Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / diskuze
Autor Zpráva
dora
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:36
- Nahlásit

Bylo by supr, kdyby si Garfield a Jiříkovo založili své diskuzní fórum.Při celkem vážných dotazech ostatních se baví a pak se nikdo nic nedoví.Bývá to někdy zábavné, ale všeho moc škodí.

Lola
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:38
- Nahlásit

dora
Máš pravdu a od toho je chat. A když tu nejsou zároven at si opravdu založí svou diskusi.

Lola
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:41
- Nahlásit

Lola
proč mi bereš moji přezdívku?

Koala
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:42
- Nahlásit

Máš pravdu a od toho je chat. A když tu nejsou zároven at si opravdu založí svou diskusi.

Promin nevěděla jsem že ji tu někdo má

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:50
- Nahlásit

Lola
dora
Koala
Souhlasím, jen asi před týdnem jsme tu dělali takový průzkum, komu to vadí a komu ne (proti byl snad jeden hlas - pokud se mýlím, tak mi to odpusťte), takže stačilo, abyste se k tomu vyjádřily tam, chtěli jsme, aby nám lidi doopravdy řekli, jestli o to stojí nebo ne, většina se vyjádřila, že to nevadí... Ale přizpůsobíme se...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:52
- Nahlásit

Mě to teda nevadí vůbec.....naopak.

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:52
- Nahlásit

Mně to taky neva, bavím se jejich "spisovatelským " uměním a druhem humoru. Zábavný, fakt.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

dora
Lola
Koala
Beru Vaše připomínky na vědomí a přizpůsobím se.
Výhradně kvůli Vám jsem vrátila do diskuse toto téma, které již proběhlo, jak říká Jandula.

Takže se omlouvám.

olina
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:59
- Nahlásit

Já se taky přidám k tomu, že mi to většinou vadí. Někdo tu zakládá diskuze na vážné téma a vy se to snažíte zlehčovat. Viz. téma o té mrtvé kočce.

Tchor
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:59
- Nahlásit

Garfield
me to trochu vadi u temat jez jsou zrovna probirany, ale neni to tak strasny.

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:02
- Nahlásit

Garfield
založila jsem nový téma

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:05
- Nahlásit

Tchor
Sleduji, jaké hrůzy si provádíte na "Jinonickém fóru". Z toho bych si třeba srandu nedělala

dora
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:08
- Nahlásit

On mi ten průzkum nepřipadal vážný.Stejně si z toho zase každý udělal legraci.Nic proti nim nemám, i já se někdy zasměju,ale není to opravdu vždy vhodné.Stačí jen se zamyslet, kdy to zlehčit a kdy docela vážně poradit.

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:11
- Nahlásit

Lola
Nejlehčí je se zaregistrovat a nikdo ti přezdívku nevezme

Nejde brát přece šechno smrtelně vážně, myslim, že v některých diskuzích ta trocha odlehčení vůbec nevadí, aspoň mně ne e...

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:12
- Nahlásit

olina
ono tu bylo téma o mrtvé kočce?

škoda že sem tu zrovna nebyla a tak sem nezaznamenala že by tu byl nějaký pruzkum. No někdy mi to navadí aspon si užijem strandy ale pak se zase člověk nic nedoví k tématu

Olina
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:21
- Nahlásit

Pupy
JJ, včera. Myslím, že se to jmenovalo MALÉR

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:27
- Nahlásit

Ta kočka ale napřed mrtvá nebyla. Ona byla původně živá, ale přišla na večeři k retrívrovi. Ten ji chtěl přátelsky poplácat po zádech a trošku jí zlomil vaz. Až pak byla mrtvá.

To vám vadí, že?

Holky, ale tam přece vůbec nešlo o kočku, to nebylo o kočce, ale o křivdě majitele kočky, která má být způsobena majiteli psa, který je zcela v nevině a majitel kočky byl prostě pitomec a pitomcům patří jen výsměch.

