| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:40
- Nahlásit
Potřebuji zjistit ceny neznáte to někdo? a jestli jo tak mi prosím napište vaše názory a zkušenosti. Moc díky
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:42
- Nahlásit
Já jsem teď začala zkrmovat už druhý pytel eminentu. Cena je okolo 530Kč.
Moje feňule je na něm asi měsíc a zatím si nemůžu stěžovat. Pěkně ho baští a na kvalitě srsti nebo nečeho podobné se to nijak negativně neprojevilo...takže zatím u něj rozhdoně zůstaneme
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:35
- Nahlásit
Pajus
To určitě zůstaňte,ale aspoň ještě minimálně rok, po měsíci se totiž nic nepozná
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:37
- Nahlásit
Lea
Ja som niekde citala, ze zmenu poznat az po troch mesiacoch, ty vravis minimalne rok. Kde je pravda?
|
Pajus
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:28
- Nahlásit
Rok si osobně myslím že už je dlouhá doba a myslím že nějaký projevy jak co pesovi vyhovuje by už mohli být po třech měsících...
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:51
- Nahlásit
Já už totiž rejpu zase moc hluboko Mám na mysli celkový výživný stav. On totiž pejsek třeba po tom roce může mít nějaký problémek s játry, slinivkou, ledvinami apod. a to už většinu lidí pak nenapadne spojovat to s dlouhodobě špatnou výživou, která se právě projevila.
Hele, ale hlavně tu nechci zabředávat do diskuzí typu horší a lepší granule!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2005 07:14
- Nahlásit
Moc děkuji za odpovědi, a je valký rozdíl od Acany? přemýšlím že bych ho koupila vzorak zadarmo jim moc chutnal.
|
Pajus
|
# Zasláno: 9 Pro 2005 08:02
- Nahlásit
Myslím že pokud je opravdu pravda co píší o složení na pytli, tak že je to kvalitní krmivo...u Acany jsme měli problém že mi ji už nechtěla baštit
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:36
- Nahlásit
Já po informacích o tomhle krmivu taky pátrala, protože jsme na závodech vyhráli pytel. Zatím jsem to neotevřelala.
A ohledně Acany - tu jsem kdysi zkoušela, ale pejsanovi to nějak nesedlo.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
Lucie a Garinformace jsou na www.tekro.cz
|
Lucie a Gar
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:59
- Nahlásit
Petra
Já Nutra Nuggets a přidávám zátěžovku Eukanuba. To moje psisko nesnese všechno, takže teď na zimu, když potřebuju srst, aby mi neumrzl, se nechci pouštět do žádných experimentů.
Díky, aspoň si to pořádně pročtu.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:10
- Nahlásit
Lucie a Gar
mě se líbý složení a hlavně ta cena 15kg kolem 530Kč
|