| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:39
- Nahlásit
Hledáme domov pro 8 měsíců starého křížence Lexe, kterého se před 2 týdny ujala moje kolegyně, avšak doma má už fenku a kocoura, tak se snažíme pro pejska najít nový domov u hodných lidí.
Lex bude v dospělosti vzrůstem jako zlatý retrívr, ale nejspíš hubenější.
Je moc milý, mazlivý, hravý, veselý, má rád vodu, na svůj věk i poslušný, je zvyklý v bytě, s loužičkama není problém.
Má za sebou první očkování a na další jde za cca 2 týdny, podle veterináře je zcela zdravý.
Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se prosím na ukuska@seznam.cz.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:45
- Nahlásit
Jen doufám, že když pro pejska domov nenajde, tak nechá kamaráda své fence a nebude mít to srdce jej dát pryč. Chuďátko malý šňupatý roztomilý. Když už ochutná vůni domova a lásky, tak ať o ni nepřijde.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:48
- Nahlásit
Ježiši ten je nádhernej.... Poptám se...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:48
- Nahlásit
Garfield
no právě, nemá to srdce dát ho do útulku, takže je zatím doma
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:53
- Nahlásit
fromeli
Ten je krásnej, kdybych neměla doma fenku nebo kdyby on byl fenka, tak ho hned beru... Zkuste ho někomu dát, byla by škoda, kdyby skončil v útulku, já bohužel ani nemůžu pomoct shánět někoho, protože jsem mimo CR.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:54
- Nahlásit
To je hrozný...ten je krásnej, chudáček....ať si ho hlavně nechá, když nikoho nenajde!!!!! Je mi z toho do breku....tolik pejsánků nemá domov. Chuděrky...tenhle má krásný očička
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:55
- Nahlásit
fromeli
no a nechat by si ho nemohla, pokud se snáší s fenkou i kocourem? Dát ho vykastrovat nebo fenku a bude to bez rizika, ne? Je to krásný pejsek a byla by škoda, kdyby o nabytý domov zase přišel...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:58
- Nahlásit
Evik
bohužel její fenka je ohařka a dost nevycválaná a všechny rošťárny učí mladýho, tak proto se snaží najít nový domov.
O kastraci taky uvažovali, dali by kastrovat Lexe, ale přeci jen se snaží najít ten nový domov.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 09:13
- Nahlásit
jo ze předu vypadá jako maličká.Ale ze strany je fakt krásnej
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Pro 2005 07:31
- Nahlásit
je krásný, snad brzo najde domov, poptám se v okolí
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 10:59
- Nahlásit
Tak co nevíte někdo jestli si ho vzal?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 18:26
- Nahlásit
zatím ne
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 18:53
- Nahlásit
To je fakt smula, doufám že ho nedá pryč. Takyoví hezký pejsek tak doufám že najde dobrý domov.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:48
- Nahlásit
Tak Lex zůstane u mojí kolegyně, kde už nějakou dobu bydlí. Moc se do něj zamilovali a je tedy novým parťákem pro jejich ohařku a kocoura.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
fromeli
TO JE SUPER!!!!!! Mám z toho šílenou radost
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:23
- Nahlásit
fromeli
Pozdravuj kolegyni a popřej jí a smečce od nás všech hezké Vánoce. Zaslouží si je.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:52
- Nahlásit
Vyřídím, myslím, že budou mít vánoce dost hektický než si zažijou nějaký režim
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
Tak to je dobře. Protože by jí bylo škoda.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:55
- Nahlásit
tak to jsem ráda, že pejsa nemusí z domu a že se má dobře. Tak ať dělá paničce radost
|