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:55
- Nahlásit

Víte, co mě jen mrzí??? Proč teda někdo na tý diskuzi, třeba např. na MALÉR, neřeknete, že se vám to nelíbí a ať si o tom jdeme krafat jinam... Tady nešlo o chudinku číču, která byla mrtvá, ale o to, že majitel kočky je kretén nad kretény...

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 15:57
- Nahlásit

On mi ten průzkum nepřipadal vážný
a vo tom to je, tak proč jsi tam nenapsala, že teda nevíš, jestli tě někdo bude brát vážně, ale že k tomu máš výhrady ty ty a ty...

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 16:03
- Nahlásit

jo ted sem na ten pruzkum mrkla a bylo hned uzamčeno..tak sem se nic nedozvěděla a nikdo tam nenapsal kromě garfilda atd atd

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2005 16:08
- Nahlásit

Pupy
Podívej se na to: Jak je to s námi/vámi doopravdy...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 06:48
- Nahlásit

Pupy
No jóóó, dyť ses dívala špatně. Snám to mohla vytmavit, aš bysme viděli barevně.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:26
- Nahlásit

?Jirikovo?

Taky se stydíš? Tak se styď!

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:38
- Nahlásit

Jiříkovo ještě chrupinká dom...

Ale jestli tě to potěší, já se stydím... Vůbec se divím, že lidi jako my můžou existovat, že je rodiče hned v mládí neumlátili, když viděli, co vychovali...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:40 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Jandula

Jak může v tržní ekonomice chrupinkat? V pátek? O půl deváté? Se nedivím, že je na tom ten operátor tak špatně.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:45
- Nahlásit

Garfield
Teď pokud nemáš nic k tématu (tzn. k tomu, jaký máme nemístný kecy) bysme se měly zvednout a odejít na téma CHAT.....

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:48
- Nahlásit

Jandula
Ale jo, mám k tématu. Vůbec se mi nelíbí Jirikovo kecy. Fakt má morbidní humor. Občas to s tématem vůbec nesouvisí. Je úplná pravda, že znevažuje vážný témata a že nás tím obtěžuje, když hovoříme o skutečných denních problémech s našimi psy. Koho zajímá, že si nemůže vybrat ve značkách svýho psa /ridgeback, labrador, dalmatin/ to je jeho subjektivní probém, široké veřejnosti lhostejný. Já teda souhlasím s holkama, které vznesly námitky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:51
- Nahlásit

Garfield
Máš pravdu a já doufám, že až se doma vychrní, že uzná naše usnesení a stáhne se z diskuze... fakt to tady jenom kazí...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:57
- Nahlásit

jirikovo se asi ještě nevzpamatoval ze včerejšího půlvolna

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:44
- Nahlásit

Garfield
Jandula
kdyz mne je fakt strasne lito te mrtve kocicky, kterou bestialnim zpusobem zavrazdil nezajisteny pes. a moc me mrzi, ze jsem si delal na tomto foru kdykoliv jakoukoliv srandu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:48
- Nahlásit

Jirikovo
navrhuji exemplární potrestání... přijeď do CHR, já tě tady teď předhodím rozlícenému davu, který je běsný z toho, že chytli generála Gotovinu (jejich hrdinu) a řeknu, že tys ho udal...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:50
- Nahlásit

Jandula
jenze ja ho fakt udal ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:53
- Nahlásit

A co říkáš, že na nás zde házejí klacky a kameny? Dav. Národ. Spoluobčané.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:55
- Nahlásit

Garfield
ber to tak, velci hrdinove a umelci sve doby se taky nedockali pochopeni behem sveho zivota a slavnymi se stali az po smrti ...

nejvic me ale stve, ze jsme jim dali sanci se vyjadrit. to kazdy jak mu to nevadi a po tydnu te tady ukamenuji kvuli mrtve kocce ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:56
- Nahlásit

No teď fakt bez prči, tady už se rozjíždějí demonstrace, běsný dav včera kamenoval úřad vlády... bude veselo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:56
- Nahlásit

Garfield
ber to tak, velci hrdinove a umelci sve doby se taky nedockali pochopeni behem sveho zivota a slavnymi se stali az po smrti ...

nejvic me ale stve, ze jsme jim dali sanci se vyjadrit. to kazdy jak mu to nevadi a po tydnu te tady ukamenuji kvuli mrtve kocce ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:57
- Nahlásit

Jandula
tak jim o mne nerikej. ja proste tu informaci nejak ziskal, tak jsem ji jenom poslal dal. jsem rad, ze jsem svym kouskem trochu prispel k demokracii a spravedlnosti v Chorvatsku.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Jirikovo
to sem psala i včera a bylo mi řečeno, že ten náš průzkum stejně nebral nikdo vážně...

dora
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:03
- Nahlásit

S váma je to vážně těžké.Zřejmě nic jiného než dělat ptákoviny nedokážete,ale doško některému z vás, že tady ti lidi čekají třeba na seriozní odpoveď a že pro ně jsou věci, které tady řeší třeba důležité?Možná kdyby jste měli některý z vás vážně problém, tak by vás to chytlo u srdíčka,ale byl by to problém vašich pesanů a těm to teda vážně nepřeju.Myslím, že je spousta lidí, kteří si to tady jdou jen přečíst a načerpat inspiraci, ale po nějaké době jsou raději na jiné stránky, které jim pomůžou.Pomalu odsud odpadávají lidé, kteří by mohli a možná i chtěli poradit, ale proč by se pak měli nechat zesměšnovat?Užívejte si radosti s pejsky a buďte rádi, že vy tady nic důležitého řešit nepotřebujete.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:03
- Nahlásit

Jirikovo
nevím, jestli jsi přispěl k demokracii v CHR, pro ně je to hrdina a já se jim nedivím (každý na to má svůj názor a já mám názor takovej, že podporuju chorvaty), oni byli napadnuti a zvěrstva byly na jedný i druhý straně (tak jako v každý válce), smůla Gotoviny je jen v tom, že on nese velitelskou zodpovědnost.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:05
- Nahlásit

dora
kdyz si prectes nase prispevky, tak zjistis, ze nez tazatele v naproste vetsine pripadu zesmesnujeme jeden druheho, popripade sami sebe. nejak jsem si nevsiml, ze kdyz nekdo dal dotaz, ze bych toho cloveka zesmesnil.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:06
- Nahlásit

dora
Promiň, ale podívej se na téma artroskopie, já tam vážný problém řeším, ale zároveň tam i sranduju, protože jen vážný být nejde...

Ale pokud vím, nikdo nikoho nezesměšňuje... děláme si legraci z určitých věcí, ale né z lidí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:09
- Nahlásit

Jandula
to mas tezky. byli napadeni, museli se branit, ale za jakou cenu. kdo rozhodl masove vrazdit? neco jineho je v tehle situaci zastrelit nepratelskeho vojaka na ulici a neco jineho je nahnat civilisty k vykopane dire a poslat je na onen svet ... te druhe variante se rika terorismus, te prvni valka. ale stejne jsou obe varianty na hovno, jesteze mam knizku modre barvy, tak me do zbrane snad nikdy nepovolaji ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:09 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

dora
Ale to nám fakt křivdíš. Nevím o tom, že bychom zesměšňovali tazatele a nebo je shazovali. Shazujeme a zesměšňujeme výhradně sebe a když už mluvíš o mrtvé kočičce, tak se vrať na to fórum a zjistíš, že jsem nejprve poradila naprosto vážně a myslím si, že i celkem profesionálně. Mou radu a mé stanovisko jsem považovala za uzavřené a až pak, jsem to začala otáčet ve srandu (tedy srandu alespoň pro mě).

A obvykle napřed poradím normálně a až pak se toho chytnu a začnu dělat blbiny.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:11
- Nahlásit

Garfield
A obvykle napřed poradím normálně a až pak se toho chytnu a začnu dělat blbiny.
jenze s nama je problem, ze i kdyz poradime vazne, tak nam to uz nikdo neveri ...

dora
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:15
- Nahlásit

Já jsem o mrtvé kočce nikdy nepsala, zmínila se o ní tuším ola nebo olina.Neberu vám vaše legrácky,jen po vás chci, abyste zvážili kdy je to vhodné a kdy ne.Navíc většina vašich ptákovin nemá se psy (a tom tato diskuze převážně má být) nic společného.

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:18
- Nahlásit

dora
Neberu vám vaše legrácky,jen po vás chci, abyste zvážili kdy je to vhodné a kdy ne
Ono se to ale většinou zvrhne ve srandu samo, takže mi pak podle tebe máme říct, ne ne, my s váma v diskuzi pokračovat nebudeme, protože vy nemluvíte vážně a to se nám nelíbí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:21
- Nahlásit

dora
diskuze je o tom, ze se nejak zacne a pokracuje se dal treba az k jinemu tematu. prijde mi to normalni a delam to i v beznem zivote. a taky u toho vtipkuju. kdyz na to nema druha strana naladu nebo cas, tak me utne a je hotovo ...

dora
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:24
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo
Garfield
Hele dělejte si co chcete, za chvíli bude na cz-pes.cz stejné kulové jako na můjpes, o psech je to jenom v názvu a obsah je v jiném duchu.Mějte se hezky, podrbejte pesuly za ušima a čauky.Jen je mi líto těch, kteří se sem v dobré víře obrátí s prosbou o pomoc.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:33
- Nahlásit

dora
Hele já to respektuju a do témat ode dneška polezu pouze vážně a svý blbinky si budu dělat mimo, ale na druhou stranu, naše pitominy nikomu nebrání podávat seriózní rady a těm ostatním nebráníme si je číst. Vedle našich blábolů, které můžeš prostě ignorovat, může probíhat normální diskuse. Ale to jen na okraj, to nebylo míněno jako návrh nebo obhajoba.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:12
- Nahlásit

Tak mě napadá zlepšovák.
Kdokoliv započne téma, může uvést na konci heslo - šifru - pojistku: "ZVGJ" - zákaz vstupu Garfield Jirikovo a my budem svatosvatě povinni tam nechodit. Akorát by bylo blbý, kdybych věděla, že znám radu, která 100 % vyřeší tazatelův problém...
Asi bych založila jiné téma s týmž názvem a pomlčkou "znám radu".

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:18
- Nahlásit

Garfield
no a pak tady bude trochu preforovano ... a hlavne mam obavu, ze tech for s ZVGJ by bylo nejak hodne ...

dora
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:34
- Nahlásit

Garfield
naše pitominy nikomu nebrání podávat seriózní rady a těm ostatním nebráníme si je číst. Vedle našich blábolů, které můžeš prostě ignorovat, může probíhat normální diskuse

problém je v tom, že přes tu vaši diskuzi se prokousat je někdy fakt problém.Jste fajn a mě je váš humor blízký, ale jde mi jen o ty ostatní, kteří potřebují pomoc.

dora
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:35
- Nahlásit

ta šifra je fajn, ale pro nováčky nic neříkající.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:35
- Nahlásit

Komu vadí trochu srandy, která nikomu neubližuje?
Takovým lidem (aniž bych mínila někoho konkrétně) u nás říkáme suchoprdi.
Jinak Jirikovo a spol. kdykoli vítejte na fóru LR, ať už máte psy značkové, z bazaru nebo ze sekáče.

handula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:39
- Nahlásit

Ta kočka ale napřed mrtvá nebyla. Ona byla původně živá, ale přišla na večeři k retrívrovi. Ten ji chtěl přátelsky poplácat po zádech a trošku jí zlomil vaz. Až pak byla mrtvá.

To vám vadí, že?

Já mám ráda srandu a z 90% se fakt bavím,ale konkrétně tohle mi taky dost vadilo, připomělo mi to, jak mi moje půl roční kotě umíralo v neuvěřitelných bolestech v náručí, když jí manželův pes prokousl střeva. Ono je to velká prča, ale v momentě, kdy to sami zažijete na vlastní kůži, už pak moc ne....
Problém je v tom, že si ani nemyslím,že je to vina toho majitele, protože pokud máte kočku tak víte, že držet ji doma, aniž by si mohla trajdat, kde se jí zachce a lovit myši - není tak snadný...Kočka z toho rozum nemá a zakazovat jí chodit k sousedům nemá cenu, leda že byste jí držela doma jako psa... Takže je to spíš nešťastná náhoda, za kterou nemůže ani jeden ani druhej - soudit se o škodu je absurdní, stejně tak jako tvrdit, že majitel kočky je debil, kterej si kočku nezajistil. Za normálních okolností by tam ta kočka ani nešla, když by věděla, že je tam pes navolno - jako že to vědět musela....

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:44
- Nahlásit

handula
A co je dle Tebe správně? Přece nemůžeš po majiteli psa chtít, aby na svém pozemku měl psa s košíkem nebo nedej bože uvázaného. Kočka sice trajdat potřebuje, ale pak majitel nese ta rizika jaká nese. Stejně, jakože ji přejede auto. Taky by se soudil se sousedem, že mu ji na silnici před domem přejel? To je ta samá absurdita.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:44
- Nahlásit

Ale vždyť si nikdo nedělal srandu z toho, že ta kočka je mrtvá!
Já mám taky ráda kočky, mám doma kočku i psy. Určitý druh humoru prostě asi každému nesedne...

handula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:50
- Nahlásit

Garfield

četla jsi to co jsem psala?

soudit se o škodu je absurdní
ano přesně co jsi napsala, majitel nese rizika jaká nese, stejně jako s autem....takže mít kvůli tomu narušený sousedský vztahy je na hlavu, protože prostě kočka je kočka a pes je pes...byla to nešťastná náhoda, za kterou si mohla kočka sama....stejně jako když skočí pod kola jedoucímu autu, když může skočit do pangejtu na druhou stranu.....tohle je prostě život....

handula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

a soused je blb, pokud to nechápe a chce se soudit....stejně nemá šanci...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:56
- Nahlásit

handula
kdepak. v tehle zemi maji blbove sance vetsi nez my "normalni" lidi ....

handula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 12:58
- Nahlásit

Ketrin

nikdo nedělal srandu z toho, že ta kočka je mrtvá

Hodit kočku přes plot - tohle není sranda?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

handula
je to sranda nebo hola realita jak se vyhnout nesmyslnym tahanicim a pripadnym soudnim jednanim?? mozna jsou uz lidi z fungovani spravedlnosti u nas tak mimo, ze je tohle napadne jako jediny spravny reseni, jak se vyhnout problemum ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

"Hodit kočku přes plot" napsal anonym.

handula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

Jirikovo

to jistě, já jen reagovala na vyjádření Ketrin, že si z toho nikdo srandu nedělal....prostě celá tahle diskuse se zbytečně zbagatelizovala, toť můj názor....
jinak se omlouvám, za to, že mě to k smíchu nepřišlo, prostě ten obraz svíjejícího se kotěte se mi z mysli nevymaže...a při těchto diskusích se mi to jen připomene....

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:04
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo
Já chci být zahrnutá do šifry taky...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:06
- Nahlásit

ZVGJJ.
Nechám to patentovat, jako oficiální značku značky.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:09
- Nahlásit

Garfield
tak to musis dopsat jeste nahoru do krouzku r, aby nam to nemohl nikdo sebrat ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:11
- Nahlásit

ZVGJJ®

takhle???

