| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:26
- Nahlásit
Napište odkud máte pejska a pochvalte(pomluvte) chovatele. Kolik bylo pejskovi když ste si ho brali a kolik mu je ted a jak se změnil? A jak jste ke svým pejskům přišli
Já mám fenku z Domažlis z ps a nebýt chovatelky I. Hradecké která má stanici Z JENIVE tak nikdy bych Pupynku neměla. Přivezli jsme si ja ve 3 měsících a všeho se bála i malého plyšáka. Ted jsou jí 3 roky a má už jen trochu strach z lidí a někdy taky zlobí ale umí ńěkolik triku a cviků a stále ji učim něco nového.
Přišla sem k ní tak že mi umřela moje 11 měsíční fenka a já to napsala té chovatelce a ona mi dala kontak na polic.stanici kde má zrovna svojí fenku která má zrovna štěnata. Tak přišla Pupynka k nám i když bych ji někdy za něco uškrtila tak i přeto její zlobení je to moje sluníčko. Bez ní ani ránu
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:34
- Nahlásit
Pupy
A odkud jsi ze mas pesa z Domazlic??
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:42
- Nahlásit
krynduska
český brod. Pro první fenku jsme jeli dáááleko a pro druhou taky ale ono to stojí zato si zajet někam dál
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:44
- Nahlásit
Pupy
Tezko ti tady nekdo bude pomlouvat chovatele, to se nedela...
Jinak pochval chovatelum bych mohla dat nekolik, ale radsi jim to reknu a rikam osobne.. K pejskovi jsem prisla tak, ze jsem si ho za trzni hodnotu koupila. A ne jednoho. A v povaze byly a jsou skvele - fenky... A plysaku se nebaly...
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:45
- Nahlásit
Pupy
tak to jsi jela fakt daleko ...a po kterych psech mas Pupy.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:06
- Nahlásit
Mému štěndu bylo zrovna včera 6 měsíců . Už jsem ztrácela naději, že se narodí, protože se rodila samá hnědá štěňátka... až v Ostravě se jediný černý pejsek narodil ! Byla jsem happy a dálka mi vůbec nevadila /Havlíčkův Brod-Ostrava/. Chovatelka je úplně super!!! Denně si píšeme mailíky a můžu se na ní ve všem obrátit
Bobísek je hodně učenlivej a někdy pěknej lotr!!! Má svoji hlavu, ale už ví kde jsou hranice, ale zkouší a pokouší...no, asi jako každý štěndo . V lednu pojedeme na první výstavu a mám z toho docela bobky....taky daleko /Olomouc/.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:26
- Nahlásit
..já mám doma dva dobrmany jednoho s PP (chovatelka - supr) a jednoho bez PP .. ale bohužel jsem někde na ně zajeb..a kontakt, protože jsem si myslela, že nebudou chtít vědět, co a jak, když chovají bezpapíráky.. ale teď je mi to líto, protože je to bezva pes a na práci přímo úžasnej a chtěla bych jím to dát vědět, jenže bohužel nevím jak... ani si nepamatuju název vesnice odkud Arny je. Vím jen, že jsme pro něho jeli až k Pardubicím a že krom třech odtrostlých dobroušů chovali ještě papoušky.. tak asi tak.
