| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:21
- Nahlásit
Tak jsem se vcera vecer pri venceni opet jednou zamyslel. Tematem toku mych myslenek byla opet rasa Ronie a dospel jsem k prekvapivemu zjisteni, ktere je vsak tentokrat podlozeno skutecnymi fakty.
Ronie je ridgeback. Zvlastni je jak to ta potvurka dobre maskuje. Dava to v podstate najevo jen pri setkani s jinymi psy, kdy ji na zadech vystoupne ten pro ridgebacky prirozeny pruh srsti. V ten moment jsme ale ukazkou toho nejlepsiho, co toto plemeno muze nabidnout.
Zajiste uznate, ze jsem se spravne zachoval, kdyz jsem hned po prichodu do prace zkontroloval standard tohoto plemene a aplikoval ziskane poznatky na Ronie. Jelikoz sedi vsechno az na vysku a barvu, provedu v nasledujicich dnech tyto kroky:
1. Ve standardu pisou, ze prilis cernych chlupu je nezadoucich. Puvodne jsem uvazoval, ze bych vsechny cerne chlupy vytrhal, ale nikde jsem neobjevil odnoz ridgeback-nahac. Takze prijde na radu plechovka s barvou. Koupim kvalitni, takze az ji budu natirat priste, tak vy uz tady nebudete.
2. Velikost. Tento problem jsem vyresil uz v dobe, kdy jsem si myslel, ze by Ronie mohla prorazit diru do sveta jako dalmatin. Proste pujde na skripec. Kamarad delal kdysi pruvodce v jednom hrade, maji tam mucirnu ...
A tak se vas ted ale smrtelne vazne ptam:
Pohrdli jste moji Ronie v dobe, kdy se tvarila jako labrador, neuznali jste nam ani dalmatina v dobe, kdy bylo jednoznacne prokazano, ze je dalmatin, souhlasite tedy s tim, ze ji zde budu vydavat za ridgebacka??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:28
- Nahlásit
Jirikovo
No, jestli už máš rezervovaný místo v Bohnicích, tak s tebou souhlasím (pod heslem, že bláznům se nemá odporovat)...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:30
- Nahlásit
Pro lepší možnost posouzení si sem dovolím vložit fotečku.
Já osobně bych inklinovala spíš k tomu dalmatinovi. Přeci jenom na nátěr by nebylo třeba tolik barvy a bílá je určitě dostupnější. Pokud bys kružítkem trefil kvalitně vypracovat "dalmatinovské" fleky, tak by nikdo nemohl být na pochybách, že jde o dalmatina. A velikost? Vždyť je to přece ještě štěně....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:38
- Nahlásit
Já ti nevím, úplně celá ridgeback, až na ty uši
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:39
- Nahlásit
Alexa
myslis tyhle usi:
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:46
- Nahlásit
Jirikovo
Kdepak štěně ridgebacka mám doma jen a jedině já
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:53
- Nahlásit
Eimy
Jirikovo
Tak už se dohodněte, jestli máte netopýry, veverky, piraně,
dalmatiny, ridgebacky nebo labradory
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:53
- Nahlásit
Jirikovo
Buď rád, že nemáš doma tohle! Co by to asi bylo za rasu.... ?!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:54
- Nahlásit
Ketrin
Já myslím, že by si měli založit fórum kříženců netopýrů s veverkama a ostatním zvířectvem (pozn. já se taky přidám, Sára je divná...)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:55
- Nahlásit
Kavalír se spustil se stonožkou?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:55
- Nahlásit
Ketrin
chtel jsem labrouse - to jsi me okamzite vyloucila z klubu, ze to v zadnym pripade. kdyz to byl dalmatin, nenechali jste na mne taky ani jednu nitku suchou. tak se nediv, ze hledam dalsi rasu, ktera vam konecne pujde pod nos a prijmete me mezi chovatele cistokrevnych psu ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:59
- Nahlásit
Jirikovo
Jáááá že jsem tě vyloučila? Nesmysl! Tebe si tu přece ta zdejší virtuální smečka bab (/včetně mě) hýýýýýčká jako jedinýho samce široko daleko
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:01
- Nahlásit
Ketrin
ale na foru o labrousich jsi me nechtel .... to si priznejme na rovinu a Ronie jsi taky nechtela pasovat na cistokrevneho labrouse. A tomu vsemu rikas hyckani?? to bych chtel videt, jak to vypada, kdyz si nekoho nehyckas ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:02
- Nahlásit
Já myslím, že je to jasný.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:03
- Nahlásit
Garfield
diky, ty jedina se me dokazes zastat. ze jsou jako by si z oka vypadli ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:04
- Nahlásit
jseš si jistej že z oka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:05
- Nahlásit
Garfield
Řvu tady smíchy....
Jirikovo
Co takhle dopolední návštěva očního lékaře.... ????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:06
- Nahlásit
Jirikovo
Ale no tak uznej, že Ronie do čistokrevného labrouše něco malinko schází... dohodněme se na tom, že má s labradorem společnou povahu a to, že je taky savec
a konec srandy - já jedu za daňovým poradcem
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:08
- Nahlásit
Ketrin
no tak to je pro tebe pravdepodobne konec srandy ... takovy danovy poradce, to je boj na zivot a na smrt
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:10
- Nahlásit
a pro ostatni. jako byste neznali Garfielda. da sem fotku dospeleho ridgebacka a srovnava to s fotkou, kdy Ronie mela tak tri mesice .... jaka ubohost. krome toho jsem hned v uvodu priznal jiste problemy tykajici se zbarveni a velikosti, ale na jejich odstraneni se usilovne pracuje ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:10
- Nahlásit
Jirikovo
Jen Ronince trošku stojí ušiska, ale to se dá v rámci tý tvý rekonstrukce psa operativně vyřešit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:13
- Nahlásit
Jandula
usi prilepime ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:14
- Nahlásit
Jirikovo
a pro ostatni. jako byste neznali Garfielda. da sem fotku dospeleho ridgebacka a srovnava to s fotkou, kdy Ronie mela tak tri mesice .... jaka ubohost.
Víš, já bych neviděla chybu v Garfieldovi, promiň, ale Roninka na tý fotce vypadá jak nějaký černý flek... moc její podoby tam není...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:19
- Nahlásit
Jandula
tak se podivej na tu fotku jak vypada pred tim, nez ji Garfield znicila zmensenim a uvidis, ze jako flek tam Ronie rozhodne nevypada
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3081
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:24
- Nahlásit
Jirikovo
No, dle té poslední fotografie bych byla ochotna připustit, že jde o labradorského retrievra, ovšem vypraného v pračce na 90 stupňů...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:27
- Nahlásit
Ketrin, Ketrin, Ketrin - slysis to??? Kde jsi ted, kdyz mam konecne oporu ve svych teoriich??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:33
- Nahlásit
ola
BINGOOOO!!! Trošku připrclej... ale ten vocas, to je celý labrador...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:34
- Nahlásit
Ketrin
Já mám univerzálního psa Co se zrovna hodí, to je
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:51
- Nahlásit
Jirikovo?
Jak stara je tvoje fenka,totiž přesně takový štěňata jsem rozdávala před časem,když se narodily naší jezevčici.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:56
- Nahlásit
Anonymní
je narozena nekdy kolemkonce unora 2004. ale nepredpokladam, ze by byla z tveho chovu. nasli ji pobliz Benesova v priblizne sesti tydnech privazanou spolu s brachou za obojek k vyfuku auta. nastesti si jich ten pan vsiml, jinak by je uvlacel k smrti ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:06
- Nahlásit
Jirikovo
Ty vogo to snad ne? Jakej úchylák by uvazoval šťěňata k výfuku auta? Když se jich chce někdo zbavit, tak je hodí s krabicí buď k popelnicím (je-li debil), nebo postaví krabici před útulek a zdrhne.
Je-li to úchylák a patří na psychinu, tak je utýrá fyzicky sám a třeba mu to způsobí neopakovatelnou sexuální rozkoš, ale výfuk auta, to je fakt už síla.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:09
- Nahlásit
Garfield
Takovejch debilů je... Včera zrovna v místních novinách byly fotky a příběh o tom, jak pán našel na velice frekventovaný silnici fenku německýho ovčáka, kterou nějakej kretén taky táhnul za autem, měla ještě kolem krku uvázaný lano... Bylo mi na blití...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:10
- Nahlásit
Garfield
no kdybys v tu dobu Ronie videla. na delku mela asi dvacet centimetru, vazila necely kilo ... kdyz uz chtel, mohl toho psa zabit daleko lip, ale proste lidi jsou svine .... nenadelas nic. nastesti byla tak mlada, ze to na ni nenechalo zadne nasledky ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:19
- Nahlásit
Ne tak to není náš potomek..ale vypadali podobně..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:13
- Nahlásit
Ještě bys to mohl zkusit touhle cestou... ?!?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:14
- Nahlásit
To bylo pochopitelně pro Jirikovo !!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:16
- Nahlásit
ola
kdyz ja nechci zirafu. ja chci znackoveho psa ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:17
- Nahlásit
Jirikovo
Zkusím ještě něco najít...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:20
- Nahlásit
Hele Jirikovo , radši to moc s tou transformací nepřeháněj, podívej jak dopadl tenhle... Asi to zkoušel nejdřív na sobě!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Hele, našla jsem vychytanej pokus přeměny psa na pandu...
Jirikovo , tohle je správná cesta!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:28
- Nahlásit
ola
jako ten pan vypadam, kdyz si mokry oblicej pritisknu treba na gauc ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:29
- Nahlásit
ola
nejsem si jist, jestli z Ronie vychovam pandu ....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:31
- Nahlásit
Jirikovo
Tady by mohla být odpověď na původ tvojí Ronie...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:33
- Nahlásit
Ježíši kriste, sodoma gomora.. co to je??? Ten kocour sexuálně obtěžuje čivavu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:40
- Nahlásit
Jandula
ola
no pokud je mezi nima jeste veverka, tak mame fotku rodicu od moji Ronie ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:41
- Nahlásit
Jandula
nerekl bych, ze kocour sexualne obtezuje psa. podivej se poradne, kdo se koho drzi jako kliste ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:44
- Nahlásit
Jirikovo
A možná, že to bylo takhle nějak...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:46
- Nahlásit
ola
kam ty na to chodis .... ???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Jirikovo
Neboj, ani jeden z aktérů není můj!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:50
- Nahlásit
ola
to je na druhou stranu skoda, protoze by me zajimalo, co by z tohodle mohlo vzniknout ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:51
- Nahlásit
Jirikovo
No přeci nová Ronie
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:52
- Nahlásit
Alexa
to nejde. nevidim na obrazku nikde veverku, netopyra, dalmatina, labradora a ridgebacka ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:53
- Nahlásit
To mi nedalo! Sice to není o psech... , ale je to tak nějak ze života!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
ola
Jirikovo
no pokud je mezi nima jeste veverka, tak mame fotku rodicu od moji Ronie ....
tak si mysli, že tam je a budeš spokojenej, myslím, že díky tomu odpovídá Roninka i standardu... takže nebude muset na pekáč jako málem chudák Gaf.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
ola
tak to nemuzu bohuzel posoudit. svatbe se mi podarilo nastesti vyhnout ...
no nic, pratele, kamaradi, jdu domu uzivat si pulden moji zaslouzene dovolene ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:58
- Nahlásit
Jirikovo
no nic, pratele, kamaradi, jdu domu uzivat si pulden moji zaslouzene dovolene
zrádče... zrádče...
Vytěží aspoň Ronie z toho, půjdeš s ní na pořádne dlouhou procházku, kde jí budeš vysvětlovat, jak a z čeho došlo k jejímu vzniku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:59
- Nahlásit
Jandula
zradce?? ja ktery tady kazdy den sedim sam do sesti a vy uz davno doma?? jednou mi to neprejes??
no a vzhledem k tomu, ze kazdou chvili zacne Ronie harat tak si myslim, ze otazku jejiho vzniku se ji pokusi vysvetlit nejaky sidlistni pes, ktereho potkame ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:01
- Nahlásit
Jirikovo
No dobře, ale jenom jednou... Zítra mám službu, tak místo ve dvě jdu domů až v 16:45 - takže buď zde!
Nevím, jestli zrovna sídlištní pes je ten nejlepší, přece jenom bys jí to měl jako adoptivní tatínek vysvětlit ty...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:03
- Nahlásit
Jirikovo
Tak ty jsi svobodný....?!?!? Super, našla jsem ti na netu dívku.... Byla tam pod titulem : Svobodná, pohledná...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
ola
Já jsem taky svobodná, najdi mi nějakýho štramáka...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
Jandula
A na velikosti nezáleží... ?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:14
- Nahlásit
Nebo svalnatý fešák...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:15
- Nahlásit
ola
Beru je obaaa...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:17
- Nahlásit
Dobře,ještě jedna "dívka" pro Jirikovo a končím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:55
- Nahlásit
Teda vy jste to tu rozjeli, je vidět že Ola není v práci
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:57
- Nahlásit
no já myslím, že Jirikovo i Jandula maj slušnej výber
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:02
- Nahlásit
Ketrin
Trefa! A kvůli kecání na netu a vkládání nechutných obrázků jsem připálila písmenka do polívky...
shmoldie
Uvidíme, co na to Jirikovo řekne zítra!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:10
- Nahlásit
Jirikovo
Sice to není veverka, ale taky možnost....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:14
- Nahlásit
ola
Tak tahle poslední nemá chybu Kam na to chodíš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:16
- Nahlásit
Ketrin
Na www.super.cz ! Tam je spousta podobných nechuťáren!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
Jo a musíš si v pravo kliknout na "vtipky" ! Ale doporučuju až po práci, protože se od toho nejde jen tak urvat!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:44
- Nahlásit
ola
zajímalo by mě, co to tam tý paní kouká mezi nohama? to je břicho??? fúúúúúúúúúúj
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:57
- Nahlásit
Eda
No to asi bude bříško... Že by madam držela dělenou stravu - na bůček a na sádlo?!?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:59
- Nahlásit
Škoda že nejsem chlap - to bych svým známým myslivcům poslala toho výmaráka s tou srnkou jako PF
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:03
- Nahlásit
Ketrin
To klidně pošli, dneska je taková doba, že to nikomu vadit nebude... A určitě nebude nikdo mít lepší PF než ty!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:05
- Nahlásit
ola
To je trapný Myslíš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:10
- Nahlásit
Ketrin
To je jistý! Všem se bude líbit! Na co posílat PF s obyčejným obrázkem?! Tohle je super, navíc myslivci to jistojistě ocení!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Ketrin
Taky si myslim že s timhle přánim sklidíš úspěch. Chlapi jsou starý kaňouři, takže bych se toho nebála.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:34
- Nahlásit
Vcelka
No právě že jsou...
|
blackkery
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:49
- Nahlásit
Nechtěla bych Vás zklamat, tatínek zcela určitě ridgeback byl, ale ty uši dávají jasně znát, že maminka byla pražský krysařík. Možná by Vás teda mohli vzít do registru ke krysaříkům, ne ?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:58
- Nahlásit
Když Jirikovo se furt vtírá k větším plemenům - krysařík mu určo nebude dost repre sám psal, že chce značkovýho psa
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 20:23
- Nahlásit
ola
mě úplně fascinuje ta tlustoprdá fotka paní na lavičce!!!!Kam až to může zajít a Jiříkovo se holt musí smířit se svou Ronnie alias Karl von Bahnhof
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 20:59
- Nahlásit
Eda
Koukám, že tě ta baculka dostala! Tak ještě přidám, abyste se s Jirikovo nehádali...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 21:00
- Nahlásit
Eda
A jeden speciálek....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 21:06
- Nahlásit
ola
Nééé, to už stačí!!!!!!!!!!!!! Poblinkám si notebook, to by byla škoda!!! Tak dlouho jsem na něj šetřila
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 21:15
- Nahlásit
Eda
Hustý co? Ty tanga co má ta černoška... z toho by měla normální ženská večerní šaty!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 21:30
- Nahlásit
ola
lepčí jsou ty oblečený... tam si ještě můžu něco domyslet, ale tady????
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 22:23
- Nahlásit
Jirikovo
a nebyla by tohle cesta...?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:20
- Nahlásit
Eda
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:22
- Nahlásit
Holky to je neuvěřitelně hnusný a hustý, ta paní přece nemůže ani normálně kakat. To se jí rozmačká, než to vyjde na světlo boží. Jsem nechutná, že?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:44
- Nahlásit
Garfield
Opravdu mě udivilo použití tvého slova .... kakat...!?! V souvislosti s tak velkou prdelí snad ani nejde tak něžné označení použít...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:46
- Nahlásit
ola
taky mě to zarazilo, ale ty tangáče jsou fakt super...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:50
- Nahlásit
Jandula
No, mě napadlo, když ty XXXL tanga vypadají takhle děsivě zezadu, jak asi vypadají zepředu ?!?!?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:52
- Nahlásit
ola
To je lepší ani nedomyslet doufám, že nikde fotku zepředu nenajdeš, to už bych se ale opravdu poblinkala
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:04
- Nahlásit
no tak abych snad podekoval za ukazku potencionalnich manzelek a sel si nekam do parku v klidu prostrelit hlavu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:12
- Nahlásit
Jirikovo
a viděl jsi moje manžílky???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:22
- Nahlásit
Jirikovo
Zdála se ti tlustá? No tak jestli jsi na štíhloučké....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 10:25
- Nahlásit
Nebo si můžeš vybrat... Ale nejdřív najdi 7 rozdílů????
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Babča je lepší.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:49
- Nahlásit
Bezpečnost nade vše.
S tou se Jirikovo nebudeš muse bát a ochrání i Ronie.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:50
- Nahlásit
Garfield
Ta určitě nemá komplexy!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 13:59
- Nahlásit
Řeknu to asi tak: Jediný štěstí, že tohle fórum vytvořil Jiříkovo a je celé od začátku v podstatě o ničem, protože pokud by neslo normální název a někdo na toto téma zavítal za účelem "kynologické diskuse" jak rubrika napovídá a viděl tam ty fotky, tak si dobrovolně nechá nasadit psychopharmaka.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:18
- Nahlásit
Děcka supééér .To jsem se zasmála.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:26
- Nahlásit
Garfield
Nemyslím, že si nechá dát psychofarmaka, ale že na nás pošle Chocholouška nebo policajty.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:31
- Nahlásit
jen by me zajimalo, jak jste ze seriozni debate o puvodu meho psa dokazali udelat takovy paskvil plny nechutnych airbagu v aute a podobnych veci ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:37
- Nahlásit
Jirikovo
Promiň, tohle už je třetí debata ve které zkoumáš původ svého psa, neschopen se smířit s tím, že prostě tak jedinečný pes, který by měl papíry a původ ještě nebyl objeven...
Nech si Roninku patentovat... s erkem v kolečku...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:42
- Nahlásit
®onie
myslis takhle??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:44
- Nahlásit
Jirikovo
Třebaaas...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:46
- Nahlásit
Jirikovo
Ne vážně, možná tě s Ketrin pustíme na labradoří fórum na chvilku. Můžeš prstíček ohřát a hned zase jít... A když to uděláš na více fórech stejně.... (Ale u boxerů bych to nezkoušela)...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:51
- Nahlásit
Eda
Zlatý voči, Edo, Jirikovo už se na LR dávno roztahuje jako doma!!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 14:56
- Nahlásit
Ketrin
On si teď nechá patentovat Ronie, vymyslí spešl rasu a založí si vlastní fórum... A ještě po něm budem všichni brečet...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:01
- Nahlásit
Ketrin
roztahuje jako doma ... ja uz tam jsem doma, protoze muj ridgelabrodalmatin ma kus labrouse a patri tam ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:02
- Nahlásit
Jandula
to by slo s tim vlastnim forem pro tuto specifickou rasu, ale jelikoz je tato rasa tak vzacna,ze jsem jediny chovatel, tak mam obavu, ze bych si nemel s kym vymenovat poznatky ...
ale ze bys za mnou brecela me potesilo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:02
- Nahlásit
Jandula
...a my mu tam s Edou polezem a budeme si tam vyměňovat odborné labradoří výrazy jako "hluboký hrudník" nebo "vydří prut" a on si bude myslet, že mu nadáváme...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:04
- Nahlásit
Ketrin
vzhledem k tomu, ze mi tady nekdo navrhoval, ze ®onie je castecne vydra, tak slovu vydri prut bych opravdu rozumel
akorat jako spravny chlap mam radsi jine hrudniky nez hluboke
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:05
- Nahlásit
Jirikovo
no vždyť ti Ola našla tu slečnu na tom pískovišti
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:07
- Nahlásit
Ketrin
Vidíš Ketrin, a to jsou ti chlapi, nevděční až to bolí... Nic se jim nelíbí, tohle ne a tohle ne...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:07
- Nahlásit
Ketrin
co je moc, to je hodne. prehanet se to nesmi. ne nadarmo se rika "akorat do ruky"
znate ten vtip:
Potka chlapek na ulici pekne rostlou zenskou v tech zajimavych partiich a rika: "slecno, vy mate tak hezky kozy" ona na to: "chces jednu do huby?" a on odpovida "ale jo a druhou bych hladil"
no nic, tak tohle uz nemelo se psama opravdu nic spolecneho
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:09
- Nahlásit
Jirikovo
bože, ty si fakt číslo... ano, a pak že prý nekazíme diskuzi...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:12
- Nahlásit
Jandula
tuhle diskuzi jsem si sam sobe zalozil, abych si ji mohl kazit a neotravoval ostatni ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:13
- Nahlásit
No tady už se to úplně zvrhlo. A ty fotky. Ty by se měly zobrazovat jen po 22.hod...
Tak ještě pěkně pracujte, já za chvíli končím a jedu fandit synovi na hokej
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:14
- Nahlásit
Ketrin
za koho hraje? a nezavid, ze muzeme travit v uzasnem pracovnim prostredi cas az do sesti do vecera ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:16
- Nahlásit
Jirikovo
Za BTL
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:18
- Nahlásit
Ketrin
tak to jsem hned moudrejsi. to mi fakt nic nerika ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:20
- Nahlásit
Jirikovo
No čekala jsem že něco vtipnýho vypálíš....zklamals mě! Holt je pátek odpol.
Bílí Tygři Liberec
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:23
- Nahlásit
Ketrin
promin. nenapadlo me to. rikal jsem si, ze to bude nejaka odborarska liga a ze budou mit nazev dle sveho chlebodarce. mrzi me to a na omluvu prikladam neco, co mi prislo mailem:
1. pokud se k Vám jednoho dne život otočí zády, chyťte ho za prdel.
2. psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.
3. na dosáhnutí cíle je potřebné snít. Takže se na všechno vykašlete a běžte spát.
4. když je Vám jednoho dne Vaše milovaná osoba nevěrná a vy chcete vyskočit z okna, pamatujte: To, co Vám nasadili, jsou parohy, ne křídla.
5. když jednoho dne ucítíte velké prázdno: jezte, je to hlad.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:25
- Nahlásit
Jirikovo
tak se tu mějte
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:26
- Nahlásit
Ketrin
hezky vikend a v pondeli zase pri plodnych diskuzich ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:34
- Nahlásit
Jirikovo
Já asi půjdu snít... a jelikož mám velké cíle, tak budu snít hooodně dlouho.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:35
- Nahlásit
Jandula
nerikej, ze uz taky pujdes domu??? snit v praci je podstatne lepsi ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:36
- Nahlásit
Jirikovo
Z práce prchám v 16:15. Jsem tady sama, tak bych snít mohla, ale není tu pohovka a snít v sedě mě nebaví.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 15:38
- Nahlásit
Jandula
nejlip se sni ve stoje. to se mi povedlo jenom jednou a nebylo to spatny... byl jsem pri povodnich po tydnu zachranariny ponekud utahanej a kdyz jsem cekal na magistrate az nam neco vyridi tak jsem se oprel o zed a usnul ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 07:28
- Nahlásit
Tak copak je u vás nového? Já vzala včera čubu na hokej, celou dobu se koukala, až v půlce třetí třetiny si lehla a usnula. Naši kluci vedli těsně 3:2, bylo to drama a jedna maminka na ní docela vážně: Jak můžeš TEĎ SPÁT?!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:23
- Nahlásit
Ketrin
ja bych rekl, ze jestli cuba fandila rolbarovi, tak si klidne schrupnout mohla, protoze mela jeste chvili cas, nez jeji idol nastoupi na plochu ...
jinak jsem opet premyslel na rasou ®onie a prisel jsem na to, ze je po diete ponekud vychrtla, takze se mozna bude jednat i o chrta. proto upravuju nazev plemene na:
ridgelabrodalmatinsky chrt - zkratka RLDC
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:24
- Nahlásit
Jirikovo
tak založ nový fórum...
A jak je Ronie, už je to lepší???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:26
- Nahlásit
Jandula
jeste neni uplne v pohode, ale uz pije, zere, beha, steka, kouse ... takze to vypada, ze prezije ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:39
- Nahlásit
Jirikovo
no vidíš, tak se jí zase nezbavíš...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 09:55
- Nahlásit
Jandula
ja myslim ze zbavim. vzhledem k tomu, ze do vanoc nedostane nazrat .... uvidime, jake zasoby ma v brisku nasyslene
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:09
- Nahlásit
Jirikovo
"ridgelabrodalmatinský chrt"- to ale fakt zní dobře!!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 10:12
- Nahlásit
Jirikovo
tak to budeme asi oba dva bez psů, Sárina má taky kvůli kravinám útrum se žrádlem...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:41
- Nahlásit
Ketrin
taky mi to dalo spoustu usili, nez jsem se k te rase konecne dopracoval, nedbal jsem u toho prekazek, ktere jste mi svyma pochybama staveli do cesty a vysledek je jasny .... RLDC
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:42
- Nahlásit
Jandula
to je nejaky rozsireny trest ... zlobis, nedostanes nazrat. Gaf je taky cely pohubly ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:47
- Nahlásit
Jirikovo
Je to opravdu super. Kam se hrabou Američani s labradoodlem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Jirikovo
A víš co je nejlepší? Že se určitě najde někdo, kdo ti to supervzácné plemeno bude fakt věřit!!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Jirikovo
musí si být vědoma toho, že některý věci se prostě nedělaj... V sobotu se mi navezla ráno do postele a já lačna toho si zdřímnout aspoň do půl devátý jsem jí tam nechala. Ona usnula tak tvrdě, že začala mít svoje běhací sny a málem mě vystrnadila z postele...
Jinak zmírněný žrádlo má kvůli tomu, že dělá kraviny, jako je např. přeskakování živýho plotu atd...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:52
- Nahlásit
Jirikovo
A jestli někdy ztloustne (o čemž při tvém skrblictví pochybuju) tak ji z ...chrta přejmenuješ na ridgeatd...buldoka? Nebo jak to budeš řešit?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 11:54
- Nahlásit
Ketrin
ne, na labradora...
a budete ho mít zase na fóru...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
Ketrin
labradoodl??!? o co jde?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:15
- Nahlásit
Eda
Labradoodle je účelový kříženec vyšlechtěný v Americe jako vodící pes pro alergické nevidomé - má údajně povahu a učenlivost LR a nelínavost pudla. Nevím, jestli se nějací jedinci vyskytují i v Evropě.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:16
- Nahlásit
kříženec LR a pudla samozřejmě
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:38
- Nahlásit
Ketrin
neboj, ta nema sanci ztloustnout. ale k tomu, ze mi nekdo bude verit, ze takove plemeno existuje. na to taky spoleham a hned zalozim prvni chovatelskou stanici v CR, cena v budoucnosti narozenych stenat, pote co sezenu primereneho jedince opacneho pohlavi, se bude pohybovat pouze na urovni vlastnich nakladu plus primereny zisk a je stanovena predbezne na 10.000 EUR. v eurech je to proto, ze predpokladam, ze az se nam stenata narodi, tak se uz tady bude touto menou bezne platit ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:39
- Nahlásit
Jandula
hmm, trestat psa za to, co se mu zda za sny ...
a nediv se, ze pak ten zivy plot preskocila opravdu, kdyz ve snu si to nemohla poradne vyzkouset, protoze jsi ji misto na rozbeh zabirala ty v posteli ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
Jirikovo
A to že mě ona v tom snění podrápala a probudila, to ti neva???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:06
- Nahlásit
Jandula
bud rada, ze nemas chlapa. predstav si, jak tezko bys mu musela vysvetlovat, ze jsi vsude podrapana ... a jinak samozrejme ze mi to nevadi. za prvy nepodrapala a neprobudila me a za druhy, co bys neudelala pro svyho milovanyho psa prece ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:15
- Nahlásit
Jirikovo
já už se tak těším na vánoce, budu doma a Sárinku si bude opečovávat můj tatínek (hrozně je rozčiluje, když jim říkám, že jsou bába a dědek a Sárina jejich vnučka), tzn. budou spolu spát (jako vždy) a já jí pak marně odnaučuju, že do mý postele se nechodí anebo jen výjimečně v sobotu a neděli, kdy si chci přispat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:06
- Nahlásit
Jandula
ja myslel, ze kdyz si chces prispat, tak ti vadi, ze te budi a skrabe, takze do postele by vlastne nemohla nikdy ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:09
- Nahlásit
Jirikovo
Ona jindy neškrábe... V klidu lehne a usne, občas se probudí, oblízne mě a zase spí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:10
- Nahlásit
Jandula
tak to mas dobry. ty vlastne rano spis a chudinka Sara za tebe provadi tvou ranni hygienu tim, ze te olizne ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Jirikovo
Noo, je to super, ještě by mohla odskočit do koupelny a vzít nějaký můj krémík a ten na mě napatlat, vyčistit zuby - no to je dobrej nápad - to jí musím naučit (a pak půjdem do cirkusu)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:16
- Nahlásit
Jandula
normalne nech v koupelne otevreny krem a dej ji vedle toho misku se zradlem. ona uvidi misku, zacne radostne vrtet ocasem, tim si ho namoci v kremu. potom prijde k tobe, ty ji pohladis, ona zase zamrska ocasem a mas krem rozetreny po sobe i po posteli. nasledne to stejne aplikuj se zubni pastou a vycisti ti i zuby ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:18
- Nahlásit
Jirikovo
Jo, a budu mít hubu plnou chlupů... Díky, nechci (asi jsem nevděčník, ale nechci)... To co z ní teď padá - už začínám bejt zoufalá, denně kopu chlupů vyčešu a zbytek vypadá...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:19
- Nahlásit
Jandula
nesmis byt takova citlivka pokud chces, aby za tebe pachala ranni hygienu. neco proste vydrzet musis ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:21
- Nahlásit
Jirikovo
Tak by si mohla vzít na pacinky gumový rukavice.. a bylo by...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:23
- Nahlásit
Jandula
jak na pacinky. na ocasek navliknout ...
ale pokud ti vadi chlupy v byte, tak pozor. jedna takova byla v televizi a Garfield ji potom psala vyhruzny dopisy.
jinak se chlupu v byte dobre zbavis tim, kdyz celou Saru zabalis do takove te smrstovaci igelitove folie. jednak ji tim zabranis v pohybu a tim padem i v namahani kloubu a jednak nebude mit kam poustet chlupy a pri vymene folie zustanou ty chlupy na stary folii nalepeny. fakt to funguje. ®onie beha doma v igelitaku, protoze je mala tak to stacilo a nepotreboval jsem folii ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:43
- Nahlásit
Jirikovo
bože bože, ty si ty nápady nech patentovat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 14:58
- Nahlásit
Jandula
a vsimla sis, ze uz mam patentovanou ®onie?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:06
- Nahlásit
Jirikovo
samozřejmě, ty budeš teď pečenej vařenej na patenťáku a chudinka patentovaná Ronie, bude doma sama...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:16
- Nahlásit
Jandula
vydelam-li diky svym uzasnym patentum nejaky peniz, ma ta mala potvurka jistou pravdepodobnost, ze budu mit na jeji zradlo a tim padem ji skonci hladovka driv nez po vanocich. takze je to vlastne cely v jejim zajmu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:20
- Nahlásit
Jirikovo
no dobře, tak se to povoluje...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:42
- Nahlásit
Jandula
prosel jsem poctive plany na vsechny sve patenty a nenasel jsem na zadnem z nich konstrukcni chybu. muzes mi detailneji popsat, co se ti kde povoluje. ja ze bych to dotahl ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:49
- Nahlásit
Jirikovo
Mně se povolují mozkové závity a to zrychleným způsobem - takže oprava je neekonomická...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:59
- Nahlásit
Jandula
rekla sis o to sama - neekonomicka oprava = ekologicka likvidace. je-li i ekologicka likvidace neekonomicka dochazi k volnemu pohozeni na skladku ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:08
- Nahlásit
Jirikovo
s tím už jsem se smířila... budiž, všichni jednou někdy skončíme..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:13
- Nahlásit
Jandula
no ja jen jestli v tvem veku neni jeste prilis brzo ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:01
- Nahlásit
Jirikovo
no najednou zjišťuješ, jestli není v mém věku moc brzo, a předtím jsi mě chtěl ekologicky pohodit na skládku, a připomínám, že volně...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:17
- Nahlásit
Jandula
samozrejme ze volne. to bys snad chtela, abych te zabalil do kartonu??
hele, co vlastne provedla Sara vcera??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:38
- Nahlásit
Jirikovo
Docela to šlo, jen se vloupala do koupelny, kde jako obvykle vytáhla fusekle a přidala k nim ještě spodní prádlo... to vše bylo na koberci v obýváku a ještě se čumákem porochnila v hlíně u jedný kytky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:42
- Nahlásit
Jandula
ja ti rikal, ze ji nemas ucit fetovat. ale to ty ne, tys ji tam ty ponozky nechavala schvalne a ted kdyz je z ni zavislacka, tak si je musi chodit lovit do koupelny ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:44
- Nahlásit
Jirikovo
no jo, už to na ní začíná být viditelný, asi jí budu muset šoupnout do Bohnic, aby si začala odvykat... takovou závislost tam ještě neměli...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:47
- Nahlásit
Jandula
tak to je dobry, to se tam s ni potkam ... me totiz zrejme taky ceka pobyt v onom ustavu a to rovnez za ucelem odvykaci kury. preci jen vikend nebyl zrovna z tech povedenejsich. teda byl, ale mam v nem nekolik moc prazdnych mist ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:50
- Nahlásit
Jirikovo
jo chlastat??? no to se nesmíš divit, chudák Ronie tě, když přijdeš domu ani nepozná...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:58
- Nahlásit
Jandula
sem mel snad narozeniny, ne?? a ®onie me pozna, v tom by problem nebyl, ale ona se rozbehne a skoci na me a kdo ma v tom stavu udrzet rovnovahu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:00
- Nahlásit
Jirikovo
No právě na narozeniny se máš snažit vypadat co nejlíp... I když člověk při opici si připadá nejkrásnější na světě... Ronie se tě snažila dostat do postele, ty máš jen smůlu, že blbě padáš...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:03
- Nahlásit
Jandula
Kdepak ®onie se me snazila dostat ven, protoze chtela vyvencit. Ja se chtel dostat do postele, protoze jsem nemohl stat na nohou. Vyhral pes ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:08
- Nahlásit
Jirikovo
čerstvý vzduch ti jen a jen prospěje... a kdyžtak nepozvracíš vlastní byt
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:10
- Nahlásit
Jandula
no dovol, ja zasadne nezvracim ... leta praxe, litry potu a miliony vypitych piv ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:13
- Nahlásit
Jirikovo
leta praxe, litry potu a miliony vypitych piv
no fuuuuuuuuuj... fakt bych tě nechtěla mít doma, jak už jsem jednou říkala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:20
- Nahlásit
Jandula
to vis, co se v mladi naucis ....
|