Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šíleně blbne
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

Ahojky, taky Ti vaši mazlíčci, když jdou ven, tak strašně řádí a blbnou? Mně jenom stačí, když naší malé ukážu obojek a vodítko, začne lítat jak poděs kolem dokola a nasadit jí ten obojek, to je kolikrát opravdu o nervy... Naháním jí po celým bytě, než se mi ji podaří čapnout. Tak jsem přemýšlela, jestli je z tý procházky tak odvařená nebo jestli se jí ven nechce..

monika
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:20
- Nahlásit

mě stačí říct slovíčko "ven" a začne vichr z hor.dogina začne lítat a smete všechno a všechny co jsou v cestě.bojujeme s náhubkem a pak já celá zpocená otevřu dvěře a ona vystřelí jak z rakety.

Pupy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

jj když řeknu "jdeme ven?" tak Pupyna začne řádit a knučet.
a nasadit jí ten obojek, to je kolikrát opravdu o nervy...tak tkový problém naštěstí nemám já řejnu "Obojek" nebo "košík" a Pupynka pěkně nastavý čumáček, takže ji nasadim obojek i košík jednou rukou.

ira
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:05
- Nahlásit

PÚJDEME VEN,kouzelná slova,kterým rozumí každý pes.
Jakmile tuto větu vyslovím,musíme okamžitě jít,protože kdybych se ještě zdržovala,tak mi psiska zboří barák a ujišťování ,že ZA CHVÍLI PÚJDEM,vůbec nepřichází v úvahu.Stejně jako když řeknu DÁME KULIČKY.tzn večeře.

Pupy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:18
- Nahlásit

ira
nebo když řeknu "chceš piškotek?" nebo jen "piškotek" tak to knikne a beží do kuchyně a tam čumí na skříň, kde jsou piškotky. Vždy chodíme k jedné paní do jiného vchodu(než bydlíme my) a ta paní dává Pupyně vždy piškotky. Vždy když vcházíme do toho vchodu tak Pupyna strašně knučí po celé bytovce a ryhle se hrne k té paní. Ona má asi lepší piškotky než my

bord
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:20
- Nahlásit

ira
To takhle muž zavelel jdeme ven,jenže při obouvání zjistil,že jdou na něj nějaké podezřelé tlaky,tak ještě rychle na wc no a pes pro to neměl žádné pochopení a vyštěkával ho před záchodem.Když jsem se nevinně zeptala,co to dělají za randál dostalo se mi odpovědi,že ani jeden z nich se nechce podělat...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:10
- Nahlásit

bord

jo, tak to bylo dobrý

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:19
- Nahlásit

naši psi se můžou zbláznit, když vidí, že se chystá procházka....Mladej si taky nechce nechat nasadit obojek,jak je nedočkavý, už by popadl nejraději vodítko a mazal ke dveřím, takže pokaždé přivolávám a "sedni"....pes sedí, ale strašně neklidně a často mi při nasazování obojku poskočí a je z toho "berany berany duc" Prostřední pejsa neskáče, ten ale zase šíleně pobíhá od páníčka či mě ke vrátkům a na nasazení obojku taky nemá čas.....takže opět v sedě, ale pejsa u toho pořád podává pacičky, takže naše vejprava ven někdy trvá třeba i 10 minut než "uklidníme" psy ti se pak ještě zpravidla "poperou", kdo vyběhne první ze vrátek

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:30
- Nahlásit

To u nas su dva stavy na "ideme von":
1. Pes sa zdvihne, mava chvostom, pomaha mi obliekat sa.
2. Pes ide na miesto, tam si lahne a pre istotu sa na mna ani nepozera, lebo to by moholo znamenat, ze by bol predsa von zavolany

Takze Hugo je tak pol na pol Potom je este jeden stav, ked sice ide, ale vidim na nom, ze len kvoli tomu, ze nechce zostat sam, ale tiez nadseny z toho velmi nie je. Staci vsak stretnut prveho psa a uz je vo svojej kozi

černotka
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:51
- Nahlásit

To našemu šmudlovi stačí, abych se zvedla do koupelny, pro kalhoty... prostě jakýkoliv náznak toho, že někam jdem a může se zblátnit. Kolikrát vyvádí tak, že se bojim, aby si neublížil - znáte to¨, laminát klouže... A to je venku skoro pořád

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:06
- Nahlásit

Tak tohle znám moc dobře, ty nervy, když potřebuju jenm přemístit obojek, aby náááhodou nezacinkaly známky nebo něco podobnýho... Protože jakmile "jdeme ven" tak psice hopsá na kliku u dveří nebo se motá dokolečka, ve většině případů kombinace obojího. Občas se musím až smát, jak se při tom všem hrozně moc snaží neštěkat a tak z ní vyleze jenom "mff" nebo něco podobnýho.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání