ty hodiny secetli, vynasobili beznou sazbou za marketingoveho experta, tak bych nemusel cely pristi rok do prace
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:56
- Nahlásit
Jirikovo
Jestli se nemýlím tak naposledy si se zamyslel cca před týdnem (viz Poslední pokus o určení rasy...) Tak nebuď zas tak skromný
Jinak někteří z nás venovanů čučí raději než na Novu na skutečné hvězdy na nebi (neni tu tolik světelného smogu) anebo sousedům do oken. Můj manžel s oblibou čučí do lednice. A když tam zmerčí šišku tlačenky a v ní zapíchnutou vlaječku s nápisem UŽ NIC NEJEZ!! tak jde teprve čučet na ten fotbal.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:56
- Nahlásit
Jandula
jenze za me uznani tohoto faktu si stejne prd koupis ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:58
- Nahlásit
Ketrin
no vidis. pomoci mych zcela novych a prevratnych metod by mozna slo rozsirit vyzkumy globalneji a nesledovat jen co lide sleduji v televizi, ale sledovat, co sleduji celkove. ja ktery mam v lednici stabilne tak prazdno, ze i pavouk se radeji obesil, tak muzu sledovat bud televizi nebo hvezdicky. a jelikoz bydlim pobliz sidliste, jehoz svetla neumoznuji dostatecny esteticky zazitek ze sledovani hvezdicek, tak musim koukat na televizi. ale jenom v pripade, ze je tam fotbal. jinak mam tv spis na ozdobu ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 20:44
- Nahlásit
Ketrin
no jó, to je ale lákadlo, dávat do ledničky šíšku tlačenky
ale musím přiznat, že na hvězdy se kouknu častěji, než na Novu
|