A do Olmiku jdu s tou s PP taky.. je to naše třetí výstava, tak už takový bobky nemám, ale stejně určo zatrapasíme.. na té poslední jsem si třeba vesele vystavovala s prošoupanýma riflema, ale naštěstí jsem měla delší mikču, tak to nebylo vidět.. akorát jsem se k ní nemohla moc ohnout, takže se to na postoji trošku podepsalo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:28
- Nahlásit
.. jsem ještě nedodala, že tu proušoupanou díru jsem měla samo že na zadku..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:35
- Nahlásit
tak moje ®onie je z tohodle utulku a musim rict, ze pokud by nekdo z okoli chtel pesana z utulku, tak muzu vrele doporucit ...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:46
- Nahlásit
Tezko ti tady nekdo bude pomlouvat chovatele, to se nedela...já myslela jako kdyby někdo měl štěně(které př zachránil) které se mělo blbe atd. nemyslela jsem přímo pomluvit
krynduska
Enny z Jenive + Caro Hartis Bohemia
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:52
- Nahlásit
Fifi
plyšáků se nebojí ani naše kotě,pěkně je mučí
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:20
- Nahlásit
Já mám prvního dobrmana taky z útulku (Řepnice u Ústí n/L) a pro štěndo jsem si jela taky dost daleko, až ke Kroměříži. Štěndo je bez papírů a že by chovatelka byla zrovna super to se říct nedá.Lhala nám, že je odčervený a nebylo a pak jsem s tím měla problémy.Čubince je 9 týdnů a už je z toho v pohodě (máme jí od 6 týdnů) a kouše všechno co jí přijde do tlaminky, včetně mojí ruky , ale je učenlivá a rychle chápe tak se trochu krotí, ale co se týče her s velkým hafíkem tak jsou stále surovější....
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:30
- Nahlásit
Mám doma labradora a měla jsem maliňačku, se kterou jsem se chtěla věnovat výcviku, bohužel nebyla zdravotně v pořádku a výcviku se věnovat nemohla, takže teďka ji má kamarádka jako mazlíčka. Pořídila jsem si druhou, ta je opět nemocná, takže také není na výcvik a začala jsem shánět novou fenku, nakonec jsem se rozhodla pro CHS de Alphaville Bohemia, kde Jitka /chovatelka/ nechávala krýt Funky de Alphaville Bohemia skvělým psem Arnem vad Gelders Spijker.Já teddy měla zamluvenou fenečku, tolik vysněnou fenečku,po super rodičích...štěňátka se narodila, narodilo se 8 miminek - 7 kluků a 1 holčička! Jenže na holčičku byly celkem 4 zájemci, i se mnou...ale mám štěstí, fenečka bude za pár týdnů moje, takže tohle je opravdu MOC vytoužená fenečka a už při tomto výběru říkám, že jsem měla opravdu veliké štěstí!!!!
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:54
- Nahlásit
LUCKA
Tak si to s mimčem pěkně užívej.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:25
- Nahlásit
Děkuji však se už nemůžu dočkat!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:26
- Nahlásit
Jirikovo
A odkud jsi? Maršovický útulek je od nás docela kousek.
Jinak my máme našeho boxera s CHS BOSIM byli jsme si pro něj v Újezdě nad Lesy a byli jsme spokojený. Chovatelé nám vše řekli, byli jsme dvakrát i u nich doma a žádné problémy nebyli. Občas jim posílám fotky jak Viky roste, tak je dávaji i na jejich stránky. Samy maji dvě boxerky a dva boxery a jezdí s nima furt na nějaké zkoušky a jsou docela úspěšní.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:22
- Nahlásit
Já k Veverce přišla tak, že za mnou přišel kámoš, že jim jejich hafik nakryl jejich fenku a jestli bych nechtěla štěně, tak pak přišlo přemlouvání a domlouvání doma, abych hafíka mohla přinést. Už jako štěndo jsem si ji vyprala hned z první fotky (přiznávám kvůli barvě)... Brala jsem si ji v cca 8 týdnech, teď jí v listopadu byly 3 roky...
Už jako malá se k cizím lidem moc nehrnula a to jí zůstalo do teď... Jinak to byl prdloň prdlej a to je taky pořád
|
černotka
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:43
- Nahlásit
Já mám Oťadlo od jedný známý. Vzala si ho z útulku, byl úplně vystresovanej, ale měla ještě pár ,,větších,, pejsků, takže 2 dny po tom, co si ho odnesla jsem jí ho nekompromisně znárodnila. Oťas se strašně bál, vůbec nežral furt se klepal. Asi po 3 týdnech začínal bejt konečně veselý a temperamentní zakrslej pinč. 3/4 roku mi pak strašně naříkal doma, kdykoliv jsem odešla jen vynést koš. sousedům se to samozřejmě nelíbilo a tak jsme se odstěhovali... Teď je to rozmazlený zvířátko, který mi dokáže každý den projasnit.
|