| Autor |
Zpráva |
Ewa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 00:36
- Nahlásit
Prosím o názory na webmastra z cz, prosím o vyjádžení. Děkuji s pozdravem
Eva
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:58
- Nahlásit
Ja som spokojna, na stranke mi nic nechyba, aj ked najviac pouzivam diskusiu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:21
- Nahlásit
Jednodušší a přehlednější způsob vkládání fotek by se hodil.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:28
- Nahlásit
monika
ved to uz jednoduchsie byt nemoze
Myslis do fora alebo do galerie?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:08 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Si myslím, jakožto obsaditelka 8. místa deseti statisticky nejaktivnějších účastníků kynologické diskuse (ač v mém případě jde málokdy o kynologii - spíše vládnu přiblbým připomínkám a nefaktickým faktům - což statistika už nerozlišuje), že web cz-pes je jako fakt vychytanej. Jsou tu dostupné seriózní a obohacující informace ze života psích štěků (jak zdraví, tak legislativa kynologie, výcvik, chovné stanice, přehled sortimentu potřeb pro psy a krmiv atd. atd.), stejně tak je na stránkách místo pro zábavu (galerie, mnohdy i diskuse a takové ty blbiny jako loga do mobilů, obrázky, inzeráty). Rovněž obdivuji trpělivost moderátorů, jejichž horní hranici přetékavosti často zkoušíme ve snaze ten kalich přelít.
Co jediné mi tu chybí je "atlas psů" nikoliv ve smyslu katalogu jako prezentace chovných stanic, ale seznam plemen s jejich charakteristikou, fotografií a uvedením standardu.
Jo a taky bych zakázala anonymy a taky bych umožnila rozšíření profilů jednotlivých členů (třeba věk, město, profese).
Kují naskledanou.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:20
- Nahlásit
Garfield
Ocuvaj ma defce. Profesiu tam mas napisanu
Vek a mesto by som uvitala aj ja a tiez meno a plemeno psa, ktore vlastni
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:21
- Nahlásit
pigie
BINGHO! Plemeno a jméno psa jako jo!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:22 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
pigie
Profesiu mam ja vieš, ale Ty už aj nie. Prečo tam němáš tu svoju profesiu, či štúdia či nězamestnanosť. Či volačo.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:24
- Nahlásit
Garfield
?? či štúdia či nězamestnanosť
ze by studium nezamestnanosti
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:26
- Nahlásit
Garfield
Lebo som vtedy bola este v skusobnej lehote, tak som nechcela pokusat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:27
- Nahlásit
Jirikovo
I to som chvilku studovala, ked som bola s Hugom na materskej
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:31
- Nahlásit
Garfield
Jenom pro tebe mé zaměstnání je vyplňeno!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:32
- Nahlásit
Garfield
Mě překvapilo, že jsem v první dvacítce přispěvatelů - teda taky spíš těma kecama...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:34
- Nahlásit
A ja hned pod Garfieldom .
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:37
- Nahlásit
Jandula
pigie
Garfield
a jestli budeme jeste chvili kecat o tom, kdo ma vyplneny zamestnani u sveho profilu, tak se dostaneme na prvni ctyri mista bez jedineho problemu ...
takze ja tam taky zamestnani vyplnene nemam
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:42
- Nahlásit
A este nieco na admina, lepsi chat by to chcelo. Taky, co by ludia aj zacali navstevovat. Potom by klesol pocet prispevkov nepsisticky radenych
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
pigie
Vznáším dotaz:
Co je to zubačka? (Tatry a Štrbské pleso je krásné)
Co je to UX?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:44 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Garfield
zubacka je pozemna lanovka. Jazdi po dvoch kolajniciach a je tahana ocelovym lanom nahor.
