Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / "Lietacky" - dvere pre psa
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:08
- Nahlásit

Prosim vsetkych co tieto dvere maju, aby mi napisali svoje skusenosti. Idem kupovat byt a velmi rada by som taketo dvere dala psovi urobit na balkon, aby sa mohol ist schladit kedykolvek bez nasej asistencie.
Potrebovala by som vediet, aky je cez ne unik tepla, ci take vobec na svojho psa v kohutiku 71cm zozeniem a vsetko, co vas napadne.

Dakujem

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:53
- Nahlásit

na Huga snad aby sis ty lítačky nechala vyrobit néé dělám si srandu. Něco takového by taky mělo existovat. Já sama s tím zkušenost nemám, ale můj známý ano - má sice křížence jezevčíka a "srnčího" pinče, ale lítačky má z domu na zahradu a fungují mu dobře. Větrání tepla není nijak drastické (ledaže by si pes vlezl doprostřed a zůstal tam stát půl dne )

http://www.baron.cz/ tady je odkaz na jedna dvířka od Barona, tak mrkni, zda myslíš, že by to bylo ono

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:54
- Nahlásit

aha, ono to sem nevloží přímo odkaz na ta dvířka, tak je to v sekci "dvířka"

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:55
- Nahlásit

pigie
Zkus zajít na www.mujpes.cz na fórum Nova Scotia Duck tolling retrívr, chodí tam Maruna, která myslím kdysi psala, že má dva tollery v paneláku a mají dvířka na balkon.
Toller je sice mnohem menší než fundlák, ale základní věci jsou asi stejný.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

dvířka od barona máme taky, akorát co jsem koukala na ty velikosti co tam maji tak nevim jestli tam pro Huga nějakou najdeš. Největší je tam asi výška 40 cm.
My je máme na dveřích z dílny do zahrady a je to fakt skvělá věc. Blbý bylo že Viky hned první den okousal a zohybal tu otvírací část, byla z umělý hmoty, takže to pak nedovíralo, manžel to ale opravil a udělal to z nějakýho kovu, takže už je to v pohodě.

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 16:34
- Nahlásit

pigie
Taky máme ty lítačky od Barona. Jen jsme kupovali tu lepší variantu - obruba je hliníková. Sice jsou dražší, ale prakticky neokousatelné. Je to super věc. Dobré je zvážit, kam dvířka umístíte, protože pakliže dveře z venčí vedou rovnou do bytu, je zcela zaručené, že pes bude nosit bláto nekontrolovatelně dovnitř a zároveň vynášet cenné věci z bytu ven. Je lepší mít nějakou "přestupní stanici", kde je možnost psa odchytit a utřít packy než je vpuštěn do bytu.

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 16:45
- Nahlásit

Dakujem vsetkym za rady. Desi ma velkost tych dvierok.

ola
Nebudu na zahradu len na balkon, takze prestupnu stanicu nepotrebujem a pes nikdy nevzal do papule, co nebolo jeho, takze to by bolo v pohode.

Maya
Diky, pokusim sa Marunu odchytit

Jerryk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 20:15
- Nahlásit

ola a to se nebojíte, že by k vám těma dvířkama prolezl zloděj? (Kdyby teda prošel přes psa?)

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 20:32
- Nahlásit

Jerryk
Ne, nebojím. Dvířka vedou do garáže a dílny. Pak je ještě jedna místnost a dveře, které se zamykají. Do domu by se nikdo nedostal. Na dveře vedoucí rovnou do bytu bych se asi bála "lítačky" dát, jednak kvůli zlodějům, a pak taky kvůli už výše zmiňovanému nošení bláta dovnitř a vynášení věcí ven z domu.

Jerryk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 20:48
- Nahlásit

olaSuper nápad! Já pořád přemýšlím kam bych ty lítačky šoupla - dyť my máme taky dílnu!!!! TeĎ to jen protlačit přes velitele!

ola
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 20:54
- Nahlásit

Jerryk

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání