| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:24
- Nahlásit
Nemáte někdo nápad na hračku, která vydrží dýl jak dva dny?Mám něm. dogu (11 měs.) a hračku máme tak na den,dva a je po ní.Koupili jsme nezničitelný patvar na přetahování a do večera byl v háji.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:44 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
určitě kong - http://mujkong.gigawebshop.com/
nebo tenhle výrobek od Trixie je moc super a vydrží :
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:45
- Nahlásit
žanda- moniko já koupila kost ze zooflexu a tu určitě nesežere. Alespoň můj stafík jí má už od prázdnin!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
http://www.tagisky.cz/vypis.asp?menuId=20&typObjektu=objZogoflex
tady je odkaz
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:49
- Nahlásit
a do třetice- Trixie dostane až od Ježíška,tak jsem zvědavá na trvanlivost.....žanda
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:57
- Nahlásit
dík, zkusím to, Vánoce jsou za dveřmi tak to dostane pod stromeček
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:52
- Nahlásit
máme míček - zogoflex a je opravdu nezničitelný, máme 11 měsíčního rotvíka a ten taky dřív všechno zničil, ale balonek drží a dokonce jsme ho omylem přejeli traktorem, tak se splácl a pak se vrátil do původního tvaru, nevím z čeho to je, asi z tvrzený gumy, je to pěkně tvrdý, ale má takovej měkkčí povrch, takže není zas jak šutr, každopádně je dražší, ale nám se tato investice už třikrát vrátila, takže do toho.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:54
- Nahlásit
nám zase strašně moc vydržel úplně obyčejný gumový kroužek, z takové té pevné, ale pružné gumy...pejsa se to snažil i překousat, ale nešlo mu to, vydržel. Koupili jsme ho v Obi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:30
- Nahlásit
Preco, preco vsetky lopticky vyrabaju male!!! 8.5 cm, ved to by mal v krku skorej ako by ju raz prehodil v papuli Prosim vas o nejakych loptickach co maju 10cm priemer (aspon) neviete?
|
ppga
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:46
- Nahlásit
pigie
Ja bežne v petobchodoch vidím aj loptičky väčšie a tých 10cm nie je nič nezvyčajné. Myslím, že aj vo všetkých internetových obchodoch ich majú. Skús pozrieť napr. www.baron.cz (tam som ich videla 100%) alebo www.hamham.sk (zdá sa mi, že aj tam ich mali). Tie nad 10cm sú väčším problémom, ale myslím, že baron má aj tie.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 00:30
- Nahlásit
ppga
Prepac, zle som to specifikovala. Musel by plavat, byt hladky, nerozkusatelny a hlavne nie prilis makky. Ja som fakt taku nenasla Ak mi das tip, budem rada.
|
ppga
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
pigie
Práve na tom www.baron.cz majú aj také, napr. Maxi tenisák (píšu, že aj pláva). Podobné "obrovské" tenisové loptičky som videla aj v Tescu, tuším tiež plávali. Inak neviem. Ja čo mám skúsenosť, tak buď nám loptička plávala alebo bola nerozkúsateľná. Dokopy to akosi neišlo a to som nebrala ohľad na veľkosť. Takže polovica loptičiek sa nám utopila a druhá skončila rozhryzená (našťastie nie hneď).
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:32
- Nahlásit
Koupila jsem našemu stafíkovi Konga (vel.L,červený) a vydržel mu přesně půl hodiny, než ho nahlodal a pak už to šlo samo
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:53
- Nahlásit
redhead
To jsi měla spíš koupit Extreme Konga.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:17
- Nahlásit
ppga
Tenisak mu pukne po pol hodine hrania Tych uz mame doma (tych velkych) rozkusanych asi 3
A ja dokonca poznam nerozkusatelnu plavajuciu lopticku, max. velkost ktora sa vyraba je vsak 7 cm. Maju ju aj v Auparku, pokial si z blavy Nasu velkost vsak nieeee
Kong nechcem, ja chcem gulaty tvar, nie granat
|