UX zanmena Unix. Opak Windows
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:44
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
pigie
Heč, já už jsem si tam zaměstnání dala....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
b]pigie[/b]
Konkurencia jedna něpekná, vraj?[
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
Jandula
To vela vypovie Spravna statna zamestnankyna
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:46
- Nahlásit
Garfield
Celkom tomu nechapem.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:49
- Nahlásit
Tak sem to vychytala. Moderátoři už nemusejí nic měnit (na profilech členů). Nechávám si tento nápad patentovat, poplatek za pronájem autorkých práv 10.500,- Kč/měs. + 19 % DPH.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:50
- Nahlásit
Garfield
Spravne, nestudovala si nadarmo
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:50
- Nahlásit
ty jo, tak jsem na to mrkla též a asi bych měla začít víc tlachat o zaměstnání, aby ste mě nepředhonili
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:57
- Nahlásit
Tý jo, Jandula tady machruje, že je Croatia a přitom je to pozemský středozemní Czech republic.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:58
- Nahlásit
Akorát ten svůj profil budu muset každý měsíc měnit, co do věku psa, jinak budu nařčená z uveřejňování nepravdivých informací.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 09:58
- Nahlásit
Garfield
ale studovala jsi nadarmo ... takhle budes muset kazdy mesic prepisovat vek psa. a jednou za rok i svuj vek (mimochodem, tuhle zmenu bych musel provest ja vcera). dalsi s cim nesouhlasim je skutecnost, ze bys k dane cene pripocitala DPH. nejsem si jist, jestli obrat z tve podnikatelske cinnosti presahne magickou hranici pro registraci a ty se stanes platcem DPH.
takze zaver zni: VRAT DIPLOM!!!!!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:00
- Nahlásit
Jirikovo
Tý vogo, tys slavil hnusný 28. narozeniny? Fčera?
Jestli se nepletu tak minulá hádanka o tvém věku skončila na 27 ne?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:01
- Nahlásit
Jirikovo
Chci prosperitu své země, tudíž se stanu plátcem daně z přidané hodnoty tzv. dobrovolným. Jsem totiž čestná a férová a myslím to upřímně.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:02
- Nahlásit
Garfield
od dobrovolnych platcu DPH nic nekupuju, jelikoz jsem neplatce a nemohu si tim padem DPH vzit od Sobotky zpet a nehodlam nasi cestne a uprimne vlade prispivat na jejich inteligentni programy ...
A to myslim sakra uprimne ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:05
- Nahlásit
Garfield
Tý vogo, tys slavil hnusný 28. narozeniny? Fčera?
Ani se nepochlubil, co??? No kamarád...
Tý jo, Jandula tady machruje, že je Croatia a přitom je to pozemský středozemní Czech republic.
Neboj, do půl roku bude jen Czech Republic, ale teď vlastně jsem rozpolcená, nevím, kde jsem doma...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:05
- Nahlásit
Jandula
no a je se cim chlubit???
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:10 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Tak vše nej přeje!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:11
- Nahlásit
Jirikovo
No ve 28 asi ještě jo...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:14
- Nahlásit
Garfield
kde jsi vzala toho úžasnýho Garfielda??? Já tuto filmovou postavičku i kreslené Garfieldy úplně milujůůůů (doma mají za úkol mi k narozeninám opatřit plyšového Gafa....:biglol
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:16
- Nahlásit
Garfield
dekuju za prani.
Evik
to je fotka jejiho Gafa, ktereho zde vydava za psa, protoze si chce mit s nama o cem povidat a ono se pritom jedna o zrzaveho lineho kocoura ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:19
- Nahlásit
Evik
Je v anymovaných logech na tomto webu. Jsou tam i jiné krásné věci
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:28
- Nahlásit
Garfield
To je dobreeee, psa si dat do zamestnania aj vek. Ja by som to uz natlacila k tym zaujmom
Jirikovo
Vsetko najlepsie ;)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:22
- Nahlásit
Co jediné mi tu chybí je "atlas psů" nikoliv ve smyslu katalogu jako prezentace chovných stanic, ale seznam plemen s jejich charakteristikou, fotografií a uvedením standardu
Nevím, jeslti ti na tohle už někdo odpovídal, ale atlas psů tady je
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:23
- Nahlásit
http://cz-pes.cz/atlas_index.php
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:46
- Nahlásit
Eimy
Jééé, děkuji a beru zpět, ale je tam málo otevíratelných odkazů.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:49
- Nahlásit
Garfield
To joooo, ale atlas tady je
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 21:08
- Nahlásit
Tak jsem se dnes taky začlenila, zjistila jsem totiž že se tu s váma dá i vydržet.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 07:33
- Nahlásit
Lea
Ahoj průvodkyně a koho nebo čím provázíš?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:04
- Nahlásit
Lea
no to jsi ale zjistovala v dobach, kdy Garfield vinou pracovnich a jinych povinnosti moc neprispivala, vid? Protoze vydrzet to s ni, to chce silnou naturu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:20
- Nahlásit
Jirikovo
Pán je zase dneska po ránu vtipnej. Co se stalo, že musíš být v práci tak brzo???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:23
- Nahlásit
Jandula
no musim odejit ve dvanact a mam pul dne volna, takze musim odpracovat ctyri hodiny. a jelikoz mi matematika nedelala nikdy problemy, tak vim, ze dvanact minus ctyri je osm a byl jsem tady na osmou ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:26
- Nahlásit
Jirikovo
A to je jako u vás dovolený, brát si půl dne volna? To bych zakázala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:29
- Nahlásit
Jandula
mila zlata, jmenuje se to kapitalismus a stretava se v tom nabidka s poptavkou. pokud mi zamestnavatel nabidne, ze si muzu vzit pul dne dovoleny a ja zrovna mam o pul dne dovoleny zajem, tak je vzajemny obchod uzavren. zasahovat do toho muzes v rizene ekonomice, ale v trzni ani nahodou ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:31
- Nahlásit
Jirikovo
aha, tak u nás to vždycky ztroskotá na tom zaměstnavateli, protože náš zaměstnavatel nenabízí...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:36
- Nahlásit
Jandula
Jirikovo
Cccc, to my tu máme mnohem vychytanější vymoženosti. Ani se nebudu rozepisovat, zbledli byste závistí.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:37
- Nahlásit
Garfield
no jo, kdyz jsem nemel vyslovene kancelarskou praci, tak jsem se taky sebral treba ve dve, ze jdu za klientem a mazal jsem domu ... tim me nastvat nemuzes
Jandula
protoze tvuj zamestnavatel se nechova jako v trzni ekonomice, ale cemu se divit, ze. s takovym vedenim to asi ani jinak nejde ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:48
- Nahlásit
Jirikovo
Kdepák!
Není ti dnes dobře? Nebo je venku hezky a máš pocit, že je škoda strávit celý den zavřená u complu? No jasněééé, v pohoděéé, klidně zůstaň přes den doma a můžeš přijít do práce až večer nebo na noc, nebo o víkendu má být hnusně, tak až o víkendu.
Bylas tady 3 dny po sobě od 06.00 hod. do 03.00 hod. do rána? Jasně, já vím, bylo toho moc, tak jestli jsi to zmákla, tak si dej klidně pár dnů voraz, jen buď na telefonu a když tak se tady občas zastav na procházce se psem, kdyby něco hořelo nebo tak...
Pohoda klídek tabáček, tržní ekonomika je krásná věc, že?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 08:58
- Nahlásit
Garfield
no nevim, jestli je lepsi chodit petkrat za sebou na osm hodin nebo prijit trikrat za sebou na 21 hodin a pak mit dva dny volna navic ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:09
- Nahlásit
Přišla jsem na základní nedostatek tohoto webu. Je to opravdu horizontálně vertikální problém, který je třeba řešit, bo to nedopadne dobře.
Problém je: Orientace v galerii.
