Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hračky pro psy
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:24
- Nahlásit

Nemáte někdo nápad na hračku, která vydrží dýl jak dva dny?Mám něm. dogu (11 měs.) a hračku máme tak na den,dva a je po ní.Koupili jsme nezničitelný patvar na přetahování a do večera byl v háji.

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:44 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

určitě kong - http://mujkong.gigawebshop.com/

nebo tenhle výrobek od Trixie je moc super a vydrží :

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:45
- Nahlásit

žanda- moniko já koupila kost ze zooflexu a tu určitě nesežere. Alespoň můj stafík jí má už od prázdnin!

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:46
- Nahlásit

http://www.tagisky.cz/vypis.asp?menuId=20&typObjektu=objZogoflex

tady je odkaz

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:49
- Nahlásit

a do třetice- Trixie dostane až od Ježíška,tak jsem zvědavá na trvanlivost.....žanda

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:57
- Nahlásit

dík, zkusím to, Vánoce jsou za dveřmi tak to dostane pod stromeček

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:52
- Nahlásit

máme míček - zogoflex a je opravdu nezničitelný, máme 11 měsíčního rotvíka a ten taky dřív všechno zničil, ale balonek drží a dokonce jsme ho omylem přejeli traktorem, tak se splácl a pak se vrátil do původního tvaru, nevím z čeho to je, asi z tvrzený gumy, je to pěkně tvrdý, ale má takovej měkkčí povrch, takže není zas jak šutr, každopádně je dražší, ale nám se tato investice už třikrát vrátila, takže do toho.

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:54
- Nahlásit

nám zase strašně moc vydržel úplně obyčejný gumový kroužek, z takové té pevné, ale pružné gumy...pejsa se to snažil i překousat, ale nešlo mu to, vydržel. Koupili jsme ho v Obi

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:30
- Nahlásit

Preco, preco vsetky lopticky vyrabaju male!!! 8.5 cm, ved to by mal v krku skorej ako by ju raz prehodil v papuli Prosim vas o nejakych loptickach co maju 10cm priemer (aspon) neviete?

ppga
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:46
- Nahlásit

pigie
Ja bežne v petobchodoch vidím aj loptičky väčšie a tých 10cm nie je nič nezvyčajné. Myslím, že aj vo všetkých internetových obchodoch ich majú. Skús pozrieť napr. www.baron.cz (tam som ich videla 100%) alebo www.hamham.sk (zdá sa mi, že aj tam ich mali). Tie nad 10cm sú väčším problémom, ale myslím, že baron má aj tie.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 00:30
- Nahlásit

ppga
Prepac, zle som to specifikovala. Musel by plavat, byt hladky, nerozkusatelny a hlavne nie prilis makky. Ja som fakt taku nenasla Ak mi das tip, budem rada.

ppga
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:57
- Nahlásit

pigie
Práve na tom www.baron.cz majú aj také, napr. Maxi tenisák (píšu, že aj pláva). Podobné "obrovské" tenisové loptičky som videla aj v Tescu, tuším tiež plávali. Inak neviem. Ja čo mám skúsenosť, tak buď nám loptička plávala alebo bola nerozkúsateľná. Dokopy to akosi neišlo a to som nebrala ohľad na veľkosť. Takže polovica loptičiek sa nám utopila a druhá skončila rozhryzená (našťastie nie hneď).

redhead
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:32
- Nahlásit

Koupila jsem našemu stafíkovi Konga (vel.L,červený) a vydržel mu přesně půl hodiny, než ho nahlodal a pak už to šlo samo

suesie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:53
- Nahlásit

redhead
To jsi měla spíš koupit Extreme Konga.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:17
- Nahlásit

ppga
Tenisak mu pukne po pol hodine hrania Tych uz mame doma (tych velkych) rozkusanych asi 3

A ja dokonca poznam nerozkusatelnu plavajuciu lopticku, max. velkost ktora sa vyraba je vsak 7 cm. Maju ju aj v Auparku, pokial si z blavy Nasu velkost vsak nieeee

Kong nechcem, ja chcem gulaty tvar, nie granat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání