| Autor |
Zpráva |
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:31
- Nahlásit
Prosím o pomoc při hledání.
Konečně se rozhodlo, že v naší vesnici bude cvičák. Zařídil to kamarád a obecní úřad bude příští týden schvalovat. Kamarád je zkušený psíkař, dalšího kynologa už sehnal, ale protože obecní úřad chce od nás fotky, jak by to mělo asi vypadat, ráda bych jestli by jste nemohli přidat nějaké odkazy na vaše oblíbené cvičáky (fotografie), abychom to mohli předložit úřadu a i trochu se inspirovat, i když jakousi představu máme. Děkuji moc.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:37
- Nahlásit
Na www.dux.cz tam myslím nějaké fotky najdeš
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:52
- Nahlásit
Jinak další fotky na www.zkosvinov.info
|
Šárka
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:54
- Nahlásit
www.kkzetor.cz
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:50
- Nahlásit
Děkuji moc, ani jsem nečekala, že se někdo ozve tak brzo. Máte skvělé stránky a cvičáky. Náš bude sice zatím menší, časem bychom chtěli vybudovat i menší klubovničku.Jsem moc ráda, že konečně něco takového u nás bude a snad to všechno vyjde, jak si přejeme. Zatím kdo chce cvičit psa na cvičáku musí dojíždět 25km.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:09
- Nahlásit
*sara*.
A kde že ten cvičáček bude?
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:20
- Nahlásit
Na Domažlicku, v takové menší vesničce směrem na Plzeň.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:22 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Tenhle cvicak uz bohuzel neexistuje je to byvala ZKO Zvoleneves
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:25
- Nahlásit
možná bude jednoduší když si do vyhledávače zadáš ZKO a naběhne ti několik stránek. Potom uvidíš i jak to vypadá. Nebo jela se na nějaké cvičáky podívat. Víš není moc důležité jaký je cvičák ale jaká je tam parta
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:26
- Nahlásit
Hezké prostředí. A to je klubovna nebo je to u rodinného baráku?
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:33
- Nahlásit
Jo,to já taky dávala, něco jsem prohlídla, zkoukla, ale chtěla jsem vidět i vaše oblíbené cvičáky. A pár cvičáků jsem viděla taky. Jeden je dokonce kousek od nás(5km), ale odtud několik psíkařů odešlo, protože ten hlavní kynolog uznává jen NO a nic více, jiné uráží (např RTW je vypasené prase, které nemá se psem nic společného a jiná plemena se na výcvik nehodí, protože jsou blbí).Takže lidé z okolí raději dojíždí dál.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:54
- Nahlásit
*sara*.
To byla klubovna postavena jeste za Svazarmu.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:57
- Nahlásit
*sara*.
Tak to závidím že se cvičák schválil...já napsala na náš úřad vzakz ( přes www.stránky) zda se nebude v blízké době realizovat třeba nějaké psí místo - kde by byly překážky atak ale odepsali mi, že se nic takového neplánuje, leda že bych sehnala plno lidí...což se nestane Takže tady se nic dít nebude, navíc tu nemám žádnou sspřízenou duši
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:01
- Nahlásit
Azoráček
Mi jsme scahneli plac rok a to jsme byli oficialne fungujici klub akorat jsme nemeli pac, nakonec se povedlo sehnat plac docela peknej, ale je to hodne litani a starosti.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:06
- Nahlásit
Tchor
Právě rptoo tu asi nikdo nic nechce...navíc není kdo by tu cvičil...já bych nemusela mít přímo cvičák, stačí klidně obyč oplocený pozemek a třeba i s nějakýma překážkama...to by byl přímo ráj Jsme malé město, okolo lesy, míst pro realizaci je tu také mnoho.....
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:30
- Nahlásit
Azoráček
zkus se podivat na seznam cvicaku http://www.kynologie.cz/cks/seznam_zko/a.htm jestli nemate v okoli nejakej cvicak.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:31
- Nahlásit
Máme, Heřmanák a Chrudim, ale rodiče mě tam nepustí, nemužu jezdit, zdáse jim to zbytečný. Jak říkám, já bych třeba i mnohem radši nějakej ten plácek
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:31
- Nahlásit
Tohle není moc inspirativní, ale spíš k žasnutí
agilití část cvičiště, v pozadí rafinérie
http://www.kynologiekralupy.wz.cz/
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:38
- Nahlásit
No u nás zařídil kamarád právě menší místo (jsme rádi alespoň za to), pak sháněl podpisy a dal to radě.Začneme hned zjara.Dokonce úřad i přispěje.Oplotí se to, udělají se odkládací prostory na psy, zatím jednoduché, pár překážek a tu klubovničku tedy časem. Jde jen o to, aby se zvládl základní výcvik a pejskové byli spolu. Doufám, že nás bude hodně.
Ono to chce asi Azoráčku sehnat doopravdy víc spřízněných duší, u nás to taky dlouho nešlo. Zkus se optat lidí, co mají pejsky , něco sesmolit a předložit jim to tam "nahoře".
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 23:19
- Nahlásit
*sara*.
Zde par fotek ze ZKO Hanychov Liberec. Klubovna pamatuje Svazarm, ale staci...
a cvicak s prekazkama...
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 23:27
- Nahlásit
Hezký. Ta klubovna, i když pamatuje hodně, je skvělá. A hlavně máte nádherně velký prostor.
My to ze začátku s klubovnou máme vyřešené. Místo se nachází kousek za místní hospůdkou, takže místo na sezení zatím máme.Ale už se těším, až to bude fungovat všechno tak jak má.Jako ty vaše cvičáky.
|
Šárka
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 15:52
- Nahlásit
Pro Suesie:A ty jsi která na té fotce? Taky jsem chodila k Novotnému na cvičák, je to tam super. Končili jsme na jaře. Je mi moc smutno, mám to ale trochu z ruky( asi 30 km) jinak bych určitě chodila dál. Dívala jsem se na ty jeho stránky a našla jsem se na fotkách na úvodu. Tak se měj Šárka
|