Nastíním:
Chci si porovnat, jestli Jiříkova Ronie je fakt Rodhesian ridgeback. Tak jo. Skouknu standard plemene v atlasu psů. Pohoda - jsem poučená Eimy, kde hledat. Ale!?!?!? Co s tím Jiříkovo. Jak mám v takové změti galerií najít jediného Rodhesian ridgeback jménem Ronie vlastníka Jiříkovo? No? A teď babo raď. Listovat celou galérkou? Fuj. To je pracné a zdlouhavé. Chce to jmenný seznam, či řazení dle abacedion čitak něco.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:11
- Nahlásit
Garfield
kdepak, chce to odkaz na galerii primo u profilu jednotlivych clenu ... a bude to vyreseny.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:13
- Nahlásit
Suhlas s Garfieldkou. Alebo aspon vyhladavanie podla toho, komu galeria patri. Teda, ze napisem hladaj Garfield a vyhodi mi vsetky galerie, ktore zalozila Garfield. Aspon tak, to by sa mohlo zvladnut lahko zapisat do kodu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:15
- Nahlásit
Jirikovo
Tu si mozes dat do profilu ako www stranku...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:16
- Nahlásit
stačí si dát jméno do vyhledávače na úvodní stránce dáš tam třeba Jirikovo a objeví se ti všechno co tady vyved, včetně galerií
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:16
- Nahlásit
pigie
no a potom to mas vyreseny. kdyz to udela kazdej, tak se na jeho galerii v pohode Garfield dostane a nebude muset vyhledavanim travit tolik casu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:17
- Nahlásit
pigie
Čéče to není špatnej nápad. To musím hned zkusit. Z té holky něco bude.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:19
- Nahlásit
Alexa
To mas pravdu, ale chcela som to specifikovat len na galerie. Ale aj tak sa da. Inak vyhodi aj kopec prispevkov, co dotycny napisal...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:20
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
Ono to ma velku chybu. Ked ma niekto galeriu aj vlastnu stranku, tak sa musi rozhodnut, ze co tam da. Ja tam mam vlastnu stranku, lebo tu aktualizujem, na rozdiel od galerie
|
Garfield
Člen |
- Nahlásit
Tak já už funguji.
Ale nevím, fakt počítačům nerozumím, jestli se ta adresa nemění s každým rozšíření Galerie jako celku, že vlastně s každým novým Galerijcem skáčeme víc a víc do zadu a nevím, jestli to má vliv na podobu URL adresy či jak se té věci říká.
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Garfield
no vidis. a pokud to budes chtit zase prodavat jako svuj patent, tak si vzpomen, ze z tve hlavy to skutecne nevyslo ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:21
- Nahlásit
Garfield
jestli to má vliv na podobu URL adresy
to nevim, ja s tim zatim problemy nemam, takze nevim, kde u nas urologie sidli ... v tomhle ti neporadim
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:21
- Nahlásit
pigie
To už je ale nenažranost, nemůžeš mít vlastní www a ještě Galerii. To není solidární. To je tvrdej kapitáč.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:24
- Nahlásit
Garfield
Bude to OK, adresa tvojej galerie je nemenna, nech by si bola na akejkolvek stranke
Garfield
Kludne ju mozes mat aj ty, ale namiesto vykecavania by si musela prilozit ruku k dielu a vytvorit Garfieldovi peknu html stranku Ale kedze fakt počítačům nerozumím tak ti bude musiet stacit galeria
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:25
- Nahlásit
Garfield
A musim ti povedat, ze tato fotka
mi pripada ako fotka na parte, neviem preco Ale proste je to tak.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:29
- Nahlásit
pigie
Ty nemáš absolutně vkus a estetické cítění. To je v podstatě umělecký obraz s názvem:
"Když člověk citlivě pochopí svého psa, který ho vůbec nevnímá."
