Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jste teď smutný???
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

Když pomyslím na to, že můj Rot je teď sám doma a čeká, než se mu páníci vrátí z práce, tak mi je do breku .
Na 10hodinu ho jde tak na hodinku vyvenči přítelova mamina, ale stejně.... Pak je sám..... V 14,30 přivítá páníka a za půl hoďky mně . Pak přijde venčení, je tma a večer. Ráno do práce a pořád ten samí kolotoč. Ještě, že má páníček obtýden odpolední!!! To není sám tak dlouho !
No, když si prostě představím těch 9hodin bez nás, tak je mi ho vážně líto a rve mi to přímo srdce!!!!!
Jestli tady někdo můžete vzít pesana do práce, tak vám to mocinky závidím!!!!
Teď čučím do PC celý den a Rot je doma. Přitom by mohl být u mě, ale ani se neodvažuju na to šéfa zeptat....stejně by to nešlo, protože do práce ještě jedu vlakem .
Chtělo by to práci z domu, no....!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

Niko
jo, ale ja kdyz si predstavim, ze krome toho, ze je tam Ronie sama tak ji je spatne, boji se kazdeho zvuku, opatrne klickuje aby neslapla to toho, co uz v sobe neudrzela ...

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:03 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Tohle teď určitě dělá Rot.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:05
- Nahlásit

Jirikovo
Täk to máš teď ještě težší .... chudák.... A co den volna??

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:11
- Nahlásit

Niko
mám uplně stejný pocity každý den. Náš je doma sám taky devět hodin, ráno odjíždíme s manželem stejně a odpoledne se vrátim dřív já a on po mně, ale devět hodin tam je sám a je mi ho líto. Když vim jak vyhledává společnost, jak je rád v naší přítomnosti a pak tam musí být sám. Přitom já se v práci zrovna dneska pěkně nudim, tak bych byla radši s nim. A nebo ho mít tady, jenže to u nás nejde.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Niko
den volna? u nas u kapitalistu??? nepripustne ...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

Taky bych byla radši se psem někde venku, než v práci

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:20
- Nahlásit

...su ráda, že se na něho aspoň chvílu nemusím dívat...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:21
- Nahlásit

Mě jich teda líto není,naopak jim to závidím, když přijdu domů dřív,tak se na mě celý rozespalý dívaj s otázkou v očích - co tu proboha děláš tak brzo? teď je s nima často přítel celý den doma a říkal mi,že mívá stále častěji dojem,že se na něj dívají stylem - nechceš na chvíli někam vypadnout,že bysme si tu trochu zařádili

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:27
- Nahlásit

jana33
Taky mám pocit,že se pořádně prospí.Když je někdo doma,tak ho musejí hlídat.Ráno,při odchodu do práce,žádné výčitky nevidím,naopak si zaleze a chrupe dál.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:27
- Nahlásit

Ještě, že je pátek!!!!
Já právě hlavně kvůli tomu uvažuju, že bych chtěla ještě jednoho takovýho... , aby byli sami dva, ale teď to ještě nejde, je to štěně a je třeba se věnovat jen jemu, aby se nezanedbala výchova.... Ale určitě by to pomohlo, že!?
Pes je zvíře žijící ve smečce a být sám pro něj musí bý horším utpením než pro člověka.... achjo... nějak to na mě padlo...
Tak pro všechny, co jsou smutný...veselej dogíček

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:29 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Garfield
Něco veselejšího než "mokrá slepica"

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:31
- Nahlásit

Lenda
jana33
Mluvíte v množnym čísle...a tak máte hafanů víc....a tak to je asi trochu něco jiného....

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:34
- Nahlásit

Niko
nene stejný to bylo i s prvním pesanem a se Samem,když byl sám. Když je víkend,tak jsou šťastný,že jsem doma, přes týden si spokojeně den prochrápou a v šest se naštelují před dveře a čekaj na mě

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

Té mojí potvory mě teda vůůůůůbec není líto, spíš jí závidím.
Totiž pokud přijdu domů dříve než je zvykem, tak vidím ten její vyčítavý pohled, který mi říká: SAKRA? CO TU DĚLÁŠ TAK BRZO,NÁLADU NA TEBE BUDU MÍT AŽ ODPOLEDNE,TEĎ SPÍM A LASKAVĚ MĚ MOMENTÁLNĚ VYNECH. . .

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:37
- Nahlásit

No když jsme ještě měli jen jednoho psa - kníra (ten byl první), tak ten vždy při našem odchodu do práce či školy na protest zalezl do boudy, prochrápal tam skoro celou dobu, pak když se chýlila doba příchodu prvních lidiček domů, hlídkoval u vrátek a jakmile nás ucítil či uslyšel, honem se běžel schovat do boudy, a čekal až tam dojdem a pak jakoby otrávený, že ho budíme vylezl z boudy a milostivě se nechal podrbat Náš knír byl za mlada velká osobnost no a pořád je, i když už to tak nedává najevo

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:38
- Nahlásit

jana33
I když byl štěně?? To našemu bude půl roku, od mala je zvyklí být sám a kňuká ještě.... Nesprarví se to teda, až vyroste?? Že bude rád, že se prospí a má klid??

monika
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:39
- Nahlásit

naše dogina když jsem náhodou celý den doma tak je nevyspaná a vyčerpaná.nemá čas si lehnout a chrnět, to chodí pořád za mnou a somruje a linky

monika
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:40
- Nahlásit

mělo být u linky

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:42
- Nahlásit

Tak jak to tak tady čtu, tak to bude asi tím, že je Rot ještě štěně....je strašně aktivní a čilej... Čím víc pes stárně, tak chce mít asi klid pro sebe, co??? Je to tak?? Nebo vaše štěnda byla ráda sama doma už jako malá

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

No naša špageta nijak neprožívala, když byla doma sama celý den, chrápala v pelechu, i jako štěndo naopak taky při dřívějším příchodu vylézala z kanafasu a tvářila se rozladěně.

Dneska nebývá doma skoro nikdy sama, páč muž chodí na noční a když odcházím do práce, přichází domů.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:44
- Nahlásit

Najdi psa!

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:45
- Nahlásit

Té mojí je teď 18 měsíců a takhle v pohodě je zhruba od půl roku.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:46
- Nahlásit

Niko
každý správný štěndo ničí a kvičí, jsou to klubka nabitý energií. Takže buď v klidu, ono ho to přejde. Každý dospělý pes má rád pravidelnost a zajetý režim a naše odchody mu vůbec nevadí

Nahoda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:48
- Nahlásit

Niko - najdi psa

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:59
- Nahlásit

Zvedli jste mi náladu...ještě, že vás mám - teď se z toho červenám....!!!!!!!!

Anonymní
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:04
- Nahlásit

Správně socializovanému dospělému psovi doma není smutno. Navíc, když je předchozí den řádné utahán - hry, procházky, výcvik - ještě rád v klidu relaxuje.
Před lety jsem byla 14 dní doma s angínou. Mohla jsem sledovat, jak se během dne pes spokojeně přesouvá z jednoho chrápacího místa na druhé. Jakmile byla hodina mého obvyklého příchodu domů, ožil a začal mě provokovat ke hře.
Pes, stejně jako ostatní savci, potřebuje spánek. Někde byl udělaný žebříček, kdo potřebuje kolik hodin spánku - největší spáči byli lvi, nejmenší myši.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:06
- Nahlásit

Tak, když už vás mám na drátě, tak se ještě jako začátečník zeptám : máme Roťana v jedný místnosti, aby nemohl nic zničit, ale samozřejmě ho chceme postupem času nechat běhat v naší nepřítomnosti i do obýváku, chodby a kuchyně. Doufám, že to tak někdo z vás taky praktikoval a řekne mi /resp.napíše/ od kdy ho nechal běhat po skoro celým bytě. Bojím se, aby jednoho dne, kdy bude vpuštěn tam, kde sám nemohl, tak bude jak časovaná ničící bomba

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:08
- Nahlásit

Hlídač, který hlídá, když nejste doma...

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:09
- Nahlásit

Niko
jakmile špagetka vydržela celý den bez počůrání, měla volný celý byt, vč. ložnice, kde s náma spinká. Bylo to kolem 5-6 měsíce.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:10
- Nahlásit

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:12
- Nahlásit

A nedemolovala ani první den nic?? Rot je jinak hodnej, ale aby nebyl jak urvanej ze řetězu

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:13 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit

Doufám, že vás ty animace nes****

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:13
- Nahlásit

Niko
no ona nikdy nic nezničila, krom jednějch mejch koženejch pantoflí, ale pak to bylo v pohodě.

Niko
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:15
- Nahlásit

fromeli
Díky, už bych to mohla zkusit... A jakže je dlouho sama doma??

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:18
- Nahlásit

Niko
Já mám třetího psa.Dělám nepravidelně,tak vidím,co dělá když jsem doma.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:32
- Nahlásit

Niko
dávej mu do té vyhrazené místnosti klacky, papíry (např. letáky). Až uvidíš,že třeba roztrhá jen jeden, nebo si žužlá jen jeden klacík a taky jen trochu,tak pak už můžeš zkusit nechat ho volně v celém bytě.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání