Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomoc!!!!! ukradli nám pejsky
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:15
- Nahlásit

V noci z 13. na 14. prosince ukradnuli mé kamarádce pejska tměvě vlkošedého NO z kotce. Je z Brandýsa nad Labem, ul. Královická (sídliště) Jmenuje se RENO. Pejsek má zvláštnost a to tu, že má na hlavě mezi ušima obráceně rostlý proužek srsti (něco jako na hřbetě ridgebacka), a dále je po komplikované zlomenině pravého hlezna. Je to jedinec, jehož tetovací číslo je: 07967. Se psíkem bylo i štěně, které se jmenuje Eso a jeho tetovací číslo je 07272. Kulhá na přední packu, protože má dysplazii loketního kloubu. Za informaci, která bude směřovat k nalezení psíka, je vypsána odměna.
Kontakt je na mém mailu: jardahudecek@seznam.cz, nebo tel číslo 603531759

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:26
- Nahlásit

já bych těm pejskům strašně moc přála návrat k paničce, ale realita je bohužel smutná a kamarádka už své psy nejspíš nikdy neuvidí. Pokud někdo ukradne psa přímo z kotce, rozhodně ho krade za určitým úmyslem - buď výhodně prodat, nebo ještě hůře - sežrat.... Pokud by se jednalo o první variantu, ještě je možnost obhlížet inzeráty typu "prodám".....ale ti co kradou psy tímto způsobem je většinou kradou s tím, že kupce už mají předem zajištěného.....Je to opravdu hnus a hyenismus. Těch pejsků je mi moc líto.

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:22
- Nahlásit

Asi bych dala echo na svaz kdyby někdo požádal o duplikát původu průkaz nebo avízo rozhodčím kdyby viděli ovčouna s tímto číslem. kamarád takhle našel svoji fenu po 4letech.

ati
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:27
- Nahlásit

Nechci Vám brát iluze,ale NO se kradou stále a to za účelem dalšího prodeje. Chodili na cvičák nebo závodit?

Pavla
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

Kopírováno z mujpes:
Tak holky, jedna dobrá zpráva - toho staršího pejska našli - někdo ho vypustil v Praze v metru ... nechápu přoč ho teda ten dotyčný ukradl, ale hlavní je že se našel o tom mladším bohužel žádná informace ...

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:59
- Nahlásit

to Pavla: děkuju za okopírování, byla jsi rychlejší já, chtěla jsem to sem hned napsat ...
Doufám, že se najde i ten mladší hafan ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání