| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:07
- Nahlásit
Tak me po vikendove zkusenosti napadlo. Jak vas pes snasi, kdyz se panickovi povede prijit domu v podrousenem stavu? Znam psy, kteri to proste nesnasi, ®onie to nechape a chce si hrat a kamarad ma psa, ktery na opileho panicka reaguje okamzitym pocuranim nohou, coz jindy opravdu nedela ...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:10
- Nahlásit
Ještě jsme to nezkoušeli
A máme štěníka - jednou jsme měli domácí "večírek" - a jen jsem si říkala, aby to nezačal brát jako normu
|
viky
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:11
- Nahlásit
Jirikovo
jo, to je zajimavy tema. Ted jsem si vzpomela jaky to bylo naposledy. Teda moc si toho nepamatuju, ale vim ze pejsanum to nevadilo. Zato sousedi blbe cumeli.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:12
- Nahlásit
Já, jelikož jsem většinou řidič (a to zodpovědný) a k dobrý náladě alkohol nepotřebuju (aspoň většinou), tak mě ještě Sára neměla možnost přivítat v podroušeném stavu, ale zkušenost z ČR praví, že když tatínek přijde z "občerstvovacího zařízení", tak Sárinku uspí těmi výpary, takže chrní oba dva v jedný posteli...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:13
- Nahlásit
musim rict, ze pro me je nejvetsi problem, pripnout ji do voditka ... kdyz se nam tohle podari, tak vyrazime na prochazku. jen nesmi moc tahat, abych si nenabil kokos ...
|
viky
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:14
- Nahlásit
hahaha, to ja mam problem vubec vrazit klice do zamku....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:17
- Nahlásit
No tak já s malou ještě moc zkušeností, co se týče alkoholu v dechu, nemám... ale naši pesani u rodičů, tak ti jsou na ty alkoholové výpary přímo alergičtí, pokud je v podroušeném stavu někdo z rodiny a snaží se na ně mluvit, raději zalezou, pokud přijde někdo cizí a táhne z něho alkohol, tak dokonce i zavrčí...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:29
- Nahlásit
já jsem abstinent, takže mně by se "přijít domů v podroušeném stavu" stát nemohlo, ale mně se naopak jednou ožral pes Večer před výstavou a ještě navíc ve třídě "baby" Můj chlap si postavil neprozřetelně kelim s pivem na zem vedle lavičky a jak jsme tak koukali "na hvězdičky", tak mu štěník skoro celý kelim vylemtal, pak se choval jak prdlej, skákal, chtěl si pořád hrát a poté úplně odpadl a chrápal až do rána
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:31
- Nahlásit
Evik
no to se priznam, ze jsem jeste ®onie napojit nezkousel ... mozna by se potom motala taky a to voditko bych uz nikdy nepripnul, protoze sladit dva pohyby by bylo v danou situaci asi prilis ...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:31
- Nahlásit
Našemu psovi to zatim ani nevadilo, s cizíma alkoholikama se zatim nesetkal, ale nás už vyzkoušel. Zrovna v sobotu v noci sme přišli docela namol a šel nás obvykle radostně přivítat a pak s námi i ležel v posteli. Chrápal nahlas on i páníček.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:38
- Nahlásit
jinak naši psi ještě neměli příležitost, že by přišel ožralý páníček či panička domů, ale na cizí opilce reagují agresivně, hlavně prostřední pes...(je z útulku a jeho minulý majitel byl nejspíš ožrala, protože co ten dělá, když vidí opilého chlapa.... :rolleyes ještěže ty opilce potkáme zřídkakdy
|
Břetislava
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:44
- Nahlásit
No už několikrát jsme se o tomto tématu s přítelem bavili. Náš labrouš, pokud z nás cítí alkohol, tak absolutně přestane poslouchat. Takže pokud jdeme venčit, tak je vždycky na vodíku, protože se nám dříve stávalo, že jsme ho třeba půl hodiny nemohli přivolat, protože pořád lítal a skákal kolem nás a absolutně na nás prděl.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:58
- Nahlásit
Břetislava
mám naprosto opačnou zkušenost - pesan poslouchá mnohem líp . My ho sem tam berem na oslavy narozenin a tak, takže je zvyklej a vůbec mu to nevadí. Kdyby moh tak nám to pivo všechno vypije
|
Rejpalka
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:13
- Nahlásit
V podroušeném stavu jsem našla psa já,když sežral všechny rumové koule.Spíš mu bylo pěkně blbě,ale táhlo to z něj na sto honů.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:13
- Nahlásit
Na cizí ožralce mi psi reagují dost ostře,ale když se mi domu vrátil manžel skoro jako mrtvola (dodnes nechápu ani já a ani on jak se dostal domů), tak si holky lehly k němu každá z jedné strany a strašně o něho pečovaly.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:57
- Nahlásit
Hugo opilcov neznasa, ale ked mne sa podarilo po "narocnom vecere" (stava sa raz za par rokov, prvy krat za Hugov zivot) prist domov nad ranom v stave vysokej blazenosti, pricom som robila rozne blbiny, tak Hugo ma stale olizoval a tlacil sa na mna. Priatel mi povedal, ze som toho psa vydesila a asi najviac vtedy, ked som sa rozhodla, ze ked pes stale spi so mnou v posteli, tak dnes je cas, aby sme spali v jeho posteli. Tak som sa upelesila na jeho deke a pes si lahol vedla mna na zem a dokladne ma olizoval Asi sa bal, ze uz nema vlastne miesto v tejto domacnosti
|
*sara*.
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 23:35
- Nahlásit
On to každej pes snáší asi jinak. Náš jeden pes ten pivčo miluje, když vidí prázdnou flašku, tak jí porazí a vylizuje co se dá. Jednou manžel přišel docela "jasnej", ulehl na kobereca usnul a on ho olizoval jako blázen, úplně se v tom vyžíval.Hroznou radost, skákal přes něj jako prdlej.
Mladá psí slečna se piva štítí, ta krabatí čumák, jen když cítí pivo a desetiletej rotvík ten od malička nesnášel opilce nebo když z někoho cítil alkohol. Vrčel a krčil nos.
|
Radik
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
To moje bejvala psinka pivo milovala.Jednou jsme delali grilovacku na chalupe a ona jakmile videla postavenej pulitr na zemi...sup na nej Rikala jsem tem dobrackum at davaj pozor a nenechavaj to vsude valet ...a jak to dopadlo??? Motali se vsichni i s mym coklikem
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:00
- Nahlásit
Bohužel tento obrázek alkoholem páchnoucích páníčků vrávorajících po bytě a nesmyslně se smějících něčemu imaginárnímu je Garfieldovi dobře známý. Kupodivu mám pocit, že žádnou změnu nepozoruje a je mu to šuma fuk a spokojeně se raduje s náma.
Možná je to tím, že jsem magor až do té míry, že po alkoholové pecce žádná změna chování nenastává, neboť jsem totálně trhlá i za střízliva.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 14:24
- Nahlásit
naše Bela pivo miluje už od malička, tedy alespoň lahve od piva
www.kocovi.com/bela
ovšem na napájení psa během oslav jsem vyhlásila přísné embargo, neboť tu byly tendence napájet psa tvrdým!!!
|