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:35
- Nahlásit
Garfield
Cakala som vsetko, ale toto teda nie
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:37
- Nahlásit
Garfield
Já bych to nazvala: Dívka obdivně hledící na muže svých snů
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:44
- Nahlásit
Jandula
no ale to neni cely nazev. spravne to je:
Divka obdivne hledici na muze svych snu, ktery ji dava plne najevo svuj nezajem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:45
- Nahlásit
Jandula
kterého ovšem zajímá úplně něco jiného
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:46
- Nahlásit
Jirikovo
byl jsi rychlejší
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:49
- Nahlásit
Alexa
ale tim, ze nas napadlo to samy je jasne videt, ze to bude naprosta pravda pravdouci ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:53
- Nahlásit
Jirikovo
ktery ji dava plne najevo svuj nezajem
Jako každej chlap na kterýho ženská obdivně kouká...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:54
- Nahlásit
Jandula
otazka je, nakolik je dany nezajem hrany a nakolik skutecny. tak jako zenska nesmis koukat tak obdivne, ale jenom tak jako bez zajmu a uvidis tu zmenu ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 09:58
- Nahlásit
Jirikovo
já nemluvila osobně, jelikož jsem stydlivá, tak obdivné koukání (a zvlášť takové, které by bylo vidět) rozhodně není to, co bych praktikovala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:00
- Nahlásit
Jandula
no ja myslel, ze prave stydlivky obdivne koukaji. podivej se na Garfielda. neznam cloveka, ktery by se stydel vic nez ona a jak obdivne na te fotce kouka ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:00
- Nahlásit
pigie
Jandula
Jirikovo
Alexa
Dovolte, abych Vám osvětlila historii této fotografie. Byla jsem u svých rodičů a znásilnila jsem svého bratra, aby vzal svůj mobil s foťákem a udělal KRÁSNOU FOTKU Garfielda, kterou obratem šoupnu do galerie. Prošli jsme celý byt a stavěli psa do tisíce pozic, aby byl fakt krásnej a působil charismaticky a autoritativně. Pes se choval jako pitomec, nechtěl stát ani sedět ani leže, neustále lezl někam, kde bylo úplně blbý pozadí a fotky byly s chlupatou rozmazanou koulí nebo úplně tmavé. Tak mi bratr řekl: "Prosím Tě já nemám čas, vem si toho debila na sedačku vedle sebe a násilím ho tam podrž, do ruky si vem něco, po čem touží a ukazuj mu to směrem ke mě, aby na mě taky chvilku čuměl."
Psa jsem usadila na sedačku, do ruky si vzala balónek a napřáhla ruku směrem k fotografovi. Pes místo aby seděl a čuměl na balónek, tak vyskakoval do vzduchu a po balónku lapal. Tak jsem se naštvala a balónek zahodila a řvu na bratra: "Prostě ho zavolej jménem a okamžitě blikni a já ho budu držet." Bratr zavolal a blikl. Pes, aniž by hnul brvou soustředěně zíral za spadeným balónkem a pak jsme fotografování vzdali.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:06
- Nahlásit
Garfield
znásilnila jsem svého bratra
nevim, ty jsi pravnik, ale nejedna se o trestny cin??
vem si toho debila na sedačku vedle sebe
tak to mame kliku, ze mas fotku s Gafem a ne s pritelem
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:06
- Nahlásit
Jirikovo
já tedy ne...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:07
- Nahlásit
Jirikovo
tak to mame kliku, ze mas fotku s Gafem a ne s pritelem
přítel přece není nebil, ne??? Ty bys chtěl, aby tě snad tvoje přítelkyně takhle nazývala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 10:08
- Nahlásit
Jandula
uz kdysi tady Garfield psala, ze ma sveho psa mnohem radsi ez pritele. ze pes je na prvnim miste. jestli pro psa snese osloveni debil, nedokazu si predstavit, jakymi vsemi jmeny musi titulovat sveho pritele ...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:42
- Nahlásit
Má někdo z vás psí osobní stránky, které spravuje tento webmaster?Ewa
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2005 07:36
- Nahlásit
Ewa
Vacsina z nas si stranky urobila a spravuje sama.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 19 Pro 2005 22:35
- Nahlásit
Hm děkuji, asi mě čeká taky to samé, protože na mě web kašle.
|