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:12
- Nahlásit

Týýýjo.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:13
- Nahlásit

Jo a taky si můžeme vyrobit svou vlastní značku
PGJJZVVO - PRO GARFIELDA JIRIKOVO JANDULU ZAKAZ VSTUPU VSEM OSTATNIM.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:15
- Nahlásit

Garfield
tato diskuze je pristupna pouze pro GJJ a ostatnim je vstup prisne zakazan - zkratka TDJPPPGJJAOJVPZ

ja jen chtel vymyslet neco, co se bude dobre pamatovat ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:20
- Nahlásit

Jirikovo
Garfield
já bych neřekla ostatním vstup zakázán, ale vstup povolen pouze příznivcům...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:23
- Nahlásit

Jandula
dobre. tak tedy:
tato diskuze je pristupna pouze pro GJJ a ostatnim, kteri se citi byt priznivci jejich vtipneho a trefneho humoru je vstup povolen pouze na vlastni nebezpeci

Zkratka: TDJPPPGJJAOKSCBPJVATHJVPPNVN

a jako clenky klubu vas budu ze znalosti nasi tajne zkratky zkouset a bude ji muset umet i o pulnoci a pozpatku ...

ananym
# Zasláno: 9 Pro 2005 17:40
- Nahlásit

Taky nechapu, kdyz se chteji vybavovat, tak muzou jit na chat, ale asi potrebuji publikum aby jim bylo lepsi. Nevim proc poslouchat, cist jejich blbiny, at si jdou nekam vedle nebo at si zacnou vlastni forum, tam jim do toho nebude nikdo kecat.

Jerryk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 19:47
- Nahlásit

Heslo: TDJPPPGJJAOKSCBPJVATHJVPPNVN
Pro:TDJPPPGJJAOKSCBPJVATHJVPPNVN
Nechci být mlčící většina (doufám),mě se vaše diskuze líbí a klidně si pište kam chcete. Alespoň se člověk zasměje. Dyť je to hrůza jak se většina lidí kaboní a jsou negativní.
Šmankote lidi (myšleno všichni bubáci) buďte trošku veselejší. Prosím!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2005 19:59
- Nahlásit

Jerryk

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:24
- Nahlásit

ale asi potrebuji publikum aby jim bylo lepsi.
BINGO, teď jsi na to kápla... já jsem vždycky toužila po obecenstvu...

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 08:42
- Nahlásit

handula
Problém je v tom, že oni si nedělali srandu z toho, že ta kočka umřela, ale právě z té absurdity... Bohužel to někteří lidi prostě nejsou schopní pochopit...

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:16
- Nahlásit

Co tady pořád taháte tu kočku?Nejde jen o ni, ale všeobecně.Nemám pravdu Doro?

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:31
- Nahlásit

monika
Nejde o kočku, jde o to, že my jsme pošahaní a chceme se zviditelnit...

A propós: proč ses taky nevyjádřila k tématu "Jak je to s námi/vámi doopravdy"... Proto bylo toto téma založený...

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:16
- Nahlásit

Jandula
proč ses taky nevyjádřila k tématu "Jak je to s námi/vámi doopravdy

nic k tomu nemám, proto jsem se nevyjádřila.Nebo to bylo povinné?Ty vaše "vtipné" komentáře mi sice v některých tématech zrovna nesedí, ale je mi to jedno.Nečtu je.

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:22
- Nahlásit

monika
Jak je vidět, tak k tomu něco máš, protože jinak bys nepsala sem, ne?

Povinné to nebylo, ale byl tam udělán prostor jak pro ty, tak pro ty názory... tak se divím, že ses nevyjádřila...

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

Prostě mi to v tu chvíli nepřipadalo důležité a i toto se neslo v duchu spíše humorném a jízlivém.Myslím si, že je pouze moje věc kdy se na co chci vyjádřit.I když se psy zabývám už 20 let, nepotřebuji na sebe nijak upozorňovat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání